Συναυλίες 2017 στην Αθήνα | Πρόγραμμα Ξένων Συναυλιών

Imany για μια συναυλία Στο Ηρώδειο Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 Η Ιμανύ έγινε γνωστή στην Ελλάδα ήδη από το πρώτο της σινγκλ, το «You will never know», που τραγουδήθηκε πολύ, και άλλες επιτυχίες της που αγαπήθηκαν. Η ίδια δηλώνει ότι η επαφή που έχει με το ελληνικό κοινό είναι μοναδική και η Ελλάδα από τους αγαπημένους της προορισμούς. Η Ιμανύ έρχεται αυτό το καλοκαίρι στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, καλεσμένη από το Φεστιβάλ Αθηνών,

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων 2017 | Πρόγραμμα Συναυλιών & Εκδηλώσεων!

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Συναυλίες & Εκδηλώσεις Καλοκαίρι 2017

Η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων αποτελεί σήμερα σημείο συνάντησης πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας.

Manu Chao- Κλέλια Ρένεση και η Αθήνα Βράζει! Ακούστε το νέο τραγούδι

.To «Η Αθήνα Βράζει» έρχεται μετά από το υποβρύχιο “Moonlight Avenue”.
Πολλά project τρέχουν στη ζωή της Eλληνίδας ηθοποιού Κλέλιας Ρένεση και του Manu Chao. Ένα από αυτά, το μουσικό project Τi.po.ta, που τις ημέρες αυτές μας έδωσε το τρίτο βιντεάκι του, γυρισμένο στο κέντρο της Αθήνας.
To «Η Αθήνα Βράζει»-όλο στα ελληνικά- έρχεται μετά από το υποβρύχιο (σε φουλ γαλάζιο,

Η Ύδρα τιμά τον ονειροπόλο Λέοναρντ Κοέν (foto-video )

Διήμερο αφιέρωμα στη μνήμη του Λέοναρντ Κοέν οργανώνει το νησί που τόσο αγάπησε.

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου, ο δήμος της Ύδρας διοργανώνει διήμερο αφιέρωμα στη μνήμη του Λέοναρντ Κοέν. Το νησί που τόσο αγάπησε ο μεγάλος τραγουδοποιός θα δώσει το όνομα «Λέοναρντ Κοέν» στο δρόμο έξω από το σπίτι που έζησε και έγραψε πολλά από τα έργα του. Επίσης, στη μνήμη του θα αποκαλυφθεί ένα πέτρινο κάθισμα, δωρεά του Διεθνούς Φόρουμ Φίλων του καλλιτέχνη στο δήμο της Ύδρας.

Θέατρο, μουσική και χορός στο Φεστιβάλ Δάσους

Ζουγανέλη, Χαρούλης, Μποφίλιου, Άγαμοι Θύται στις εκδηλώσεις του φετινού φεστιβάλ.

Ξεκινά για άλλη μια χρονιά το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά αυτό το καλοκαίρι, με το κύρος και την υπογραφή του ΚΘΒΕ.

Από τις 7 Ιουνίου έως τις 20 Σεπτεμβρίου, με κέντρο το Θέατρο Δάσους,

COLOUR DAY FESTIVAL Ο.Α.Κ.Α.-Εσύ είσαι ο βασιλιάς των ονείρων σου!

Εσύ είσαι ο βασιλιάς των ονείρων σου!
Στις 17 Ιουνίου 2017 το Colour Day Festival έρχεται για 3η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ. Το μεγαλύτερο και πιο πολύχρωμο φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει ανανεωμένο και σε καλεί να δώσεις χρώμα... στα όνειρά σου!

Ετοιμάσου για ατέλειωτες ρίψεις χρωμάτων, μοναδικά DJ sets και ανεπανάληπτα special acts από καλλιτέχνες, αμέτρητες colour-εμπειρίες αλλά και για πολλές εκπλήξεις που θα συζητηθούν.

ROCK HEAT CLASSICS FESTIVAL NAZARETH Στέλιος Σαλβαδόρ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

Οι θρύλοι της hard rock, οι Σκωτσέζοι Nazareth, ένα συγκρότημα που εδώ και πέντε δεκαετίες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της μουσικής, αυτό το καλοκαίρι θα «ηλεκτρίσουν» την Ελλάδα.

Ο Pete Agnew, ο Jimmy Murrison, ο Lee Agnew και ο Carl Sentance θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό τα τραγούδια που δεν λείπουν από καμία rock συλλογή, τα τραγούδια που ενέπνευσαν καλλιτέχνες όπως οι Guns N' Roses (με τον Axl Rose να περιλάβει την διασκευή του Hair of the Dog στο άλμπουμ Spaghetti Incident), Judas Priest, Motorhead κ.α.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ LIVE 2017 SPECIAL GUEST MEΛISSES

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Αντώνη Ρέμου ξεκινάει με μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Πάτρα στις 19 Ιουνίου.
Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο Sold Out παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, συντροφιά με τον Χρήστο Δάντη, ο Αντώνης Ρέμος ταξιδεύει σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ελλάδα.
Αυτή την φορά στην παρέα βρίσκονται οι Μέλισσες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017»

Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα, ο οποίος σφραγίστηκε από την ερμηνεία του στον νέο δίσκο «Ο δωδεκάλογος του γύφτου» και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι, ξεκινώντας το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα με μια μεγάλη διπλή γιορτή, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» , στον Βύρωνα την Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Ιουνίου και συνεχίζοντας στο Θεατρο Γης στην Θεσσαλονίκη, την Δευτέρα 19 Ιουνίου! Ακολουθούν τα Ιωάννινα στο Θέατρο ΕΗΜ-Φρόντζου, την Πέμπτη 22 Ιουνίου. Ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα.

Πρωθυπουργός ΠΓΔΜ: Προβοκάτσια εναντίον της Ελλάδας οι ανδριάντες του Μ. Αλέξανδρου

Προβοκάτσιες εναντίον της Ελλάδας χαρακτήρισε ο νέος πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, τις τοποθετήσεις, από τις κυβερνήσεις Γκρουέφσκι, ανδριάντων ιστορικών προσωπικοτήτων, αλλά και τις μετονομασίες δρόμων και αεροδρομίων στα Σκόπια, τονίζοντας πως κινήσεις όπως αυτές επιδείνωσαν τις σχέσεις με την Ελλάδα και ότι ο ίδιος θα τις σταματήσει.

Εκλογές Βρετανία: Ασφάλεια στο επίκεντρο - Brexit στο βάθος (vid)

Στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων σε Λονδίνο και Μάντσεστερ οι Βρετανοί προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να επιλέξουν την κυβέρνηση η οποία θα ολοκληρώσει τη διαδικασία του Brexit.
Οι ψηφοφόροι θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Το αποτέλεσμα της κάλπης δύσκολα μπορεί να εκτιμηθεί, ακόμη και από τους πιο καλούς γνώστες της πολιτικής κατάστασης στη χώρα, καθώς οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις λειτούργησαν καταλυτικά στην εκλογική βάση.

Απίστευτο: Έφτιαξαν βαλίτσα από κοκαΐνη και προσπάθησαν να την περάσουν από τελωνείο

Οι παρατηρητικοί υπάλληλοι του τελωνείου στο αεροδρόμιο της Σανγκάης έβγαλαν «λαβράκι» όταν εντόπισαν μια βαλίτσα που είχε κατασκευαστεί από... κοκαΐνη.
Όπως αποδείχθηκε για την κατασκευή της βαλίτσας είχαν χρησιμοποιηθεί 10 κιλά από το συγκεκριμένο ναρκωτικό.
Αυτό που κίνησε το ενδιαφέρον των τελωνειακών ήταν αφενός ότι η γυναίκα που μετέφερε τη βαλίτσα μόλις είχε φτάσει από χώρα της Λατινικής Αμερικής

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 βγάζουν selfie 13 χρόνια μετά το... έπος της Πορτογαλίας

Πέρασαν 13 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται για φιλικό με την Ιντερ στο Ηράκλειο και στα αποδυτήρια στο Παγκρήτιο και με πρωτεργάτη τον Κώστα Κατσουράνη βγήκε

η... χαρακτηριστική φωτογραφία 13 χρόνια μετά.

Δείτε ποιο ελληνικό προϊόν «ξεπουλάει σαν τρελό» στο Κατάρ

Το Κατάρ αποτελεί μια από τις σημαντικές εξαγωγικές αγορές για την Ελλάδα, με αρκετά ελληνικά προϊόντα να «ταξιδεύουν» στο εμιράτο, το οποίο τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της διακοπής των διπλωματικών σχέσεων που επέβαλαν η Σαουδική Αραβία και άλλες αραβικές χώρες.
Ποιο είναι όμως, το πιο περιζήτητο ελληνικό προϊόν; Τα μάρμαρα. Η αυξημένη ζήτησή τους οφείλεται στην τεράστια ανοικοδόμηση κτιρίων και τη βελτίωση υποδομών στην περιοχή που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Enterprise Greece: Μήνας ελληνικών Τροφίμων & Ποτών στη Σερβία!

Μήνας ελληνικών Τροφίμων και Ποτών στη Σερβία! Από την 1η έως την 25η  Ιουνίου, 420 κωδικοί ελληνικών προϊόντων από 40 μεγάλες ελληνικές εξωστρεφείς  εταιρείες, συμμετέχουν στη δράση προβολής & προώθησης ελληνικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων & ποτών που ξεκίνησε στα καταστήματα Super Vero στο Βελιγράδι. Η δράση έχει  την υποστήριξη του Οργανισμού Enterprise Greece & του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βελιγράδι.

Ο Πολάκης ζητά τη συγγνώμη του Λοβέρδου...Ανδρέας Λοβέρδος Παρέλαβαν κράτος και θα παραδώσουν Μπανανία»

«Υπάρχει Υπουργείο Υγείας; Ληστεύουν ανενόχλητοι νοσοκομείο. Άγιος Σάββας, Βόλος, Λαμία, Λάρισα. Παρέλαβαν κράτος και θα παραδώσουν Μπανανία», είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά τις κλοπές στα παραπάνω νοσοκομεία.

Μετά και τη σημερινή εξέλιξη, με την ταυτοποίηση τριών εκ των τεσσάρων δραστών, ο Παύλος Πολάκης ζητά, με ανάρτησή του στο facebook, τη συγγνώμη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.