Το Nexus 5 της Google είναι εδώ

Ερχεται με προεγκατεστημένη τη νεότερη έκδοση του Android (4.4), γνωστή με το παρατσούκλι KitKat
Χαράς ευαγγέλια για του λάτρεις των “καθαρών” εκδόσεων του Android. Το Nexus 5, η συνέχεια της σειράς των smartphones πάνω στα οποία χτίζεται το λειτουργικό σύστημα της Google για φορητές συσκευές - έχοντας προτεραιότητα και σε μελλοντικές αναβαθμίσεις - ήρθε και στην ελληνική αγορά.

Το Imagine Cup έρχεται να εμπνεύσει μαθητές και φοιτητές

Η Ελλάδα συμμετέχει από το 2004, έχοντας πετύχει αξιοσημείωτες διακρίσεις στην κατηγορία σχεδίασης λογισμικού. Φέτος οι νικήτριες ομάδες των ελληνικών τελικών θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους παγκόσμιους τελικούς που θα γίνουν στην έδρα της Microsoft, στο Ρέντμοντ του Σιάτλ

Φενέρ-Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον δημιουργό τους

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φιλοξενεί την ομάδα που έχτισε και θέλει να αποδειχθεί κακός... οικοδεσπότης
Για το 4 στα 4 πηγαίνει απόψε ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας κόντρα στον «δημιουργό» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (20:00, στην «Ulker Sports Arena» για την τέταρτη αγωνιστική του Top 16.

Ζουλί Γκαγιέ : Πώς η ηθοποιός με το μεγαλοαστικό background βρέθηκε να παίζει στα σοσιαλιστικά κλιπάκια της καμπάνιας Ολάντ

Η λεπτή φιγούρα τυλιγμένη ολόγυρα με ένα μαύρο κασκόλ φαινόταν να τουρτουρίζει ολόκληρη περιμένοντας μέσα στο χιόνι. Η ίδια υπολόγιζε ότι πρέπει να ήταν πάνω από ένα τέταρτο στημένη στην παγωνιά. Οσο περίμενε, με τον χειμώνα ολόγυρά της, η εσωτερική αλλαγή έπαιρνε ένα άλλο, πρωτόγνωρο νόημα: έκανε εκείνες τις στιγμές που ανέμενε τον πρώτο άνδρα της χώρας -αν και αυτή η έκφραση ποτέ δεν θα μπορούσε να σταθεί στα γαλλικά- να μοιάζουν αιώνες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

Μεγάλη δημοσκόπηση της Pulse RC για το «Ποντίκι»

Η δημοσκόπηση «Δείκτες» Ιανουαρίου της Pulse RC, την οποία δημοσιεύει ολόκληρη την Πέμπτη, 23/1/14, το «Ποντίκι», καταγράφει σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. με διαφορά 3% τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην αναγωγή της επί των εγκύρων.