Ξεκίνησε η επέλαση του «Λέανδρου» στη βόρεια Ελλάδα – Στα λευκά η Φλώρινα (video)

 «Το έστρωσε» και σε Πισοδέρι, Αμύνταιο και Σαμαρίνα..

Τα δόντια του ξεκίνησε να μας δείχνει ο «Λέανδρος», που άρχισε να «χτυπάει» στη βόρεια Ελλάδα.


Εδώ και δυο περίπου ώρες πέφτει πυκνό χιόνι στη Φλώρινα. Το ίδιο σκηνικό επικρατεί στο Πισοδέρι, στο Νυμφαίο, το Αμύνταιο και στη Σαμαρίνα με το θερμόμετρο να δείχνει 0 βαθμούς.

Φιάσκο με τα κέντρα εμβολιασμού! Ταλαιπωρούν τους ηλικιωμένους λόγω έλλειψης προσωπικού

 

Tώρα κατάλαβαν ότι έχουν καταστρώσει πλάνο εμβολιασμού χωρίς γιατρούς που να μπορούν να το υλοποιήσουν;

Ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα δέχεται η κυβέρνηση όσον αφορά το θέμα του εμβολιασμού, καθώς στο… παρά πέντε της έναρξης της δεύτερης φάσης και ενώ η πλατφόρμα έχει ανοίξει, το Μαξίμου προχωρά σε αλλαγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε αιφνιδιαστικά οι εμβολιασμοί των πολιτών άνω των 85 ετών να γίνονται μόνο στα νοσοκομεία και όχι στα πολυδιαφημισμένα 1.018 κέντρα εμβολιασμού που είχαν δημιουργηθεί από το υπουργείο Υγείας. Η συγκεκριμένη αλλαγή κρίθηκε απαραίτητη λόγω της έλλειψης… προσωπικού στα κέντρα εμβολιασμού!

Η κοσμοθεωρία του Κ.Μητσοτάκη: Ψέματα, διαστρεβλώσεις και θράσος (video)

 

Πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνου...
Μια καταστροφή ήταν η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1, αφού εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με τα όσα είπε. Ο Πρωθυπουργός είπε πάλι για τη Θεσσαλονίκη ότι ουδείς ειδικός εισηγήθηκε «κλείσιμο», έκανε μια αστεία αναφορά στο θέμα της Εκκλησίας που τον εξέθεσε, ενώ ήταν φανερή η προσπάθειά του να πείσει ότι αυτός (κυρίως) και η κυβέρνησή του τα κάνουν όλα σωστά και άλλοι ευθύνονται (ποιοι άραγε;) για τα όσα συμβαίνουν.

Μάλιστα, λέγοντας ότι… γνωρίζει και καταλαβαίνει την κατάσταση στην πραγματική οικονομία (όπου θεωρεί πως ο κόσμος μπορεί να ζήσει με επιδόματα και δεν χρειάζεται δουλειές) και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του πολιτισμού, τους οποίους έχει αγνοήσει

Στα πρόθυρα της παράνοιας ο πορτογάλος πρόεδρος μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη

 

Τραγικές συμπτώσεις κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Πορτογαλία....

Πραγματική αναμπουμπούλα επικρατεί στην Πορτογαλία λίγο μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη.  Μπορεί ο έλληνας πρωθυπουργός να μην συναντήθηκε με τον Πορτογάλο Πρόεδρο Μαρσέλου Χεμπέλου ντε Σόουζα, αυτά όμως που έγιναν κατά την επίσκεψή του, πρέπει να έχουν προκαλέσει ταραχή. Ειδικά στην κυβέρνηση της Πορτογαλίας.


Η Γεννηματά έδειξε την πόρτα εξόδου στον Ανδρέα Λοβέρδο

 

Συγκρούσεις προβλέπονται στο ΚΙΝΑΛ μετά την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να καθαίρεσει τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο…


Φαίνεται πώς η οι υποστηρικτές του Λοβέρδου στο κόμμα δεν ήταν λίγοι, αφού έως τώρα ήταν βέβαιο ότι ο ίδιος σκόπευε να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος το ερχόμενο φθινόπωρο.

Συνταξιούχος θαυμάστρια του Αλέξη στην Πάτρα: «Μας κατέστρεψε!» (video)

 

Στην Πάτρα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφτηκε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης και συμμετεπίχε σε σύσκεψη με τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, του νοσηλευτικού ιδρύματος και διευθυντές κλινικών.

Πρωτοφανής επιτελική ανικανότητα»

«Νομίζω ότι στην υπόθεση του εμβολιασμού φανερώνεται η πρωτοφανής ανεπάρκεια του λεγόμενου επιτελικού κράτους» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: «Ένα επιτελικό κράτος που δεν είναι σε θέση ούτε να οργανώσει στοιχειωδώς τον

Ένα μήνυμα πραγματικής ελευθερίας...

 

Έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο επέλεξε για να συστηθεί στο κοινό η ανερχόμενη τραγουδίστρια Νικολέτα Κωνσταντάκη.


Ξύρισε το κεφάλι της on camera για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ της και δώρισε τα μαλλιά της προκειμένου να γίνουν περούκα και να βοηθηθεί κάποια γυναίκα που έχασε τα δικά της λόγω χημειοθεραπειών. Το κομμάτι «Ελευθερία», το οποίο οπτικοποιήθηκε με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο, γράφτηκε ειδικά για τη Νικολέτα από την αξιόλογη τραγουδοποιό Ευσταθία.

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 45χρονου Αλβανού για το διπλό φονικό στο Λουτράκι

 

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 45χρονου Αλβανού εξέδωσε η ανακρίτρια Κορίνθου για το διπλό φονικό που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο σε εξοχική κατοικία στο Λουτράκι

Όπως είχε προκύψει από την αστυνομική έρευνα, δακτυλικά αποτυπώματα του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν στην εξοχική κατοικία όπου έγινε το διπλό στυγερό έγκλημα. Ο 45χρονος, υπήκοος Αλβανίας, με νοικιασμένο αυτοκίνητο είχε φτάσει στο Λουτράκι το βράδυ του διπλού φονικού. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το λευκό αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοιραίο βράδυ. Αφού κατακρεούργησε την 42χρονη Ουκρανή και τον Έλληνα φαρμακοποιό φίλο της, τους αφαίρεσε τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Σε αυτούς που ευνούχισαν τον Εθνικό δυναμισμό με υπογραφές ντροπής κάτω από “Μαδρίτες”

 

Η συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που περιλαμβάνει τις συμβάσεις για την απόκτηση των 18 μαχητικών Rafale, επί της ουσίας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και οι εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ και έχει σημασία να το λέμε αυτό), συνεπικουρούμενοι από τα υποστηρικτικά ΜΜΕ, έσπευσαν ήδη να επενδύσουν πολιτικά στο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και ΑΝΑΓΚΑΙΟ της θετικής τους ψήφου…

Όταν ο τουρκικός στρατός απέδιδε τιμές στον Άγνωστο Στρατιώτη

 

Κι όμως κάποτε οι Τούρκοι στρατιώτες με την σημαία τους στάθηκαν προσοχή μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, τήρησαν ενός λεπτού σιγής στους Έλληνες πεσόντες ήρωες, άκουσαν τον Εθνικό μας Ύμνο και με επι κεφαλης τον πρωθυπουργό τους Ισμετ Ινονου, τίμησαν την-ισχυρή τότε- Ελλάδα!
Το μοναδικό αυτό πολιτικό περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 1931 κατά την διάρκεια των Βαλκανικών αγώνων στίβου που διεξήχθησαν στην Αθήνα.
Το κλίμα μεταξύ των δυο χωρών ήταν τότε άριστο!
Είχε προηγηθεί το Σύμφωνο Φιλίας και Σταθερότητας, Διαλλαγής και Διαιτησίας που υπογράφτηκε από τους δύο ηγέτες,-Ελευθέριο Βενιζέλο και Κεμάλ Ατατουρκ- στην Άγκυρα στις 30 Οκτωβρίου 1930.

Το νομοσχέδιο Κεραμέως-Χρυσοχοίδη για τα ΑΕΙ και το σχόλιο Αντώναρου

 

 Οι φοιτητές δεν έχουν αίθουσες για να κάνουν μάθημα στα ΑΕΙ…Υπάρχουν ΑΕΙ που δεν έχουν κτίρια και χρησιμοποιούν σχολεία της περιοχής… Τα συγγράμματα επίσης δεν είναι πάντα διαθέσιμα. Πολλές θέσεις καθηγητών είναι κενές …Ωστόσο η υπουργός Παιδείας μαζί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη φέρνουν νομοσχέδιο που προβλέπει την πρόσληψη 1.000 …φρουρών για τα Πανεπιστήμια! Το νομοσχέδιο αυτό χαρακτηρίστηκε από κυβερνητικό “τηλεοπτικό τελάλη” ως “Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ”! Η αλαζονεία έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή…Όπως και η ανοησία…

Ο Τραμπ καλεί σε ενότητα ,μετά από την παραπομπή του

 Ο Ρεπουμπλικάνος απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ κάλεσε τους συμπολίτες του να «ξεπεράσουν τα πάθη της στιγμής και να ενωθούν ως ένας αμερικανικός λαός» σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε λίγη ώρα μετά την ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων που σήμανε την ιστορική δεύτερη παραπομπή του σε δίκη στη Γερουσία (impeachment) εξαιτίας της υποκίνησης της αιματηρής εισβολής στο Καπιτώλιο· ο Ντόναλντ Τραμπ απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στην εξέλιξη αυτή.

«Καταδικάζω απερίφραστα τη βία που είδαμε την περασμένη εβδομάδα», διαβεβαίωσε