«Μα τι κάνετε; Θα χάσετε το δημοψήφισμα» η απάντηση Μέρκελ και Σαρκοζί στον Γ.Παπανδρέου - Τελευταίες Ειδήσεις

«Μα τι κάνετε; Θα χάσετε το δημοψήφισμα» η απάντηση Μέρκελ και Σαρκοζί στον Γ.Παπανδρέου - Τελευταίες Ειδήσεις

Το γύρο του κόσμου κάνει η ελληνική κυβέρνηση συνεργασίας - Τελευταίες Ειδήσεις

Το γύρο του κόσμου κάνει η ελληνική κυβέρνηση συνεργασίας - Τελευταίες Ειδήσεις

Ποια sexy ηθοποιός μας δείχνει τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσωρουχά της, και όχι μόνο;

Ποια sexy ηθοποιός μας δείχνει τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσωρουχά της, και όχι μόνο;






..

Χρύσπα και Bo... το videoclip για το τραγούδι "Είσαι αστέρι¨, το είδατε..? Αν όχι..

TO VIDEO CLIP XRYSPA  KAI BO EINAI EDW .









..

Katy Perry: Φωτογράφηση στο «Rolling Stone»

Για το στήθος της που ήταν λίγο μεγάλο ντρεπόταν η
26χρονη Katy Perry στα 19 της χρόνια. Ηταν μάλιστα τόσο πολύ αγχωμένη για να μη μεγαλώσει άλλο, σε σημείο που το έδενε με μια μεγάλη ταινία. Αυτά και άλλα είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια στη συνέντευξή της στο μουσικό περιοδικό «Rolling Stone».

Η Katy Perry βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε περιοδεία που λέγεται «California Dreams Tour», στην οποία φοράει ιδιαίτερα εντυπωσιακά ποπ κοστούμια..











..

Μια γεύση από το νέο βίντεοκλιπ της Katy Perry

Οι θαυμαστές της Katy Perry μπορούν να πάρουν μια γεύση από το νέο βίντεοκλιπ της τραγουδίστριας για το single "The One That Got Away" μέσα από το teaser του τραγουδιού κυκλοφόρησε στο..

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία των Lacuna Coil στην Αθήνα.

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των Lacuna Coil/Elysion που θα πραγματοποιηθεί στο Gagarin 205 το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τους από τα ακόλουθα μέρη:
Αθήνα:
Σε όλα τα Public και στο Ticketservices (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)
Θεσσαλονίκη:
Musicland (Μητροπόλεως 102)
Online sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα: www.ticketservices.gr

ΠΗΓΗ

Μάνα κουράγιο


Χρειάστηκε να περάσουν οκτώ ολόκληρα χρόνια για να μπορέσει η σκοτσέζα, από εργατική τάξη, σκηνοθέτρια Λιν Ράμσεϊ να γυρίσει τη νέα ταινία της, «Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν».
Κι αυτό, παρ' όλο που το 1999, με την πρώτη της, γεμάτη φρεσκάδα, ταινία «Ratcatcher», μια ιστορία ενηλικίωσης με φόντο την απεργία των εργατών του δήμου, είχε κάνει μεγάλη αίσθηση στον κινηματογραφικό χώρο. Φωτογράφος..

Ανυπακοή στα χρόνια της κρίσης

Ανεβάζουν τα έργα «Πολιτική ανυπακοή» και «Ο εχθρός του λαού». Κι όμως, ο Σταμάτης Κραουνάκης «μάλωσε» τις νέες θεατρικές δυνάμεις που παίρνουν μέρος στο 2ο Low Budget Festival της διαδικτυακής πλατφόρμας www.tospirto.net, το οποίο ξεκινά στις 21 του μηνός στο Ιδρυμα Κακογιάννης, ότι «δεν δαγκώνουν στην καρδιά το τέρας».
Εύη Δόβελου, Ελένη Ευταξοπούλου και Αγγέλκα Σταυροπούλου, οι 3 chick bones εν δράσει Εύη Δόβελου, Ελένη Ευταξοπούλου και Αγγέλκα Σταυροπούλου, οι 3 chick bones εν δράσει Η πετυχημένη αυτή..

Τρεις νεκροί από τις πλημμύρες στη Γαλλία

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και χιλιάδες είναι οι πληγέντες από τις πλημμύρες που πλήττουν τη νότια Γαλλία από χθες.
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται 12 διαμερίσματα, καθώς πολλές περιοχές βρίσκονται αντιμέτωπες με τον κίνδυνο νέων βροχοπτώσεων και υπερχείλισης των ποταμών.
Εκατοντάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους ενώ χιλιάδες έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα την ώρα που προσπαθούσε να αντλήσει τα νερά που είχαν πλημμυρήσει το υπόγειό του, ενώ ένας 51χρονος άστεγος παρασύρθηκε από τα νερά στην επαρχία Χερό.


ΠΗΓΗ

Φουκουσίμα: ο νέος εφιάλτης

Μέσα στη δίνη των σοβαρών προβλημάτων για τις ζημιές και την κάλυψη των αποζημιώσεων από την εκτεταμένη καταστροφή στη Φουκουσίμα, η Ιαπωνία έχει μεν προχωρήσει σημαντικά προς τη σταθεροποίηση της κατάστασης στον πληγέντα πυρηνικό σταθμό αλλά έρχεται τώρα αντιμέτωπη με μια άλλη κρίση: τη διαχείριση των ραδιενεργών αποβλήτων που δημιουργήθηκαν.
Οπως δήλωσε ο υπουργός που έχει επιφορτιστεί με την αντιμετώπιση της πυρηνικής κρίσης στην Ιαπωνία, Γκόσι Χοσόνο, το Τόκιο πρέπει να..

Αποζημίωση μαμούθ στα θύματα της Φουκουσίμα

Η ιαπωνική εταιρεία Tepco ανακοίνωσε χθες πως για τη χρονιά 2011-2012 θα καταγράψει ζημιές ύψους 576,3 δισεκατομμυρίων γεν (5,20 δισεκατομμύρια ευρώ) εξαιτίας των εξόδων που συνδέονται με το πυρηνικό δυστύχημα στη Φουκουσίμα. Η Tepco θα πρέπει να πληρώσει σημαντικά ποσά σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο για τη λειτουργία των θερμικών..

H Kristen Stewart έχει βαρύ χέρι (Ο Liam Hemsworth το ξέρει!)

Κατά την εμφάνιση της στο late night show του Jay Leno, η Kristen Stewart δεν μίλησε μόνο για την επικείμενη πρεμιέρα του νέου Twilight, αλλά αναφέρθηκε και σε κάποιες λεπτομέρειες από την συμμετοχή της στην κινηματογραφική μεταφορά της «Χιονάτης»..

"It`s Not My Baby" τραγουδάει ο... Justin Bieber!

O Justin Bieber έχει μεγάλα προβλήματα αυτή την εποχή.. Μια 20χρονη fan τον  κατηγορεί ότι την άφησε έγκυο κάνοντας έρωτα μαζί της για 30 δευτερόλεπτα (αυτό είναι δεν είναι τριπλάσιο σε σχέση με την αντοχή του απλού ανθρώπου;).
O Justin Bieber έχει μεγάλα προβλήματα αυτή την εποχή.. Μια..

Ο Justin Bieber ανάμεσα σε εκατοντάδες Fans 1 ημέρα πριν την Live εμφάνισή του στα MTV EMA!

Ο Justin Bieber περιτρυγιρισμένος από εκατοντάδες Fans!
Μια ημέρα πριν την Live εμφάνισή του στη σκηνή των 2011 MTV EMA, ο Justin Bieber..

MTV EMA Bacstage: Queen - Lady Gaga βγαίνουν για ψώνια!

H Lady Gaga προσγειώθηκε στο Belfast και προετοιμάζεται ήδη για την εντυπωσιακή της εμφάνιση το αυριάνο βράδυ!
H Lady Gaga προσγειώθηκε στο Belfast και προετοιμάζεται ήδη για την εντυπωσιακή της εμφάνιση..