Πώς άλλαξε ο Iσθμός της Κορίνθου μετά την κατολίσθηση (vid)

Από το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, η διώρυγα έκλεισε μετά από την κατολίσθηση λόγω κακοκαιρίας, καθώς υποχώρησαν τα πρανή με αποτέλεσμα να πέσουν κομμάτια από τα βράχια και χώματα μέσα στον Ισθμό. Από το Λιμενικό αποφασίστηκε η διακοπή διέλευσης των πλοίων από τη διώρυγα.

Αυτό είναι το νέο κυβερνητικό σχήμα

Σε ανασχηματισμό με περιορισμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η ορκωμοσία θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι. Συνεχείς ήταν οι διαβουλεύσεις του πρωθυπουργού με στενούς του συνεργάτες, όπως με τον αντιπρόέδρο Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Τις αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τέλος ο Κώστας Αρβανίτης από την 24MEDIA

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος του Κώστα Αρβανίτη στη διεύθυνση του "Ραδιοφώνου 24/7", όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Ο δημοσιογράφος και Διευθυντής Radio Business Unit της 24MEDIA φέρεται να μη δέχθηκε να προχωρήσει σε απολύσεις και περικοπές, όπως του ζητήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ραδιόφωνο οι απολύσεις αφορούν 12 εργαζόμενους, που απασχολούνται στο ψυχαγωγικό μέρος.