7 + 1 εντυπωσιακά ξενοδοχεία που άνοιξαν μέσα στο 2016 στην Ελλάδα

Η τουριστική βιομηχανία βάζει μπρος τις μηχανές της για τα καλά στην χώρα μας καθώς νέα ξενοδοχεία αξιώσεων δημιουργούνται σε όλη την χώρα. Ήδη στα μισά του χρόνου έχουν ανοίξει δεκάδες μονάδες όλων των τύπων. Από αυτές το news247 παρουσιάζει τις πλέον αξιόλογες. Να αναφέρουμε πληροφοριακά ότι αρκετές φωτογραφίες αφορούν γραφικές απεικονίσεις καθώς κάποια ξενοδοχεία άνοιξαν πολύ πρόσφατα (π.χ. Thassos Grand Resort) και οι διοικήσεις τουςδεν έχουν προχωρήσει σε φωτογράφιση των χώρων τους.

Το κλίμα της Κρήτης, ιδανικό για την αποκατάσταση του κοσμοναύτη Μαλεντσέκο

Στην Κρήτη προσγειώθηκε ο κοσμοναύτης από την Ουκρανία Γιούρι Μαλεντσέκο. Ο 55χρονος αστροναύτης, ο πιο πιστός ένοικος του διαστημικού λεωφορείου Σογιούζ, και του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) Μαλέντσεκο έφτασε λίγο μετά τις 17:00 στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» συνοδευόμενος από τη σύζυγό του προκειμένου να ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Conde Nast Traveller: 2 στις 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου είναι ελληνικές (pics)

Το Conde Nast Traveller αναφέρεται συχνά στις ομορφιές της Ελλάδας.

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ του, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του παρουσίασε τις 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου. Δύο από αυτές, το ναυάγιο στη Ζάκυνθο και ο Μύρτος Κεφαλονιάς, συγκαταλέγονται στις καλύτερες του κόσμου.
Την επιλογή έκανε η συντακτική ομάδα του περιοδικού με κριτήριο το πόσο η φυσική τους ομορφιά ενδείκνυται για post-αρίσματα στο Instagram.

Ανακαλύψτε τα top 30 ελληνικά νησιά.No 29: Ταξίδι στις Σπέτσες

Ιδανικός προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και για αποδράσεις του σαββατοκύριακου, οι Σπέτσες με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα τους και τις αμέτρητες επιλογές διασκέδασης, αλλά και χαλάρωσης θα σας μαγέψουν.
Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι η Ντάπια, με τη φημισμένη πλατεία, που θα γίνει η αφετηρία των περιηγήσεων σας.
Το εντυπωσιακό άγαλμα της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, που αγναντεύει το απέραντο

Τοπία σπάνιας ομορφιάς στην Πορτογαλία .Ένα παραμυθένιο ταξίδι στη Σίντρα

Πολλοί εκδρομείς που βρίσκονται στη Λισαβόνα την επισκέπτονται καθώς βρίσκεται μόλις 45 λεπτά με το τρένο από αυτήν. (Αν βρεθείτε εκεί σε τουριστική περίοδο θα ήταν καλύτερα να έχετε φροντίσει εγκαίρως για το εισιτήριο σας). Palácio Nacional de Sintra, Palacio da Pena, Castelo dos Mouros είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δείτε φτάνοντας στην όμορφη πόλη της Πορτογαλίας με το Palácio Nacional de Sintra να είναι το καλύτερα διατηρημένο μεσαιωνικό Βασιλικό Παλάτι στην Πορτογαλία.

Απολαμβάνουμε δροσιστικές βουτιές στις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ζακύνθου

Υπέροχες δαντελένιες ακρογιαλιές, στρωμένες με άμμο ή βότσαλο, οργανωμένες με beach bars και θαλάσσιες δραστηριότητες ή μη, μεγάλες ακτές ή μικροσκοπικοί κόλποι, απομονωμένες ή όχι, οι επιλογές που έχετε στη Ζάκυνθο για δροσιστικές βουτιές είναι αμέτρητες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνη της αρεσκείας σας και να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα, διαυγή νερά του Ιονίου.

Ανακαλύψτε τα top 30 ελληνικά νησιά..Νο 30: Ταξίδι στη Σαμοθράκη

Το καταπράσινο νησί της Σαμοθράκης, με τα τρεχούμενα νερά του, τους καταρράκτες και το όρος Σάος, σάς υποδέχεται με μια μυστηριακή ατμόσφαιρα, που θα σας αγγίξει από την πρώτη στιγμή που θα φτάσετε στο λιμάνι της, την Καμαριώτισσα και θα σας ακολουθήσει στην περιήγηση σας στο νησί.
Η Σαμοθράκη παραμένει ένας τουριστικός προορισμός για πιο ψαγμένους ταξιδιώτες, παρόλο που τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που μαγεύονται με τις ομορφιές της.

Οι ανησυχητικές διαστάσεις του φαινομένου «sugar daddy» που γεννήθηκε από την «ανάγκη» για μια εύκολη ζωή

Πανάκριβα ρούχα, διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία, μηνιαίο «χαρτζιλίκι»… όλα αυτά προσφορά ενός πλούσιου «sugar daddy». Βρίθει το διαδίκτυο περιπτώσεων όπου νεαρές γυναίκες -ως επί το πλείστον-αλλά και άντρες συνάπτουν σχέσεις με κατά πολύ μεγαλύτερούς τους αναζητώντας μία εύκολη λύση για να καλύψουν τα πάγια έξοδά τους αλλά και να ικανοποιήσουν τις ακριβές επιθυμίες τους με αντάλλαγμα λίγη…

Ως ιαματικές αναγνωρίστηκαν τρεις πηγές σε Κόρινθο, Αιτωλοακαρνανία και Κύθνο

Τρεις πηγές νερών αναγνωρίστηκαν, λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων τους, ως ιαματικές και αναμένεται μέσω της αξιοποίησής τους να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, προσελκύοντας επενδύσεις στον ιαματικό τουρισμό, στην προσπάθεια του υπουργείου Τουρισμού για ενίσχυση κάθε μορφής εναλλακτικού τουρισμού, αξιοποιώντας τον φυσικό πλούτο της χώρας και ταυτόχρονα ικανοποιώντας τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών,

Η Αλίνα Μπόικο μεταμορφώνεται σε ντίβα και ποζάρει για το «Ocean Drive»! [εικόνες]

Με ζωή σαν παραμύθι, στα 24 της, έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα των μετρ της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας! Η Αλίνα Μπόικο φωτογραφίζεται για το περιοδικό «Ocean Drive» και δείχνει την άλλη πλευρά του εαυτού της.
Με καλοκαιρινή διάθεση και φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό και εντυπωσιακά αξεσουάρ, κλέβει τις εντυπώσεις και σε καλεί να τη γνωρίσεις.

Η Κέιτ Χάντσον τόλμησε το brazil μαγιό και μας χάρισε τις πιο προκλητικές της πόζες [εικόνες]

Έχει τον τρόπο να σε κερδίζει!
Η Κέιτ Χάντσον, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, βρέθηκε  στην Ίμπιζα με την παρέα της, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και να χαρίσει στους φανατικούς της μοναδικά στιγμιότυπα.

Η 37χρονη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών επέλεξε ένα καυτό μπικίνι με την πίσω της όψη να είναι σε πρώτο πλάνο και τους γλουτούς της να κόβουν την ανάσα.

Φάκελος «Διακοπές»! Που βρίσκονται οι εγχώριοι celebrities το φετινό καλοκαίρι; [εικόνες]

Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπά δυνατά με τους επωνύμους να έχουν πάρει τους δρόμους και τα λιμάνια για να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους! Για μια ακόμα φορά, πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιλογές του έχει η Μύκονος ενώ τις εντυπώσεις, φέτος, κλέβει και το Πόρτο Χέλι!
Από την Κατερίνα Θεοδωροπούλου
Ξεκινώντας από την all time classic επιλογή,

Η Μαρία Κορινθίου ξετρέλανε το Instagram φορώντας… μαγιό με φράουλες! [εικόνα]

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και οι εμφανίσεις των εκπροσώπων της εγχώριας σόουμπιζ όλο και πληθαίνουν. Η Μαρία Κορινθίου, δεν ξεφεύγει από τον κανόνα!
Η όμορφη μελαχρινή δεν παραλείπει να μοιράζεται καθημερινές της στιγμές με τους followers της στο Instagram, με τις εμφανίσεις της με μαγιό να «σαρώνουν» κυριολεκτικά στα likes.

Μπάρμπαρα Πάλβιν: H rookie της χρονιάς για το Sports Illustrated

«Δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο ήμουν στα 18 μου αλλά δεν είμαι και χοντρή», απαντά η χυμώδης Μπάρμπαρα Πάλβιν στους επικριτής της που θεωρούν πως οι καμπύλες της θα έπρεπε να την έχουν αποτρέψει από το να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

ΠΩΣ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ HASHTAG ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟ INSTAGRAM ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Το Instagram του καλοκαιριού 2016: #Mykarana, Carey & Xίλτον κάτω από τον ήλιο.
Το καλοκαίρι είναι εδώ. Σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουμε το μυαλό μας από την επικαιρότητα της βίας και των αξιολογήσεων, κάνουμε μια βουτιά στα social media των σταρ για κύματα δροσιάς.
Από την Ελλάδα στην Ιταλία και τη Λατινική Αμερική, η gallery θα ανανεώνεται εβδομαδιαία για να γίνει το καλοκαιρινό λεύκωμα τoυ 2016 των σταρ που είναι ανθεκτικοί στις υψηλές θερμοκρασίες.

Η μελαχρινή σεξοβόμβα που τα έχει όλα! Γνωρίστε τη Mikaela Osborn

Η Mikaela Osborn τα έχει όλα. Όμορφο πρόσωπο, άψογο σώμα και προσόντα που μπορούν να «ρίξουν» το διαδίκτυο.
Η μελαχρινή σεξοβόμβα δεν έχει κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθεί με ελάχιστα ρούχα ενώ συνηθίζει να ανεβάζει άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram.
Με προσόντα που καταπιέζονται μέσα σε ρούχα, η Mikaela ποζάρει και αναστατώνει τα αντρικά μυαλά.

Αεροσυνοδοί σε ρόλο… μοντέλων

Μία διαφορετική πασαρέλα στήθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας την περασμένη Τρίτη. Αεροσυνοδοί από διάφορες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες ανέλαβαν το ρόλο των μοντέλων και ανέβηκαν στην πασαρέλα για να παρουσιάσουν πώς οι στολές τους επηρεάζουν την μόδα, αλλά και πώς έχουν επηρεαστεί από τις τάσεις της μόδας της κάθε εποχής.

Η ναζιάρα και αισθησιακή Kayla Rae Reid Το Instagram υποκλίνεται στα κάλλη της

Ξανθιά με ωραίο σώμα και πλούσιο ντεκολτέ κοιτάει αισθησιακά το φακό και κάνει το Instagram να υποκλίνεται στα κάλλη της.
Κάθε προσπάθειά της να αυξήσει κι άλλο τους followers της σημαίνει μείον και ένα ρούχο.

Κι αν κρίνουμε από τους ακολούθους της που ξεπερνούν τους 400.000 δεν τα πάει κι άσχημα.

6 τρόποι να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου για να χάνεις ευκολότερα βάρος

Θα έχεις παρατηρήσει ότι όσο περνούν τα χρόνια, τόσο περισσότερο δυσκολεύεσαι να χάσεις βάρος.
Αυτό συμβαίνει γιατί ο μεταβολισμός σου αλλάζει τους ρυθμούς του, επιβραδύνοντας τη λειτουργία του, όσο μεγαλώνεις.
Ωστόσο, υπάρχουν 6 τρόποι που μπορείς να δώσεις ώθηση στον κουρασμένο μεταβολισμό σου, βοηθώντας παράλληλα και στην ευκολότερη απώλεια βάρους.

Αυτές οι καλοκαιρινές τροφές θα σε κάνουν να χάσεις βάρος

Είναι βέβαιο πως ειδικά τώρα το καλοκαίρι προσπαθείς πολύ να κρατιέσαι σε φόρμα, αποφεύγοντας φαγητά και snacks που σου προσθέτουν περιττές θερμίδες. Άλλοτε το καταφέρνεις, άλλοτε όμως όχι. Το ζητούμενο είναι να πιστέψεις ότι μπορείς να βρεις την απόλαυση που ζητάς ακόμη και σε πιο υγιεινές λύσεις.