Τότι σε Μπουφόν: Τζίτζι θα είμαι εδώ για σένα Η συγκινητική επιστολή του θρύλου της Ρόμα

Η Serie A πιο φτωχή χωρίς τους Τότι, Μπουφόν, με τον θρύλο της Ρόμα να λέει το δικό του... αντίο στον Τζίτζι με μια συγκινητική επιστολή!
«Μεγαλώσαμε μαζί. Bρεθήκαμε ο ένας απέναντι στον άλλον. Πανηγυρίσαμε και κλάψαμε μαζί. Να έχεις μία καλή ζωή Φραντσέσκο. Οποιο κι αν είναι το μονοπάτι που θα ακολουθήσεις, όποια κι αν είναι η επόμενη σου πρόκληση» είχε γράψει ένα χρόνο πριν ο Τζίτζι Μπουφόν. Οι μήνες πέρασαν και ο Τότι πήρε τη... σκυτάλη κι έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα στον θρυλικό γκολκίπερ.

Η Μπεσίκτας «καίγεται» για Πέλκα και δεν το κρύβει

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που συνδέουν τον Δημήτρη Πέλκα με την Μπεσίκτας, κάνοντας λόγο για έντονο ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Μάλιστα, αναφέρεται πως εάν δεν προχωρήσει η περίπτωση του παίκτη του ΠΑΟΚ, τότε ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης θα στραφεί στον Κώστα Φορτούνη.
Τα ΜΜΕ της Τουρκίας παίζουν δηλώσεις του προέδρου των «μαυραετών», Φικρέτ Ορμάν, μέσω των οποίων εκείνος σημειώνει πως «ο Πελκάς είναι ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής για εμάς. Είναι η πρώτη επιλογή για την ομάδα.

«Ανοιχτές Πόρτες» στην ιστορία και την παράδοση του Μοσχάτου Σάμου

Με αφορμή τον ετήσιο θεσμό «Ανοιχτές Πόρτες» των επισκέψιμων ελληνικών οινοποιείων, το Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Μαΐου το Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου στο Μαλαγάρι κρατά «ανοιχτές» τις πόρτες του με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ από τις 10 το πρωί ως και τις 5 το απόγευμα με στόχο να γνωρίσουν, όσοι το επιθυμούν, τη μακραίωνη διαδρομή του ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΑΜΟΥ.

Ανακαλύψτε την ιστορία και την παράδοση του Σαμιώτικου κρασιού

Συνέλαβαν αρχηγό συμμορίας και μαζί την… τίγρη-φύλακά του

Επιχείρηση του στρατού και της αστυνομίας στο Μεξικό κατέληξε στη σύλληψη αρχηγού συμμορίας, τον οποίο οι αρχές έπιασαν μαζί με την τίγρη που του «φυλούσε» το σπίτι και κατέσχεσαν όπλα και ναρκωτικά.
Στη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν όπλα, ναρκωτικά και υλικό ραδιοεπικοινωνίας καθώς και μία τίγρη, η οποία φυλούσε το σπίτι στο Σαν Μάρτιν Τεξμελούκαν στην πολιτεία Πουέπλα, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας της πολιτείας.
Ο συλληφθείς κατηγορείται πως είναι επικεφαλής συμμορίας που έκλεβε καύσιμα στο Σαν Μάρτιν Τεξμελούκαν, πρακτική που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη βία στην περιοχή.

Πού παίχτηκαν τα δύο δελτία του Τζόκερ που με έως 3 ευρώ κέρδισαν 33.762,34 ευρώ

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ χθες, Πέμπτη. Πλέον οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν 2,1 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής.
Στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δύο επιτυχίες. Η κάθε επιτυχία κερδίζει το ποσό των 33.762,34 ευρώ.
Το ένα δελτίο κόστισε 3 ευρώ και ήταν απλή συμμετοχή, ενώ παίχτηκε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Το δεύτερο δελτίο που κερδίζει παίχτηκε στο Περιστέρι και κόστισε 2,5 ευρώ.


Η βράβευση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ και τα συγχαρητήρια Τσίπρα «Θερμά συγχαρητήρια Σωτήρη!»

Ως διεθνή αναγνώριση του έργου της κυβέρνησης για την αναδιάταξη του ΕΣΥ και την καταπολέμηση της διαφθοράς στον χώρο της υγείας χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, την εκλογή του προέδρου του ΕΟΠΥΥ, Σωτήρη Μπερσίμη, στη θέση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Διαφθοράς και της Απάτης στην Υγεία και τη βράβευσή του με το «Best manager award» του 2018.
«Το έργο της κυβέρνησης για την ανάταξη του ΕΣΥ και την καταπολέμηση της διαφθοράς αναγνωρίζεται και διεθνώς.

Τατουατζής της «χτύπησε» λάθος το όνομα του γιου της και εκείνη σκέφτηκε δημιουργικά

Ένα τατουάζ πρέπει να γίνεται μετά από πολύ σκέψη και όταν αφορά λέξεις, φράσεις, νούμερα ή χαρακτήρες θα πρέπει να είμαστε 100% βέβαιοι ότι δεν έχει γίνει κάποια λάθος συνεννόηση με τον άνθρωπο που θα μας κάνει το τατουάζ.
Μία μητέρα από τη Σουηδία ζήτησε από έναν τατού άρτιστ να «χτυπήσει» στο χέρι της τα ονόματα τα παιδιών της. Μόνο που δεν είχε κάνει τα βήματα που περιγράψαμε παραπάνω. Δεν βεβαιώθηκε ότι ο τατουατζής θα καταλάβαινε ακριβώς τα ονόματα και θα τα έγραφε σωστά. Για αυτό όταν τελείωσε το τατουάζ έπαθε πλάκα.

Η απάντηση του Ιγκλέσιας και της συντρόφου του για το σαλέ που προκάλεσε σάλο

Εξηγήσεις, μετά τον σάλο που προκάλεσε η είδηση περί αγοράς σαλέ αξίας 540.000 ευρώ, επιχειρούν να δώσουν με μακροσκελή ανάρτησή τους στο Facebook ο ηγέτης των Podemos στην Ισπανία Πάμπλο Ιγκλέσιας και η σύντροφός του Ιρένε Μοντέρο, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος.
Το ζευγάρι, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο επικαλούμενο τις εφημερίδες El Pais και El Publico, το ζευγάρι αναφέρει πως πρόκειται για κατοικία 250 τετραγωνικών μέτρων στο Γαλαπαγάρ, έξω από τη Μαδρίτη, σε οικόπεδο 2.000 τετραγωνικών μέτρων, με πισίνα.

«Η διευθύντρια της CIA συμμετείχε σε βασανισμούς και στον βιασμό άνδρα»

Η αμερικανική Γερουσία επικύρωσε την Πέμπτη τον διορισμό της Τζίνας Χάσπελ στην ηγεσία της CIA, παρά τον αμφιλεγόμενο ρόλο της στα προγράμματα ανακρίσεων μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.
Η Χάσπελ, ηλικίας 61 ετών, με καριέρα 33 ετών στις τάξεις της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών, ήταν η υποψήφια που είχε προτείνει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και την υποψηφιότητά της στήριξαν έξι στελέχη των αντιπολιτευόμενων Δημοκρατικών.
Από την άλλη πλευρά, ο Έντουαρντ Σνόουντεν προέβη και σε μερικές ακόμα καταγγελίες για τη νέα διευθύντρια της CIA και τη συμμετοχή της σε βασανιστήρια.

“Πάρτι” στον ΟΑΣΘ με υπογραφή Μητσοτάκη

Τα ραβασάκια των βουλευτών της Ν.Δ. στον ΟΑΣΘ είναι πταίσματα μπροστά σε αυτά που πρόκειται να αποκαλυφθούν" είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Οργανισμού Στέλιος Παππάς
«Δεν μπορεί να μας εγκαλεί ο κ. Μητσοτάκης, που ήταν ένας από τους υπουργούς που το 2014 και ένα μήνα πριν από τις εθνικές εκλογές του 2015 υπέγραψαν τον νόμο με τον οποίο μετακυλίονταν στο Δημόσιο τα έως τότε κόστη κακοδιαχείρισης του ΟΑΣΘ, αλλά και τα νέα κόστη στους πολίτες, μέσω αύξησης του κομίστρου έως και 100%».

Ιταλία: «Καλημέρα» με μαζικές απολύσεις για το «συμβόλαιο» Ντι Μάιο - Σαλβίνι

Οι ηγέτες των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο και της Λέγκας Ματέο Σαλβίνι συνεχίζουν τις μονομαχίες τους για την εξουσία στη Ρώμη σβήνοντας και ξαναγράφοντας για πολλοστή φορά ένα “κυβερνητικό συμβόλαιο” χωρίς αρχή και τέλος, ενώ την ίδια ώρα η μεγαλύτερη ιταλική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Telecom Italia ανακοινώνει 4.500 απολύσεις ζητώντας παράλληλα να βάλει στο ταμείο ανεργίας για 12 μήνες 29.736 εργαζόμενους!

Δεν αντέχουν πλουραλιστική ΕΡΤ στη ΝΔ… θέλουν ΝΕΡΙΤ.... (Video)

Ποιος φταίει για την ένδεια επιχειρημάτων της Ν.Δ. στην πολιτική αντιπαράθεση; Προφανώς... η ΕΡΤ σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη Αφού μονοπώλησε το χρόνο και συνεχώς διέκοπτε τους συνομιλητές του σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής Focus, ουρλιάζοντας ώστε να καλύπτει τους συνομιλητές του, (γνωστό κόλπο άλλωστε των νεοδημοκρατών) σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης, απείλησε ότι θα φύγει και στο τέλος κατήγγειλε την εκπομπή, τον παρουσιαστή και την ΕΡΤ που τον φιλοξενούσε για έλλειψη ισηγορίας;

Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση για τη Novartis στην Ολομέλεια της Βουλής (live)

«Τραμπούκοι και κουτσαβάκια δεν έχουν θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν έχουν θέση καν στην ελληνική κοινωνία, είναι γραφικές φιγούρες του περασμένου αιώνα»

Στο «κόκκινο» η πολιτική αντιπαράθεση κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής επί του πορίσματος για την υπόθεση της Novartis. Αποχώρησε το ΚΚΕ, με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να δηλώνει ότι το κόμμα δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει διαδικασίες – παρωδία.