Ελληνικό νησί αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ; (μάλλον εννοεί το νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα)

Εδώ και δύο ημέρες, ο διάσημος ηθοποιός είναι πλέον ο ιδιοκτήτης ελληνικού νησιού στα Δωδεκάνησα και μάλιστα σκοπεύει τις επόμενες ημέρες να το επισκεφθεί.
Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, η Ελλάδα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων και μάλιστα αποκάλυψε

Όταν ο Σόιμπλε «ξέχασε» ότι πήρε 100.000 γερμανικά μάρκα από έμπορο όπλων [ΒΙΝΤΕΟ]

2009. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου η Άνγκελα Μέρκελ ανακοινώνει την τοποθέτηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας.
Ο Rob Savelberg ανταποκριτής της ολλανδικής εφημερίδας «De Telegraaf» στο Βερολίνο ρωτά

Τσίπρας: Οι επιλογές των συντρόφων άφησαν έωλη την κυβέρνηση

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε ο πρωθυπουργός κατά τη τη σημερινή σύσκεψη στελεχών της κυβέρνησης και του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να  συζητηθούν οι τρέχουσες εξελίξεις μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή κατά την οποία διαφοροποιήθηκαν 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαθήματα ιστορίας από τους Γάλλους Σοσιαλιστές προς το Βερολίνο

Με ανοικτή επιστολή του προς τον γερμανικό λαό ο Ζαν-Κριστόφ Καμπαντελίς, ηγέτης του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και στενός συνεργάτης του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, καλεί το Βερολίνο να αναλογιστεί τη θέση του στην Ευρώπη και να πάρει μαθήματα Ιστορίας, πέρα από το να δίνει μόνο μαθήματα οικονομίας.

Από τη Δευτέρα σε ισχύ το νέο καθεστώς του ΦΠΑ

Από τη Δευτέρα θα ισχύσει το νέο καθεστώς του ΦΠΑ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
«Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς του ΦΠΑ,

4 Γερμανοί πράκτορες συνελήφθησαν ως πρωταγωνιστές στις χθεσινές ταραχές στο Σύνταγμα

Οι συλληφθέντες είναι τέσσερις Γερμανοί, δύο Γάλλοι, ένας Αυστραλός, ένας Ουκρανός, ένας Ολλανδός και τρεις Πολωνοί,ανάμεσά τους ένας Ιταλός και ένας Αλβανός

Ο ευρωπαϊκός μετεωρολογικός δορυφόρος MSG-4 μπήκε σε τροχιά

Ο τελευταίος μετεωρολογικός δορυφόρος της εξαιρετικά επιτυχημένης Ευρωπαϊκής σειράς Meteosat δεύτερης γενιάς, εκτοξεύθηκε με ένα πύραυλο Ariane 5 στις 15 Ιουλίου (00:42 ώρα Ελλάδος) από το ευρωπαϊκό κοσμοδρόμιο στο Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας.

FBI: Διαλύσαμε τον μαύρο κώδικα των χάκερς

«Διαλύσαμε τη φωλιά των κυβερνο-εγκληματιών την οποία πολλοί, ακόμη και οι ίδιοι οι χάκερς, θεωρούσαν απόρθητη», αναφέρεται σε ανακοίνωση των αμερικανικών εισαγγελικών αρχών μετά την επιχείρηση του FBI, που συντονίστηκε με τις αρχές 20 χωρών κατά της ηλεκτρονικής κατασκοπείας.

ΥΓΕΙΑ** Μια έφηβη περιγράφει πώς είναι να είσαι σε κώμα (βίντεο)

«Ό,τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο, τα ακούς, έχεις συναίσθηση», περιγράφει η Κλαιρ Γουίνλαντ, μια Αμερικανίδα έφηβη ασθενής που έμεινε σε κώμα επί δύο εβδομάδες και τώρα μοιράζεται στο youtube να μοιράζεται τις ιστορίες της αυτές που έζησε ως μια ασθενής. «Θυμάμαι να κάθομαι και να χαζεύω το πιο όμορφο τοπίο για ώρες και ώρες…

Ανοίγουν οι τράπεζες τη Δευτέρα - 180 ευρώ κάθε τρεις μέρες

Ανοίγουν τη Δευτέρα όλα τα καταστήματα των ελληνικών τραπεζών σύμφωνα με τραπεζικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι οι πολίτες θα έχουν αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, τη δυνατότητα να κάνουν σωρευτική ανάληψη χρημάτων από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης ΑΤΜ,

Αυτή είναι η λίστα με τους δημοσιογράφους που φέρονται να πήραν χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Το koutipandoras.gr αποκαλύπτει τη λίστα που κατέθεσε στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ο Πάνος Καμμένος με τα media shops, τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που φέρονται να έλαβαν συνολικά 21 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Τσίπρας προς καναλάρχες: Πληρώστε τώρα...

Να πληρώσουν για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης θα καλέσει τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Για την ακρίβεια, όσους αντέξουν να πληρώσουν τα χρήματα που θα απαιτεί το νομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες και δεν θα συμπεριλαμβάνει ως προϋπόθεση τη μέχρι

Yascha Mounk****«Γκάμπριελ, φεύγω από το SPD, λόγω της στάσης σου στο ελληνικό θέμα»

Από 13 ετών (!) ήταν μέλος του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) ο Yascha Mounk, λέκτορας Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Αποφάσισε όμως να παραιτηθεί, για λόγους τους οποίους εξέθεσε με επιστολή του προς τον αρχηγό του κόμματος, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Ανάμεσα στους λόγους αυτούς, δεσπόζουσα θέση κατέχει η στάση του Γκάμπριελ στο ζήτημα της ελληνικής κρίσης χρέους. 

Ολόκληρη η επιστολή:

Υπερψηφίστηκε με 229 ψήφους το νομοσχέδιο της συμφωνίας - Διαφοροποιήθηκαν 38 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής στην Ολομέλεια της Βουλής.
«ΝΑΙ» ψήφισαν 229 βουλευτές (από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ, ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ), «ΟΧΙ» ψήφισαν 64 βουλευτές (από Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ), ενώ «ΠΑΡΩΝ» δήλωσαν 6 βουλευτές (από τον ΣΥΡΙΖΑ).

Τσίπρας σε Μεϊμαράκη: Αν αγωνιάτε γιατί δεν κάνετε πρόταση μομφής; Γιατί δεν ζητάτε εκλογές; (vid)

Παραμύθια χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι η Ελλάδα έβγαινε από το μνημόνιο όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την εξουσία της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος (στη δευτερολογία του για τη συζήτηση των προαπαιτούμενων μέτρων, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους δανειστές), κάλεσε την αντιπολίτευση να δείξει μεγαλείο ψυχής και να αναγνωρίσει την πρόοδο που έχει συντελεστεί στην πορεία για την αναδιάρθρωση του χρέους

Βουλή - Τσίπρας: Δεν θα κάνουμε τη χάρη να αποτελέσουμε μικρή παρένθεση ..Ομιλία Αλέξη Tσίπρα στη Βουλή (16/07/2015)

«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή και καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις με κριτήριο την ευθύνη που μας βαραίνει», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής.

Μνημόνιο 3 – Κωνσταντοπούλου: Ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει την πολιτική του αυτοκαταστροφή

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η κυβέρνηση εκβιάζεται. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν ο εκβιασμός ολοκληρωθεί απόψε, τίποτα δε θα εμποδίσει την επανάληψή του», τόνισε μεταξύ άλλων στο συγκινητικό της μήνυμα προς τους συναδέλφους της βουλευτές, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Καμμένος: Αν πέσει η κυβέρνηση, δεν θα υπάρχει ελπίδα ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Ευρώπη (vid)

«Εάν σήμερα αυτή η κυβέρνηση πέσει, δεν θα υπάρχει ελπίδα ούτε για την Ελλάδα ούτε για την Ευρώπη», τόνισε ο Πάνος Καμμένος, σε παρέμβασή του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής.