Γιατί προκάλεσε ο Johnny Depp με τη συνέντευξή του στο Vanity Fair;

Αυτή τη φορά δεν ήταν η φωτογράφηση με το τσιγάρο στο στόμα, αλλά τα όσα είπε στο περιοδικό ο Johnny Depp. Ο ηθοποιός λίγο πολύ παρομοίασε τις επίσημες φωτογραφήσεις των..

Ποιος βιάζει εδώ και χρόνια τον Johnny Depp;


Ο Johnny Depp δείχνει να μην απολαμβάνει κάθε πτυχή του να είναι ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς του Hollywood. Έτσι, ενώ κερδίζει μερικά εκατομμύρια το χρόνο και έχει τη δύναμη να πραγματοποιεί κάθε επιθυμία του, υπάρχει μία..

Νέες εικόνες από την ταινία The Avengers

Η Scarlett Johansson, ο Robert Downey Jr, ο Samuel L Jackson και πολλοί άλλοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην ταινία που..

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο… πιο ωραίος Έλληνας!

Kαλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" ήταν ο Γιάννης Παντελακάκης, το 27χρονο μοντέλο και γυμναστής από τα Χανιά που έχει αναδειχθεί ο πιο όμορφος Έλληνας για το 2011 και αναχωρεί για τη Σεούλ, καθώς εκπροσωπεί την Ελλάδα στο μεγάλο ανδρικό διαγωνισμό «Manhunt International 2011» ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις

10 Οκτωβρίου

ΠΗΓΗ

Έδειρε άνδρα στην τουαλέτα η Ελεονώρα Μελέτη!

Τον... νόμο στα χέρια της πήρε η Ελεονώρα Μελέτη, που δεν δίστασε να δείρει έναν άνδρα και, μάλιστα, μέσα σε τουαλέτα! Κατά την..

Μadonna: Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της, στο διαδίκτυο

Το γύρο του κόσμο κάνουν από χθες οι γυμνές φωτογραφίες της Madonna που διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Η βασίλισσα της pop εμφανίζεται σε μερικά όχι και τόσο κολακευτικά στιγμυότυπα που σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει..

Η Ε. Μελέτη εξομολογήθηκε στο ''Μίλα'' γιατί απείχε 9 μήνες από το σεξ!


Μία από τις ανατρεπτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και του ραδιοφώνου, η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ''Μίλα'' και μίλησε στην Τατιάνα, την Τζούλη, την Μαρία και την Sunny για σχέσεις, σεξ και χωρισμούς..

Έχει κάνει μπότοξ η Α. Σκλεναρίκοβα; Μάθε τα μυστικά ομορφιάς της


Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, που το 1992, στα είκοσί της χρόνια εγκατέλειψε τις σπουδές στην ιατρική για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και το 1998 ''μπήκε'' στο βιβλίο Guiness ως η γυναίκα με τα ψηλότερα πόδια (1 μέτρο και 25 εκατοστά), σήμερα στα 40 της χρόνια, όπως διαβάσαμε σε  συνέντευξη που έδωσε το διάσημο μοντέλο, στο περιοδικό ΟΚ, έχει ύψος 1.83 και ζυγίζει 60 κιλά..