Πέτυχε η μεταμόσχευση καρδιάς στον τετράχρονο για τον οποίο επιστρατεύτηκε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο της Πάντοβα η μεταμόσχευση καρδιάς στον μικρό Αλέξανδρο, που είχε μεταφερθεί από το νοσοκομείο της Πάτρας, μέσω Αράξου, στην Ιταλία με στρατιωτικό αεροπλάνο.

Τι περιμένουν και τι προσφέρουν οι Ρώσοι στον «Ευρωπαίο Τσε»

Για «άνοιξη» στις ελληνορωσικές σχέσεις μιλάει ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία 1», εν όψει της επικείμενης επίσκεψής του στη ρωσική πρωτεύουσα.
Αν και το χιονόνερο που πέφτει τις τελευταίες μέρες στη Μόσχα κάθε άλλο παρά άνοιξη θυμίζει, οι οιωνοί μόνο κακοί δεν είναι.

Το πολυτελές σεντάν Μaxima αποκαλύπτει η Nissan στη Νέα Υόρκη

Η Nissan ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία των μεγάλων πολυτελών σεντάν, με την παορυσίαση του νέου Maxima
To εκπληκτικής σχεδίασης νέο Maxima, που δημιουργήθηκε από λάτρεις της οδήγησης για τους λάτρεις της οδήγησης, δεν μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας του, που κυκλοφορεί στους δρόμους των ΗΠΑ σήμερα.

To Superfast VI έγινε καζίνο στην Καραϊβική... Που βρίσκονται τώρα άλλα 15 ελληνικά φέρι;

Τα πλοία που μας ταξίδεψαν στο Αιγαίο βρίσκονται σήμερα στη Μεσόγειο, στον Καναδά, στην Κορέα, ακόμα και στην Αυστραλία. Δείτε πως μεταμορφώθηκαν

Το τελευταίο ταξίδι του Blue Star Ithaki στο Αιγαίο ήταν μια γιορτή.

13 σπίτια στην Ελλάδα που θα ήθελες να μετακομίσεις τώρα

Όταν οι Έλληνες αρχιτέκτονες έχουν έμπνευση. Σπίτια μοναδικά, σε πόλεις, νησιά, χωριά ακόμη και στην μέση του πουθενά

Τι γίνεται όταν η οικονομική δυνατότητα, συναντάει την αισθητική, την φαντασία και μοναδικά σημεία του ελληνικού τοπίου; Μικρά θαύματα αρχιτεκτονικής.

«Big Brother» τo Facebook: Πώς παρακολουθεί τους πάντες, ακόμα και όσους δεν έχουν λογαριασμό

Το Facebook παρακολουθεί τη συμπεριφορά χρηστών που δεν έχουν καν λογαριασμό στο Facebook, χρηστών που έχουν αποσυνδεθεί από την υπηρεσία, ακόμα και χρηστών που έχουν ζητήσει επισήμως να μην παρακολουθούνται, αποκαλύπτει βελγική έκθεση.

Το πάμφτωχo κορίτσι που από εργάτρια έγινε η πλουσιότερη γυναίκα στην Κίνα!

Η 45χρονη σήμερα επιχειρηματίας με περιουσία 8 δισ. δολάρια δηλώνει ότι χρειάστηκε "σκληρή δουλειά" και "εμμονή" για να φτάσει μέχρι εδώ. Διαβάστε την ιστορία της.

Η 45χρονη Zhou Qunfei, είναι σήμερα η πρόεδρος της κινεζικής εταιρείας «Lens Technology» η οποία προμηθεύει οθόνες αφής με πελάτες όπως η Apple και η Samsung και μόλις ανακηρύχθηκε ως η πλουσιότερη γυναίκα της Κίνας, με περιουσία σχεδόν 8 δισεκατομμύρια δολάρια!

Κυριακή 5 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Μαξιλαροπόλεμου

Η 5η Απριλίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Μαξιλαροπόλεμου. Πάρτε το πιο γερό μαξιλάρι σας και ραντεβού, στις 2 μ.μ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η 5η Απριλίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Μαξιλαροπόλεμου και μετά τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Λονδίνο, μπαίνουν στον χορό η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

«ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» Ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Μετά από 14 μήνες ο 88χρονος Φιντέλ Κάστρο έκανε δημόσια εμφάνιση την Δευτέρα και ήταν, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα «γεμάτος» ενέργεια.
Ο πρώην πρόεδρος της Κούβας εμφανίστηκε μετά από ένα χρόνο και χαιρέτισε μία αντιπροσωπεία από τη Βενεζουέλα.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ (PHOTOS)

Ένα πολύ σοβαρό όσο και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (04/04) στην Τουρκία και συγκεκριμένα κατά την επιστροφή της αποστολής της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη από την Τραπεζούντα.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Επιβεβαιώθηκε από το Μαξίμου, η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Σερβία. Την πληροφορία είχε μεταδώσει η εφημερίδα Νovosti αναφέροντας ως πιθανή ημερομηνία τις αρχές Μαϊου.

Συντριβή ελικοπτέρου στη Μαλαισία. Νεκροί συνεργάτης του πρωθυπουργού και πρώην πρέσβης των ΗΠΑ

Ο προσωπάρχης του πρωθυπουργού της Μαλαισίας Νατζίμπ Ραζάκ και ένας πρώην πρεσβευτής στις ΗΠΑ, ο οποίος ήταν επίσης στέλεχος του κόμματος του Νατζίμπ, είναι μεταξύ των έξι ανθρώπων που σκοτώθηκαν στη συντριβή ενός ελικοπτέρου κοντά στην πρωτεύουσα, έγινε γνωστό σήμερα από αξιωματούχους.

25 νεκροί στη Χιλή και 125 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις

Ο απολογισμός από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις στη βόρεια Χιλή αυξήθηκε περαιτέρω χθες, Σάββατο 4 Απριλίου, καθώς ανακοινώθηκε επισήμως πως 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν και αγνοείται η τύχη 125 άλλων, ενώ οι πληγέντες ανέρχονται σε 30.000.

Ελληνορωσικό «deal» για την ενέργεια θα «σφραγίσουν» Τσίπρας - Πούτιν * Пресс-конференция глав МИД России и Греции

Γιατί η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου βρίσκεται στον κατάλογο του Γιάνη Βαρουφάκη - Τι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο
Εξαιτίας της γεωπολιτικής της σημασίας, η Ενέργεια βρίσκεται ψηλά στην κυβερνητική ατζέντα, με την επίσκεψη του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας