Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν συνέτευξη εφ όλης της ύλης..Video


Βλαντιμίρ Πούτιν συνέτευξη εφ όλης της ύλης,  μίλησε για την υγεία του, για την Συρία, για τον ήλιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την επικύρωση από τις ΗΠΑ Magnitsky πράξη. «Οι άνθρωποι εξακολουθούν να κρατούνται στο Γκουαντάναμο σε δεσμά και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν κατηγορίες. Θα μπορούσατε να φανταστείτε αν αυτό συνέβη στη χώρα.

Ο ιδιοκτήτης του ομίλου Virgin... αεροσυνοδός

Εχασε το στοίχημα που είχε βάλει με το αφεντικό της Lotus.Τόνι Φερνάντες..
Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ιδιοκτήτης του ομίλου Virgin και χορηγός της Formula 1 θα αναλάβει τον επόμενο Μάιο χρέη αεροσυνοδού σε πτήση της AirAsia, αφού έχασε το στοίχημα που είχε βάλει με το αφεντικό της Lotus Τόνι Φερνάντες για το ποιος θα ξεπεράσει τον άλλον στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2010..

Αυτός είναι ο νέος έρωτας του Tom Cruise

Εθεάθη σε κλαμπ της Στοκχόλμης μετά την πρεμιέρα της νέας ταινίας του "Jack Reacher" στη Σουηδία και στο πλευρό του βρισκόταν μία όμορφη ξανθιά. Ο εκπρόσωπός του έσπευσε να πει ότι δεν συμβαίνει κάτι, ότι είναι απλώς μία θαυμάστρια που ήθελε να του πει ένα "γεια" και ο σταρ ως γαλαντόμος που είναι κέρναγε εκείνη και τις φίλες της σαμπάνιες όλο το βράδυ.

Τα Χριστούγεννα φέρνει νωρίς η Irina..Ronaldo will have a VERY happy Christmas!


Μόνη της ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο facebook φωτογραφία από sexy χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση, μόνο με τα εσώρουχά της η πανέμορφη Irina Shayk προκαλώντας εκ νέου κύματα ζήλιας για χάρη του Cristiano Ronaldo..

«Θα ήθελα πολύ ένα παιδί»

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για την οικογένεια, την καλή της φίλη, Μαρία Ηλιάκη, το «Junior Master Chef», το σχολείο που τελείωσε, ενώ μίλησε και για τη γυμνή φωτογράφιση.

Γυμνή φωτογράφηση θα έκανε;; «Ποτέ! Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτά είναι για άλλους, όχι για εμένα» λέει..

«Βασίλισσα» των tour η Madonna

Η Madonna αποδεικνύεται πρωταθλήτρια των live: η περιοδεία της, «MDNA», ήταν η εμπορικότερη του 2012!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Billboard», η Madge κέρδισε από το παγκόσμιο tour της 228,4 εκατομμύρια δολάρια, που πλήρωσαν περίπου 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι, σε 65 πόλεις του κόσμου, για να την δουν από κοντά..

Έφυγε χθές το ρωσικό διαστημόπλοιο Soyuz TMA-07 , που μεταφέρει τρεις αστροναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό..

Έφυγε χθές το ρωσικό διαστημόπλοιο Soyuz TMA-07 , που μεταφέρει τρεις αστροναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό..(ISS) στο..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ> PLANET STARS< ΑΠΟ ΤΟ Πρωτο Θεμα. το ΕΘΝΟΣ. τη Δημοκρατία.

......