3 και 4 Απριλίου Ο Ψαραντώνης για δύο συναυλίες στο Gagarin

Το Gagarin205 παρουσιάζει για δύο συναυλίες τη θρυλική μορφή της κρητικής παράδοσης, τον Ψαραντώνη, στις 3 και 4 Απριλίου 2012..

Η εκκεντρική τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ και δήλωσε πως αυτή είναι η τελευταία της συνέντευξη

Συνεντεύξεις τέλος για τη Λέιντι Γκάγκα.
Η εκκεντρική τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ..

Ενα ακόμη βραβείο για τη Γκάγκα Ιδιαίτερα δημοφιλής αποδεικνύεται πως είναι η Λέιντι Γκάγκα και στο ομοφυλόφιλο κοινό.

Ιδιαίτερα δημοφιλής αποδεικνύεται πως είναι η Λέιντι Γκάγκα και στο ομοφυλόφιλο κοινό..

Αλλο ένα «Hangover» μάς περιμένει στου σε έναν χρόνο από τώρα, την άνοιξη του 2013.

Αλλο ένα «Hangover» μάς περιμένει στους κινηματογράφους σε έναν χρόνο από τώρα, την άνοιξη του 2013..

Πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013 Ματωμένος στα γυρίσματα του «Only God Forgives» o Gosling

Ακόμα και γεμάτος μώλωπες και ματωμένος παραμένει ένας από τους πιο σέξι άντρες στον κόσμο..

Champions League ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, Mega)

Θα μπορούσε να αποτελέσει τη σύγχρονη εκδοχή του Δαυίδ με τον Γολιάθ. Ο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, με τις εκπληκτικές εμφανίσεις..

Αλβανία Αιματηρή ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής στα Τίρανα

Μια υπάλληλος υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, στην οδό Στράους, στα Τίρανα έπεσε νεκρή και ένας φύλακας τραυματίστηκε σοβαρά, σε ληστεία που σημειώθηκε το απόγευμα..

"Ανάκριση" του Τόμσεν στο ευρωκοινοβούλιο "Για να πείσετε τις αγορές, στείλατε τους Έλληνες στην ανεργία"...

"Προσπαθήσατε να πείσετε τις αγορές αλλά χάσατε την εμπιστοσύνη των λαών και οδηγήσατε την ανεργία της Ελλάδας στα ύψη, ειδικά για τους νέους". Αυτή ήταν μία μόνο από τις αποστροφές των ευρωβουλευτών που "ανέκριναν" το βράδυ της Τρίτης στο Ευρωκοινοβούλιο τον Πολ Τόμσεν, εκπρόσωπο της Τρόικας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο..

Οι Τόμπου απειλούν με απόσχιση Αιματηρές φυλετικές συγκρούσεις στη Λιβύη

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και περισσότεροι από 100 έχουν τραυματιστεί σε συγκρούσεις μεταξύ αντίπαλων φυλών στην πόλη Σέμπχα στη νότια Λιβύη, όπως δήλωσε ένας γιατρός τοπικού νοσοκομείου..

ΝΔ κατά Βενιζέλου για την «Αυτοδύναμη Ελλάδα» Ασυνέπεια και αντιφάσεις καταλογίζει στο προεκλογικό σύνθημα «Αυτοδύναμη Ελλάδα» ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης που με ανακοίνωσή του κατηγορεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για ανακόλουθες θέσεις σχετικά με το ζήτημα της αυτοδυναμίας..

Αλμούνια: Προβληματικά πολύ πριν το 2009 τα στατιστικά της Ελλάδας

Προβληματικά πολύ πριν το 2009 ήταν τα δημοσιονομικά στατιστικά στοιχεία της Ελάδας τα οποία παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα από το 2010 επιδεχόμενη περαιτέρω βελτίωσης, αναφέρουν στις έγγραφες απαντήσεις τους προς την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ο επικεφαλής της Eurostat, Βάλτερ Ραντεμάχερ και ο πρώην επίτροπος Οικονομικών (και νυν Ανταγωνισμού) Χοακίν Αλμούνια..

ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΛΠΗΣ Ολοι εναντίον όλων στην «πολυκατοικία»

Χωρίς έλεος προμηνύεται η αντιπαράθεση στη «γαλάζια πολυκατοικία» όσο πλησιάζει η (πιθανολογούμενη) ημερομηνία των εκλογών. Μία εβδομάδα μετά τα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε σήμερα στον έτερο επίφοβο για διαρροές πολιτικό σχηματισμό, τους «Ανεξάρτητους Ελληνες» του Π. Καμμένου..

Παπαθανασίου - Κοντοπυράκης υπεύθυνοι για το μεγάλο έλλειμμα

Υπομνήματα που απέστειλαν στην Εξεταστική της Βουλής που διερευνά την υπόθεση του ελλείμματος του 2009, ο πρώην επίτροπος οικονομικών υποθέσεων της Ε.Ε. κ. Χοακίν Αλμούνια και ο πρόεδρος της Eurostat κ. Βάλτερ Ραντερμάχερ "φωτογραφίζουν" ως υπεύθυνα για τη διόγκωση του ελλείμματος τα δύο στελέχη της ΝΔ..

Google:Στο Ίντερνετ τα αρχεία του Νέλσον Μαντέλα

Διαδικτυακό ψηφιακό αρχείο με φωτογραφίες και έγγραφα που ανήκουν στον άνθρωπο-σύμβολο του αγώνα κατά του απαρτχάιντ, Νέλσον Μαντέλα, δημιούργησε η Google σε συνεργασία με το Νοτιοαφρικανικό Κέντρο Μνήμης Νέλσον Μαντέλα (NMCM).
        

Υπερηχητικό διπλάνο από το ΜΙΤ! Ο διάδοχος του Κονκόρντ θα είναι λιγότερο θορυβώδης και πιο οικονομικός

Δώδεκα χρόνια μετά το τρομερό δυστύχημα της 25ης Ιουλίου 2000, όταν ένα Κονκόρντ της Air France έπιασε φωτιά και συνετρίβη αμέσως μετά την απογείωσή του στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 113 άνθρωποι, τα..

Έκαναν ξενοδοχείο που μπαίνεις παντρεμένος και βγαίνεις χωρισμένος

Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας παρέχει ένα μοναδικό στο είδος του ξενοδοχείο που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στην Ολλανδία. Δεν πρόκειται για θαλασσοθεραπείες ή κάποιο πακέτο ομορφιάς και χαλάρωσης, αλλά υπηρεσίες ανώδυνου διαζυγίου…<br> <b>Δείτε το βίντεο</b>..

Χάρις Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από 29 Μαρτίου

Στη Θεσσαλονίκη «ανεβαίνει» από τις 29 Μαρτίου η επιτυχημένη μουσική παράσταση των Χάρις Αλεξίου και Δήμητρας Γαλάνη «Σε μπλε βελούδο»..

«Ναι» επί της αρχής από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ στο νομοσχέδιο για τα ταξί

Ψηφίστηκε επί της αρχής από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των ταξί, ενώ αύριο θα συνεχιστεί στη Βουλή η συζήτησή του επί των άρθρων. Ωστόσο..

Επιστροφή στο χωριό θέλουν 1,5 εκατ. Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς

Από αυτούς που θέλουν να φύγουν το 43,5% έχει πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ, το 25,4% μεταπτυχιακό τίτλο, το 17,1% έχει τελειώσει επαγγελματικές σχολές, το 8,2% λύκειο και το 1,2% το γυμνάσιο.

Tάση επιστροφής στην ύπαιθρο 1,5 εκατομμύρια άτομα να θέλουν να φύγουν από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη..

Προς «ναυάγιο» το deal ΔΕΛΤΑ-ΜΕΒΓΑΛ

Σε «ναυάγιο» οδηγείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η πολυσυζητημένη εξαγορά-συγχώνευση μεταξύ των ΔΕΛΤΑ και ΜΕΒΓΑΛ, η οποία θα δημιουργούσε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της χώρας στο χώρο των τροφίμων και ποτών..

Ο ΔΙΑΣ "έκλεβε" ανυποψίαστους καταθέτες Το διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ χρέωνε τη Δευτέρα λογαριασμούς χωρίς να καταβάλει τα αντίστοιχα χρήματα τους καταθέτες

Πρωτοφανής «δυσλειτουργία» του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ τη Δευτέρα είχε ως συνέπεια καταθέτες που πήγαιναν στα ΑΤΜ και έκαναν αίτημα διατραπεζικής ανάληψης να μην παίρνουν χρήματα, αλλά εν αγνοία τους να χρεώνονται με το ποσό που είχαν ζητήσει να σηκώσουν!..