Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στον χρυσό παραολυμπιονική Στεφανουδάκη «Αποδείξατε τη δύναμη της ελληνικής ψυχής»

Τα συγχαρητήρια τους έδωσαν στον χρυσό παραολυμπιονική στον ακοντισμό, Μανώλη Στεφανουδάκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Με την άνοδό σας στο πιο ψηλό ολυμπιακό βάθρο, και μάλιστα

Και τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ρίο Χάλκινος ο Δημήτρης Μπακοχρήστος

Με τεράστια επιτυχία συνεχίζεται η παρουσία της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος χάρισε στην Ελλάδα το τέταρτο μετάλλιο, κατακτώντας την τρίτη θέση στον τελικό των 54κ. άρσης βαρών σε πάγκο.

Επίθεση Γεροβασίλη στα ιδιωτικά κανάλια για την κάλυψη της Συνόδου

Ο τρόπος που καλύφθηκε από τα ιδιωτικά κανάλια η Ευρωμεσογειακή Σύνοδος προκάλεσε την δημόσια παρέμβαση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.
«Η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς

Η ατάκα του Σόιμπλε και η κόντρα Γεωργιάδη-Γεροβασίλη «"Άπαιχτος" Γεωργιάδης - Αξιοθρήνητη Νέα Δημοκρατία»

Η ατάκα του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τη Σύνοδο των ηγετών των Μεσογειακών Χωρών στην Αθήνα προκάλεσε μια μίνι κόντρα μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ και της κυβερνητικής εκπροσώπου.
«Προκλητικός ο Σόιμπλε για τη Σύνοδο του Νότου: Όταν μαζεύονται σοσιαλιστές σπάνια προκύπτει κάτι έξυπνο: άπαιχτος», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ρέντσι στην Ευρωμεσογειακή Σύνοδο: Πρόκληση για το μέλλον της Ευρώπης η Μπρατισλάβα

Η πραγματική πρόκληση αυτής της συνάντησης είναι να σκιαγραφήσουμε το μέλλον μας στην Σύνοδο της Μπρατισλάβα τόνισε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι.
Η αυριανή Ευρώπη πρέπει να βασίζεται στην κοινωνική Ευρώπη και την Ευρώπη των ιδεωδών» τόνισε ο κύριος Ρέντσι:

Kόστα στην Ευρωμεσογειακή: Nα ενισχύσουμε τις σχέσεις μας με την Αφρική

Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ, τόνισε ότι «θα πρέπει να υποστηρίξουμε τη συνολική μας εξωτερική πολιτική, ιδιαίτερα στις σχέσεις μας με την Αφρική».

H νέα παράσταση του Block!

Μια γεύση από το νέο επεισόδιο της σειράς Gymkhana, που θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, έδωσε ο Ken Block μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο στα social media.

Πυρά του Δήμου Καλαμάτας κατά Σαμαρά

Από το 2013 ο Δήμος Καλαμάτας μετά τις πλημμύρες του Νοεμβρίου, που ήταν μικρότερης έντασης από τις πρόσφατες, είχε προβεί στη σύνταξη εμπεριστατωμένου υπομνήματος, το οποίο υπεβλήθη στο Υπουργείο Εσωτερικών (τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013), στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά, δυστυχώς, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας.