Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ισοπεδωτικός (4-0) κόντρα στην Κέρκυρα και συνεχίζει την αναρρίχηση

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η πρώτη ομάδα που πανηγυρίζει τέσσερις σερί νίκες στην τρέχουσα Super League, καθώς επικράτησε με 4-0 της Κέρκυρας, ενώ κράτησε ξανά την εστία του απαραβίαστη.

Έτσι ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Αθανασιάδης ήταν στο τέρμα, οι Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης

Παραιτείται από πρόεδρος του κόμματός του ο Γκρούεφσκι

Ο αρχηγός τoυ κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι, γνωστοποίησε, σήμερα, την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος, μετά την καταστροφική ήττα του VMRO-DPMNE στις δημοτικές εκλογές στην ΠΓΔΜ, που διεξήχθησαν τον Οκτώβριο.
«Αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών είπα ότι ο ηγέτης του κόμματος είναι αυτός που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα» ανέφερε ο Γκρούεφσκι σε

Ισχυριζόταν ότι επιβίωσε της επίθεσης στο Μπατακλάν για να εισπράξει αποζημίωση

Ένας άνδρας που είχε υποστηρίξει ότι είχε ζήσει το μακελειό που εκτυλίχθηκε στο Μπατακλάν το 2015 στο Παρίσι, ενώ δεν βρισκόταν καν εκεί τη στιγμή της επίθεσης των τζιχαντιστών, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών.
Συγκεκριμένα, ο Σεντρίκ Ρεΐ, 29 ετών, καταδικάστηκε από δικαστήριο των Βερσαλλιών, στο νοτιοδυτικό Παρίσι, σε φυλάκιση 2 ετών, εκ των οποίων οι 18 μήνες με αναστολή, για «απόπειρα απάτης» προκειμένου να λάβει την αποζημίωση που έδωσαν οι αρχές στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Η κακοκαιρία σάρωσε Κέρκυρα και Ήπειρο Κατολισθήσεις και έντονες βροχοπτώσεις

Προβλήματα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες και δυνατούς ανέμους που πλήττει από χθες το βράδυ τη χώρα.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, και ιδιαίτερα στην Κέρκυρα, όπου καταρρακτώδεις βροχές έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους και οι άνεμοι ξεπερνούν ακόμη και τα 8 μποφόρ, ενώ από την Πέμπτη έχει εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία ανοιχτού τύπου, προς Ηγουμενίτσα και Παξούς.

Η παγίδα και οι αδικίες στο κοινωνικό μέρισμα Ποιες διορθώσεις αναμένεται να γίνουν

Έντεκα μέρες μένουν για την υποβολή των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα και ήδη έχουν καταγραφεί σημαντικά προβλήματα αλλά και αδικίες για χιλιάδες πολίτες.
Συνολικά 719.814 είναι οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, ποσοστό 42,96%, όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ ΑΕ) (30/11/2017, 16:00).