Γιώργος Παπαδάκης: Άγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών μετά την εκπομπή (video)

Διάθεση για αποκαλύψεις είχε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” στον ΑΝΤ1, στην οποία βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης.

Πάνω στην κουβέντα δημοσιογράφου και παρουσιαστή, και έπειτα από ερώτηση του Αρναούτογλου, ο Παπαδάκης αποκάλυψε ένα παρασκήνιο από την εκπομπή του “Καλημέρα Ελλάδα”. Είπε ότι μετά το τέλος μιας εκπομπής, δύο βουλευτές, ένας από το ΠΑΣΟΚ και ένας από τη Νέα Δημοκρατία, πλακώθηκαν στο ξύλο, μετά τη λογομαχία που είχαν στον αέρα.

«Πυρά» και αποκαλύψεις Πέτρου Κόκκαλη για Μαρινάκη και Μώραλη

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος ανέλυσε τα πεπραγμένα της θητείας του ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά.


Κοντός ψαλμός αλληλούια για ΣΥΡΙΖΑ
«Δεν αισθάνομαι ανεπιθύμητος στον Πειραιά» δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη,

Μήνυμα προς την Άγκυρα μέσω Ιερουσαλήμ

Με αυξημένη αυτοπεποίθηση Αθήνα και Λευκωσία από το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου αντιμετωπίζουν τις νέες προκλήσεις στην ανατολική Μεσόγειο μετά την ομολογουμένως ιστορική τριμερή σύνοδο της Ιερουσαλήμ με την παρουσία του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Το λακωνικό κοινό ανακοινωθέν τα λέει όλα, αλλά πρέπει κάποιος να το αναγνώσει ανάμεσα από τις γραμμές.

Η σύνοδος της Ιερουσαλήμ ασχολήθηκε κυρίως με τα θέματα ασφαλείας που προκύπτουν στην ανατολική Μεσόγειο την

"Ανάσα" με το σταγονόμετρο δίνει η Ε.Ε. στη Μέι

Απολύτως ανοιχτός σε μια «τεχνική παράταση» για το Brexit δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν προσερχόμενος στη σύνοδο για το Brexit στις Βρυξέλλες, την ίδια ώρα που η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ χαρακτήρισε «ατυχές» το γεγονός ότι οκτώ μέρες πριν από την επίσημη έξοδο της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ, δεν έχει ακόμη εξευρεθεί τρόπος για να προχωρήσει η διαδικασία.


Εβερεστ: Δεκάδες σοροί ορειβατών εμφανίζονται με το λιώσιμο των πάγων

Μακάβριες αποκαλύψεις φέρνει το λιώσιμο των πάγων λόγω της κλιματικής αλλαγής στο Εβερεστ, όπου εντοπίζονται όλο και περισσότερες σοροί νεκρών ορειβατών.

Τα πτώματα εντοπίζονται κυρίως στην κινεζική πλευρά προς, το βόρειο τμήμα του όρους, όσο μπαίνει η άνοιξη. Πρόκειται για ανθρώπους, η τύχη των οποίων μπορεί να αγνοείτο ακόμη και πολλά χρόνια.

Περισσότεροι από 300 ορειβάτες υπολογίζεται πως έχουν χάσει τη ζωή τους στην προσπάθεια να πατήσουν στην υψηλότερη κορυφή του πλανήτη. Τα 2/3 των σορών όμως, δεν έχουν εντοπιστεί καθώς παραμένουν θαμμένα κάτω από το χιόνι και τον πάγο.

Τουλάχιστον 1.000.000 υπογραφές μέσα σε λίγες ώρες για την ακύρωση του Brexit

Τουλάχιστον 1.000.000 άνθρωποι έσπευσαν να υπογράψουν την αίτηση στην ιστοσελίδα του βρετανικού κοινοβουλίου που ζητά από την κυβέρνηση να ανακαλέσει τη γνωστοποίηση της αποχώρησης της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να παραμείνει στο μπλοκ.

Η συλλογή υπογραφών πραγματικά απογειώθηκε τις ώρες μετά το χθεσινό τηλεοπτικό διάγγελμα της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, η οποία επέκρινε τους βουλευτές που δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε μια στρατηγική εξόδου και κάλεσε το κοινοβούλιο να κάνει μια τελική επιλογή.

Έμφραγμα υπέστη ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα

Σε νοσοκομείο του Βερολίνου νοσηλεύεται ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα. Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, ο ηγέτης της γειτονικής χώρας υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο στα Τίρανα. Ο Ράμα μεταφέρθηκε στο Βερολίνο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, όπου και εξακολουθεί να