Και είναι μόλις 17 Courtney Stodden... το πιο «καυτό» κουνελάκι

Γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις και φωτογραφήσεις, η Courtney Stodden δε σταματά να προκαλεί.
Φορώντας, λοιπόν, τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα..

Δείτε τη φωτογραφία που «ανέβασε» στο Twitter της Στο κρεβάτι με την... Kelly Brook!

Αρκετά κουρασμένη και ταλαιπωρημένη μετά το ταξίδι της από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, η Kelly Brook θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της στο Twitter μια προσωπική της στιγμή.

Το πορνο-«πλοίο της αγάπης» στα νησιά του Αιγαίου;

Στα γαλάζια νερά του Αιγαίου φαίνεται ότι θα γυριστεί ένα πορνό ριάλιτι, αποκλειστικά για το Ίντερνετ, το οποίο ήδη εξάπτει τη φαντασία των Ελλήνων χρηστών του Διαδικτύου..

Η Kate Moss στον φακό του Mario Testino για την Vogue

Σέξι, όμορφα και άνετα χαρακτηρίζει η νέα διαφήμιση της εταιρείας Vogue τα γυαλιά ηλίου της collection Ανοιξη-Καλοκαίρι 2012 με τα οποία ποζάρει η Kate Moss.

H Kate Moss πουλάει και για τον λόγο αυτό η Vogue Eyewear,..

Rihanna: «Για να κάνω οικογένεια πρέπει να βρω άντρα»

Για το γυναικείο περιοδικό «Elle» του Μαΐου φωτογραφήθηκε η Rihanna, φορώντας ένα κίτρινο δερμάτινο σύνολο Versace στο εξώφυλλο.

Η 24χρονη από τα Barbados στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε..

Επίσημη Υποδοχή πρώτου κρουαζιερόπλοιου στον Άγιο Νικόλαο

Την Τρίτη 10 Απριλίου 2012, στο Λιμάνι Αγίου Νικολάου,  στις  5.00 το απόγευμα,  θα πραγματοποιηθεί επίσημη υποδοχή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου «Golden Iris» της φετινής..

Πάσχα στην Ελλάδα: 100 επιλογές για διαμονή... value for money

Στο Ναύπλιο ανεβαίνουμε τα πολλά σκαλιά στο Παλαμήδι και λαχανιασμένοι απολαμβάνουμε τη θέα. Κάτω, στην Παλιά Πόλη, τα ερωτευμένα ζευγάρια κάνουν βόλτα στα..

Rosie Jones vs Lacey Banghard: Μάχη στήθος με στήθος!

Ποια είναι ποια δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Rosie Jones και Lacey Banghard δίνουν τη δική τους μάχη και είναι μια μάχη στήθος με στήθος!
Τα δύο πανέμορφα κορίτσια είναι glamour μοντέλα από τη Βρετανία και έχουν ψηφιστεί από το αντρικό κοινό για το σεξαπίλ τους αλλά και τα πλούσια προσόντα τους.
.

Το κoρίτσι με το τατουάζ Το στυλ της εποχής βρίσκει την ηρωίδα του

Το κoρίτσι με το τατουάζ
Βody, σακάκι, ζώνη, βραχιόλι και δερμάτινα ψηλοτάκουνα πέδιλα, όλα Prada (prada boutique)..

Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την προβλήτα στον Φαληρικό Όρμο Τη δαπάνη για τη διεξαγωγή του έχει αναλάβει το Ίδρυμα «Σταύρος Σ. Νιάρχος»

Ελληνικό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό προσχεδίων για τη μελέτη κατασκευής της κεντρικής προβλήτας του Μητροπολιτικού Πάρκου στον Φαληρικό Όρμο προκήρυξε το υπουργείο Περιβάλλοντος..

Υπερχείλισε το μεγαλύτερο Φράγμα της Κύπρου, ο Κούρης, με χωρητικότητα 115 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού

Υπερχείλισε το μεγαλύτερο Φράγμα της Κύπρου, ο Κούρης, με χωρητικότητα 115 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού.
Οι πρώτες ποσότητες νερού έτρεξαν από χθες βραδύ γύρω στις 20:30. Οι ποσότητες νερού αυξάνονται σταδιακά ενώ η πλήρης υπερχείλιση έγινε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι..

Άγριος καυγάς της Jennifer Lopez με τον αγαπημένο της

Μεγάλη μέρα για τους φωτογράφους. Όχι μόνο κατάφεραν να απαθανατίσουν την Jennifer Lopez και τον καλό της αλλά τους έπιασαν να τσακώνονται καθώς..

ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Υμνοι και λαϊκοί θρήνοι .

Ο Δημήτρης Μπάσης τραγουδά βυζαντινούς ύμνους και ψαλτοτράγουδα στο «Ακροπόλ» Μπάσης, Κωνσταντακόπουλος, Λουδοβίκος των Ανωγείων, «Μακρινά Ξαδέλφια» και άλλοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν μουσικές παραστάσεις στο κλίμα κατάνυξης των ημερώνΟ Δημήτρης Μπάσης τραγουδά βυζαντινούς ύμνους και..

Πρόταση από Ελβετούς Το θέμα των ανεμογεννητριών στην περιοχή της Νεράιδας έχει και συνέχεια.

Όπως έγινε γνωστό μια εταιρεία Ελβετικών συμφερόντων (RENEX) έκανε πρόταση στο δήμο Πύλης για να αδειοδοτηθεί και να τοποθετήσει ανεμογεννήτριες στα ορεινά της περιοχής.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Tα περιβόλια της πόλης τώρα και στην Ελλάδα

Σε κάθε έκταση υπάρχουν διάδρομοι προσέγγισης, όπως και δωρεάν παροχή νερο  Στη Μεγάλη Βρετανία εμφανίστηκαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και έθρεψαν εκατομμύρια πολίτες..

ΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ Μια ζωή... Ελεύθεροι Πολιορκημένοι

Αναπαράσταση της Εξόδου του Μεσολογγίου  Οι απόγονοι των ηρώων της Επανάστασης θυμούνται και διηγούνται την Ιστορία και τη θυσία της Εξόδου του Μεσολογγίου..

Ο επικεφαλής της χούντας στο Μαλί παραδίδει την εξουσία στους πολιτικούς

Ο Αμάντου Σανόγκο, επικεφαλής της στρατιωτικής χούντας στο Μαλί, ο οποίος ανέτρεψε τον νόμιμο πρόεδρο πριν από δύο εβδομάδες, ανακοίνωσε..

Το ρωσικό Διαδίκτυο εορτάζει την ενηλικίωσή του

Ακριβώς πριν από 18 χρόνια εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο ο ρωσικός τομέας του, η ζώνη .RU. Έως το 1991 όλες οι ρωσικές δικτυακές πηγές ήταν εγκατεστημένες στις διεθνείς διευθύνσεις και τη ζώνη της Σοβιετικής Ένωσης .SU..

Οι πεζοναύτες των ΗΠΑ θα εξοπλίσουν με μυστικό όπλο τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τους

Το Σώμα των πεζοναυτών των ΗΠΑ επέλεξε τον εξοπλισμό, που θα εγκαταστήσει στα μικρά μη επανδρωμένα ιπτάμενα μέσα RQ-7B Shadow. Το νέο όπλο είναι μυστικό και βρίσκεται στο στάδιο της τεχνικής προετοιμασίας.

Ο Ομπάμα θα επιτρέψει στο Ιράν να αναπτύξει το πυρηνικό του πρόγραμμα, αλλά υπό όρους

Οι ΗΠΑ μπορεί να αποσύρουν τις αντιρρήσεις τους εναντίον της υλοποίησης του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, εάν ο επικεφαλής του αγιατολά (σιιτικός ιερατικός βαθμός) Αλί Χαμενεΐ αποδείξει πειστικά ότι η Τεχεράνη δεν έχει πρόθεση να κατασκευάσει πυρηνικό όπλο..

Το λευκό «ανακόντα» του Αρη Ο δορυφόρος MRO κατέγραψε έναν εντυπωσιακό ανεμοστρόβιλο με ύψος 20 χλμ!

Στην επιφάνεια του Αρη «γεννιούνται» συχνά ανεμοστρόβιλοι που δημιουργούν στήλες άμμου με μεγάλο ύψος τις οποίες οι ειδικοί έχουν βαφτίσει «λευκά φίδια» εξαιτίας της όψης τους. Ο δορυφόρος MRO που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Αρη και τον μελετά εντόπισε και φωτογράφισε έναν τέτοιο ανεμοστρόβιλο. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο ανεμοστρόβιλο που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα αφού η στήλη άμμου που δημιούργησε έφτασε σε ύψος τα 20χλμ! 

Ρωσο-ευρωπαϊκή συνεργασία για την εξερεύνηση του κόκκινου πλανήτη

Η Ρωσική διαστημική υπηρεσία Roskosmos και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) υπέγραψαν δήλωση προθέσεων για να πραγματοποιήσουν από κοινού μια αποστολή για την εξερεύνηση του Άρη..

Το φτωχότερο Πάσχα των τελευταίων δεκαετιών θα περάσουν φέτος οι Έλληνες

Mε λιγότερα χρήματα στην τσέπη, αλλά ίδιες ή και ακριβότερες τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες καλούνται φέτος οι Έλληνες να γιορτάσουν το Πάσχα.
Η δραστική μείωση των εισοδημάτων, ως αποτέλεσμα..

Επεκτείνεται το επίδομα ανεργίας και για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Καθορίστηκαν τα κριτήρια με τα οποία θα παίρνουν επίδομα ανεργίας οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοτελώς απασχολούμενοι, σύμφωνα με όσα είπε την Τετάρτη στη ΝΕΤ ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνης..
«Έχουμε ετοιμάσει την απόφαση με τα κριτήρια προκειμένου να επεκταθεί το επίδομα ανεργίας και στους ελεύθερους επαγγελματίες. Θα χρειαστούν ορισμένες ημέρες ακόμα» είπε.
«Για να πάρει κάποιος το επίδομα θα πρέπει να είναι ασφαλισμένος, να έχει καταβάλει εισφορές για έναν χρόνο και να έχει διακόψει τη δραστηριότητά του για τρεις μήνες. Θα υπάρχει και εισοδηματικό κριτήριο: 50.000 ευρώ καθαρά εισοδήματα για τρία χρόνια αθροιστικά και, αντίστοιχα, καθαρά εισοδήματα 80.000 ευρώ ως οικογενειακά έσοδα» πρόσθεσε.
Υπενθυμίζεται ότι για τους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ και το ΕΤΑΑ από 1/1/2011, παράλληλα με τις μηνιαίες εισφορές Κλάδου Σύνταξης και Κλάδου Υγείας, είναι υποχρεωτική η καταβολή επιπλέον εισφοράς 10 ευρώ για όλους τους ασφαλισμένους (παλαιούς και νέους), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 44 του Ν.3986/2011 υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού Ανεργίας ΟΑΕΔ.

πηγη

Το Ιράν σταμάτησε τις πωλήσεις πετρελαίου σε ΕΛΠΕ, Motor Oil Λόγω στάσης πληρωμών, σύμφωνα με την ιρανική κρατική τηλεόραση

Το Ιράν διέκοψε τις πωλήσεις πετρελαίου στις ελληνικές εταιρείες Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. και Motor Oil Hellas Α.Ε., μετέδωσε η κρατική ιρανική τηλεόραση Press TV..

Αποζημίωση 50 εκατ. ευρώ ζητά η Τράπεζα Πειραιώς από το Reuters Αιτία δημοσίευμα του τελευταίου με αμφισβητούμενες πληροφορίες

Αγωγή κατά του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, με την οποία διεκδικεί 50 εκατ. ευρώ, κατέθεσε η διοίκηση της Τράπεζας..

H τουριστική Ελλάδα έχει πλέον τη δική της εταιρεία μάρκετινγκ

«Σάρκα και οστά» παίρνει η κοινή εταιρεία μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού, με την ψήφιση του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Μεταφορών, Δημοσίων Εργων και άλλες διατάξεις», του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων..

Στα σύνορα με την Ινδία Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε 150 στρατιώτες στο Πακιστάν

Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε περίπου 150 πακιστανούς στρατιώτες κοντά στον παγετώνα Σιατσέν στα σύνορα με την Ινδία, μετέδωσαν σήμερα πακιστανικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς πακιστανοί αξιωματούχοι δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι να κάνουν κάποιο σχόλιο.

πηγη 

Νίκη επί του Καναδά 10-6 Στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου η Εθνική πόλο!

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών επικράτησε του Καναδά με 10-6, στο προολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον, παίρνοντας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου..

Μόδα: Βραδινά «έργα τέχνης» ψάχνουν αγοραστές Η οικονομική κρίση έβαλε «στο περιθώριο» τις βραδινές συλλογές των διάσημων οίκων

Η Μισέλ Ομπάμα είπε ένα βροντερό όχι στα βραδινά φορέματα διάσημων Αμερικανών σχεδιαστών. Ο Τομ Φορντ, ο Ραλφ Λόρεν, η Ντόνα Κάραν, ο Μάικλ Κορς ακόμα κι αυτοί οι επικεφαλής της φίρμας με την υπογραφή του Ελληνοαμερικανού..

Δύο Βιετναμέζοι αγόρασαν τη μικρότερη πόλη των ΗΠΑ για $900.000 Τη δημοπράτησε ο δήμαρχος και μόνος κάτοικος... για να προχωρήσει στη ζωή του

Το Μπάφορντ του Γουαϊόμινγκ είναι μία πόλη του ενός κατοίκου. Θεωρείται η μικρότερη πόλη των ΗΠΑ και πουλήθηκε σε δημοπρασία σε δύο Βιετναμέζους, στην τιμή των 900.000 δολαρίων..

Υψηλοί τόνοι στη Βουλή μεταξύ ΠΑΣΟΚ και «Ανεξάρτητων Ελλήνων» για το καζίνο Λουτρακίου

Καταγγελίες και βαριές πολιτικές ύβρεις εκτοξεύθηκαν ανάμεσα σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»..

Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Νέα Υόρκης New York International Auto Show 2012

Το Viper SRT έχει παρουσιαστεί  Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Νέα Υόρκη στο Javits Κέντρο, την Τετάρτη,ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ..