Η Rihanna τα πέταξε όλα στο νέο της βιντεοκλίπ και το ίντερνετ παραληρεί Βίντεο

H Rihanna ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά με το νέο της βιντεοκλίπ, στο οποίο δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία, απειλεί να ρίξει το ίντερνετ (NSFW)
Adtech Ad
Η σέξι Rihanna δημοσίευσε το νέο της βιντεοκλίπ από τη συνεργασία της με τον ράπερ Drake για το τραγούδι "Work " και το ίντερνετ άρχισε να παραμιλά από την προκλητική της εμφάνιση.

'Δεν έχω αποδείξεις για τα Πόθεν Έσχες μου' παραδέχεται ο Ψυχάρης

Ο εκδότης φέρεται να παραδέχτηκε στην επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής οτι δεν διαθέτει αντίγραφα για 10 δηλώσεις που ισχυρίζεται ότι έχει καταθέσει αλλά "λείπουν" από το φάκελο τους στις ελεγκτικές αρχές

Η Ρούπα επιχείρησε να απελευθερώσει τον Μαζιώτη με ελικόπτερο

Στο παρά πέντε δεν έγινε νέα απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Φέρεται να είχε οργανωθεί από τη σύντροφο του Ν. Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα. Απετράπη χάρη στην αντίδραση του χειριστή. Η γυναίκα, που πυροβόλησε στο εσωτερικό του, το εγκατέλειψε και κατάφερε να διαφύγει (vid+pics)
Adtech Ad
Υπόθεση απόπειρας αεροπειρατείας σε ελικόπτερο με το οποίο πιθανότατα είχαν σκοπό

Συνέλαβαν τον εκδότη της Ακρόπολης και δύο δημοσιογράφους για εκβιασμούς

Σύλληψη από την αστυνομία του εκδότη της εφημερίδας "Η Ακρόπολη" καθώς και δύο δημοσιογράφων για εκβιασμούς ΔΕΚΟ, τραπεζών και επιχειρήσεων

Adtech AdΣε σύλληψη του εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη",

Βρήκαμε τον πιο μάτσο μπάτσο του πλανήτη. 'Γατάκια κακοποιοί, έρχομαι'

Γνωρίστε τον Captain Clay Higgins, που αυτοαποκαλείται ο "πιο σκληρός μπάτσος" των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε νέο βίντεο προειδοποιεί καταζητούμενους κακοποιούς ότι πάει να τους βρει με τον "στρατό του" (Vid+Pics)
  Τον φωνάζουν "Cajun John Wayne" και "τον πιο σκληρό μπάτσο της Αμερικής". Η αλήθεια είναι πως αν δείτε το νέο βίντεο που δημοσίευσε μόνος του στο διαδίκτυο, θα καταλάβετε πως αν μη τι άλλο, θέλει να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Ένα παγκόσμιο ρολόι για όλους: Επιστήμονες ζητούν την κατάργηση των ωριαίων ατράκτων

Ένας αστροφυσικός ονόματι Dick Henry και ο διακεκριμένος οικονομολόγος Steve Hanke, καλούν την παγκόσμια κοινότητα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ακολουθώντας μια παγκόσμια ζώνη ώρας. Αυτή θα ισχύει με βάση τον Συγχρονισμένο Παγκόσμιο Χρόνο (CUT) που θα έφερνε μεγάλες αλλαγές στις καθημερινές ρουτίνες των ανθρώπων όλου του κόσμου.

Αλ. Τσίπρας προς αγρότες: Ακούμε τις προτάσεις σας, αλλά λάβετε υπόψη και τις γενικότερες συνθήκες της κρίσης (vid)

«Αν δεν ανακτήσουμε τον εθνικό μας πλούτο δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για εισόδημα ούτε για συντάξεις ούτε για έξοδο από την κρίση», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τους αγρότες και πρόσθεσε ότι «πρωτοπόρος σε αυτό μπορεί να είναι ο αγροτικός χώρος». Απευθυνόμενος προς τους αγρότες ανέφερε ότι «δεν μπορούμε να χαράξουμε πολιτική για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου,

Στο Μαξίμου αγρότες από 38 μπλόκα - Άνοιξαν Τέμπη, τελωνεία και η Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Η διατήρηση της αυτονομίας του ΟΓΑ, βελτιώσεις στο ασφαλιστικό με την παροχή περισσότερων επιλογών εισφορών, ευνοϊκότερη φορολογική μεταχείριση των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, αλλά και δέσμη μέτρων για τη μείωση του κόστους παραγωγής και ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα, οριοθετούν, σύμφωνα με πληροφορίες, το πλαίσιο των βελτιωτικών προτάσεων της κυβέρνησης προς τους αγρότες.