To street style της εβδομάδας : Πως θα φορέσεις το μακρυμάνικο floral playsuit στις αρχές του φθινόπωρου

Όπως καταλάβατε και εσείς το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν πολύ ζεστό και χτες ξαφνικά ο καιρός χάλασε και το φθινόπωρο έκανε την εμφάνιση του. 'Ετσι στο σημερινό street style θα σας δείξω πως μπορείτε να φορέσετε το μακρυμάνικο floral playsuit και να είστε στιλάτες και υπέροχες. Και μην αναρωτιέστε , ναι τώρα είναι η ιδανική στιγμή να το δοκιμάσετε, άλλωστε η θερμοκρασία δεν θα κατέβει τόσο πολύ.

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Πριν αρχίσω να σας εξηγώ πιο αναλυτικά το συνολικό look, αξίζει να τονίσω ότι όταν αναφέρομαι στα floral playsuit, μιλάω για εκείνα που είναι έχουν σκουρόχρωμο backround και φυσικά δεν θυμίζουν καθόλου καλοκαιρινό στιλ και γενικά καλοκαίρι.
Γι' αυτό και μόλις είδα μπροστά μου το playsuit του σημερινού street style, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το φορέσω...

Τόσο το ύφασμα όσο και η αίσθηση του playsuit, είναι ιδανικά για την εποχή που διανύουμε, διότι φορώντας το ούτε θα κρυώσεις ούτε θα νιώσεις ζέστη.
Επίσης η συνδυασμός του μαύρου χρώματος με τα μωβ λουλούδια δίνουν μία chic πινελιά στο όλο look.

Αν επιλέξεις και εσύ παρόμοιο playsuit, ένα clutch στην διχρωμία του μαύρου και του χρυσού, θα δώσει λάμψη και στιλ στο λεπτό.

Μιας και ο καιρός ακόμα το επιτρέπει, τα ''granny'' παπούτσια που επέλεξα, έκαναν πιο ιδιαίτερο το τελικό αποτέλεσμα, ξεφεύγοντας από τα γνωστά και βαρετά στιλιστικά μονοπάτια.

Τα πράσινα σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλων, ταίριαξε εντυπωσιακά με το floral μοτίβο του playsuit.

Επειδή ένα δαχτυλίδι = κανένα, η καλύτερη επιλογή και για εσένα είναι να παίξεις γενικά με τα δαχτυλίδια και με τους κανόνες του mix&match.

Μην ξεχνάς ότι μια εντυπωσιακή πλάτη αρκεί για να κάνεις την διαφορά...

Και μόλις τα πρώτα κρύα κάνουν την εμφάνιση τους, μην βιαστείς να κρύψεις το playsuit με τα καλοκαιρινά, γιατί θα το χρειαστείς ακόμα και τον χειμώνα. Ένα οπακ μαύρο καλσόν και flat μποτάκια, θα ολοκλήρωσουν μοναδικά το look σου με πρωταγωνιστή πάντα το floral μακρυμάνικο playsuit.

Tι λες; Σου άρεσε;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...