Η 26η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση στις 9-10/6 στο Περιστέρι

    H 26η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Οι ραδιοερασιτέχνες που ενδιαφέρονται για περίπτερο, μπορούν από την Τετάρτη 9 ΜαΪου 2018 να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής τους στη Γραμματεία της Ε.Ε.Ρ., ή να την αποστείλουν με e-mail στο raag-hq@raag.org. 

Μηνυτήρια αναφορά κατά της Folli Follie από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

    Μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα για μη παροχή στοιχείων εκ μέρους της Folli Follie αποφασίστηκε στο Διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Έπειτα από μια πολύωρη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες κατά της Folli Follie Group.

Η εποπτική αρχή, σύμφωνα

Απεργία: Οι συγκεντρώσεις ΓΣΕΕ-ΠΑΜΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα, καθώς ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και άλλοι αντιπροσωπευτικοί κοινωνικοί και επιστημονικοί φορείς, έχουν προκηρύξει γενική απεργία, διαμαρτυρόμενοι για τις «συνεχείς πολιτικές λιτότητας της κυβέρνησης».Η ΓΣΕΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30, στην Ομόνοια.
Ταλαιπωρία περιμένει τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ ενώ δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία.