Tesla.. Φόρτιση οπουδήποτε

 

Φόρτιση οπουδήποτε

Το Tesla σας μπορεί να φορτιστεί οπουδήποτε—με τυπικό εξοπλισμό και εύχρηστες επιλογές, όπως τα παγκόσμια δίκτυα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων μας.

Tesla: Συμβουλές για την οδήγηση το χειμώνα

 Το Tesla σας διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά σχεδιασμένα ειδικά για χαμηλές θερμοκρασίες. Μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία οδήγησης με κρύο καιρό ακολουθώντας συμβουλές, όπως να διατηρείτε το όχημα συνδεδεμένο και να προετοιμάζετε την μπαταρία πριν από κάθε ταξίδι.

Αρχική σελίδα απο Tesla Model S Model 3 Model X Model Y..Autopilot και Δυνατότητα Full Self-Driving

 Το Autopilot είναι ένα προηγμένο σύστημα υποβοήθησης οδηγού που βελτιώνει την ασφάλεια και την άνεση πίσω από το τιμόνι. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, το Autopilot μειώνει το συνολικό φόρτο εργασίας σας ως οδηγός. Κάθε νέο όχημα Tesla είναι εξοπλισμένο με 8 εξωτερικές κάμερες, 12 αισθητήρες υπερήχων και έναν ισχυρό ενσωματωμένο υπολογιστή, που παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στο ταξίδι σας.

Το Bitcoin εκτινάσσεται μετά την προφανή δήλωση της Yellen που καταπνίγει τους φόβους για την καταστολή των ΗΠΑ

 Το Bitcoin οδήγησε σε ράλι στα κρυπτονομίσματα την Τετάρτη, μετά από μια πρόωρα δημοσιευμένη δήλωση του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ καθήλωσε τις ανησυχίες της αγοράς σχετικά με μια ξαφνική αυστηροποίηση των κανόνων των ΗΠΑ σχετικά με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Στο Στρασβούργο για το σκάνδαλο Novartis η Τουλουπάκη

 Την Επιτροπή κατά της Διαφθοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενημερώνει σήμερα η Ελένη Τουλουπάκη. Η πρώην επικεφαλής της Ελληνικής Εισαγγελίας Διαφθοράς βρίσκεται στο Στρασβούργο, προκειμένου να εκθέσει στους ευρωβουλευτές της επιτροπής -μεταξύ αυτών είναι ο Στέλιος Κούλογλου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και ο ανεξάρτητος πλέον Γιώργος Κύρτσος- τις λεπτομέρειες για το τι συνέβη με το σκάνδαλο του φαρμακευτικού κολοσσού και πώς κατέληξε η ίδια να διώκεται. 

Ο Γ. Κύρτσος εκθέτει ξανά τον Μητσοτάκη

 Ενόψει της ψηφοφορίας που κίνησε ο Μ. Βέμπερ εις βάρος του, ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., με επιστολή του προς τα μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, καταλογίζει στον Ελληνα πρωθυπουργό «ανελεύθερες πρακτικές» και «συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis».

Ξεκίνησε το παζάρι Μαδούρο-Μπάιντεν: Το Καράκας απελευθέρωσε δύο Αμερικανούς

 Χειρονομία καλής θέλησης από τον πρόεδρο της Βενεζουέλας η αποφυλάκιση δύο πολιτών των ΗΠΑ, έπειτα από την επανέναρξη επίσημων διπλωματικών επαφών μεταξύ Ουάσινγκτον και Καράκας στη σκιά του ρωσοουκρανικού πολέμου.

Σερβία: Εξετάζεται η εξαγορά του μεριδίου της ρωσικής Gazprom στην σερβική πετρελαϊκή εταιρία NIS

 Η κυβέρνηση της Σερβίας εξετάζει το ενδεχόμενο να εξαγοράσει το δημόσιο το μερίδιο που κατέχει η ρωσική GazpromNeft στην σερβική πετρελαϊκή εταιρία NIS. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μίας τέτοιας εξέλιξης εάν παρουσιαστεί πρόβλημα στην λειτουργία της NIS εξαιτίας των κυρώσεων που επεβλήθησαν κατά της Ρωσίας. Η GazpromNeft είναι κάτοχος του 56,15% των μετοχών της NIS και έχει δίκτυο 400 πρατηρίων ορυκτών καυσίμων.

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για τα 100 κιλά κοκαΐνη

 Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι οκτώ συλληφθέντες για το φορτίο 100 κιλών κοκαΐνης που δεσμεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στη βόρεια Ελλάδα. 

Ύστερα από μαραθώνια διαδικασία, η οποία ξεκίνησε στις 08:00 και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν πως πρέπει να αφεθούν όλοι ελεύθεροι.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι ιδιοκτήτης εταιρείας εμπορίας φρούτων, τρεις υπάλληλοι, οδηγός και τρεις εκτελωνιστές, ανάμεσα τους μια γυναίκα.

Απέρριψαν οι ΗΠΑ τον εξοπλισμό της Ουκρανίας με MIG-29- ΝΕΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ - Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΥΖΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

 Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι διπλωματικές σχέσεις όλων των χωρών που καλούνται να διαχειριστούν την «καυτή πατάτα» του πολέμου ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία. Οι χώρες της Ευρώπης, οι χώρες του ΝΑΤΟ και οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από τη μία κάνουν χρήση μαστιγίου επιβάλλοντας αυστηρά μέτρα που επηρεάζουν ευθέως την στρατιωτική δυναμική

Μαρίνα Αλίμου: Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του προβλήτα “Ε”

 Σορός γυναίκας, ηλικίας περίπου 70 ετών, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του προβλήτα “Ε” της μαρίνας Αλίμου Αττικής.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή σκάφους της μαρίνας, περισυνέλεξαν τη σορό και την μετέφεραν αρχικά, στον προβλήτα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο “Ασκληπιείο Βούλας”.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Επιμένει το τσουχτερό κρύο και φτάνει μέχρι και την Κρήτη – Που θα χιονίσει την Τετάρτη (video)

 Το τσουχτερό κρύο θα παραμείνει τις επόμενες μέρες και θα κατέβει μάλιστα νοτιότερα φτάνοντας μέχρι και την Κρήτη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης δεν αποκλείεται να χιονίσει πάλι τοπικά στην Κεντρική Μακεδονία ίσως και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.
Το Βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος δεν θα επηρεαστούν από φαινόμενα καθώς τις πρωινές ώρες θα έχουν μόνο συννεφιά, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι τα Δωδεκάνησα.

Στην Τουρκία ο Λαβρόφ για συνάντηση με τον ΥΠΕΞ της Ουκρανίας

 Ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ θα ταξιδέψει σήμερα στην Τουρκία, όπου θα έχει επαφές την Πέμπτη με τον ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα, μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τις υπηρεσίες του.

Την προοπτική συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών Ρωσίας και Ουκρανίας ανέφερε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών

Χιονίζει στα ορεινά αλλά και σε πεδινά του Ν. Λάρισας – Κλειστά τα σχολεία στον Δ. Ελασσόνας

 Χιονίζει από χθες το βράδυ στα ορεινά του Ν. Λάρισας, αλλά και σε πεδινά τμήματα του Νομού στον άξονα Λάρισας-Φάρσαλα.

Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν κλειστά είναι σήμερα όλα τα σχολεία στον Δ. Ελασσόνας.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας τα μαθήματα θα διεξαχθούν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Κλειστά θα παραμείνουν και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ελασσόνας.

Πολάκης: Μετά το κράξιμο μπήκαν στο σύστημα οι λιγνίτες

 Η πραγματικότητα διαψεύδει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και ό,τι έλεγε πρόσφατα στη Βουλή σχετικά με το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, αρνούμενος να προσθέσει και πάλι τους λιγνίτες ώστε να πέσει το κόστος του ρεύματος.

Με ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης σημειώνει πως την ώρα που η μεγαβατώρα από φυσικό αέριο έφτασε τα 300 ευρώ, σήμερα με τους λιγνίτες η τιμή έπεσε κάτω από τα 100 ευρώ.