Οι κόρες του Έντι Μέρφι σε φωτογράφιση - “κόλαση”

Είναι νέες, όμορφες, διάσημες και βαδίζουν στα χνάρια της μητέρας του Νικόλ που υπήρξε μοντέλο με ειδικότητα τις φωτογραφίσεις εσωρούχων...
Συνολικά έχει αποκτήσει εφτά παιδιά από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες. Αλλά οι δύο κόρες που απέκτησε από το πρώην μοντέλο Νικόλ Μίτσελ είναι αδιαμφισβήτητα οι πιο... “προικισμένες” και ιδανικές να ακολουθήσουν τα χνάρια είτε της μαμάς τους, είτε του ακόμα πιο διάσημου πατέρα τους.

Style Guide: Αυτά είναι τα πιο καλοντυμένα ζευγάρια της showbiz

Μία επώνυμη ή ένας επώνυμος με καλή αίσθηση της αισθητικής δεν είναι κάτι σπάνιο. 
Δύσκολα όμως συναντά κανείς ζευγάρια που τόσο εκείνος όσο και εκείνη να κάνουν stylish outfits που ξεχωρίζουν. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, συγκεντρώσαμε ζευγάρια από την ελληνική και ξένη showbiz, που φροντίζουν κάθε τους εμφάνιση να είναι κάτι παραπάνω από κομψή.

Το λαμπερό πάρτι του Dancing With The Stars

Το Dancing With The Stars έριξε αυλαία και όλοι οι συντελεστές του σόου βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, ώστε να γιορτάσουν την επιτυχημένη σεζόν της εκπομπής.

Ο Πάπας πούλησε σήμερα σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς,τη Harley του για 210.000 ευρώ!

Δημοπρατήθηκε δέκα φορές πάνω από την αξία της - Σε οργάνωση για τους αστέγους τα έσοδα
Η μηχανή Harley-Davidson που ανήκε στον πάπα Φραγκίσκο, πουλήθηκε σήμερα σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έναντι του ποσού των 210.000 ευρώ, δηλαδή δέκα φορές επάνω από την εκτιμώμενη αξία της.

Σάκης Ρουβάς: Ο «Άντρας που εμπνέει» και η αποκάλυψη...

Ο γνωστός τραγουδιστής τιμήθηκε στην τελετή βράβευσης «Man of the Year Awards 2013» ως ο « Άντρας που μας ενέπνευσε» - Ανεβαίνοντας στο βάθρο για να παραλάβει το βραβείο του αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στη μικρή του κόρη
Ενας από τους πρωταγωνιστές της χθεσινοβραδινής τελετής στην Κύπρο «Man of the Year Awards 2013» ήταν ο Σάκης Ρουβάς, αφού παρέλαβε το βραβείο «Άντρας που μας ενέπνευσε» και αποθεώθηκε για την εθελοντική του δράση, τη φωνή, το ταλέντο, αλλά και τη γοητεία του.

Ελένη Χατζίδου: «Με έχει ερωτευτεί συνάδελφός μου γυναίκα - Προσπάθησε να με φιλήσει...»

Η γνωστή τραγουδίστρια δε δίστασε να αποκαλύψει πως δέχθηκε στενό «μαρκάρισμα« από γυναίκα συνάδελφό της. που την είχε ερωτευτεί
Για το πιο τρελό πράγμα που της έχει συμβεί στη δουλειά ρωτήθηκε σε συνέντευξή της η γνωστή τραγουδίστρια, Ελένη Χατζίδου, η οποία δε δίστασε να αποκαλύψει πως δέχθηκε στενό «μαρκάρισμα« από γυναίκα συνάδελφό της. που την είχε ερωτευτεί.

Αντίνοος Αλμπάνης: Θα μπορούσα να δω ερωτικά τη Δούκισσα

Τι λέει ο ηθοποιός για την Ντορέττα Παπαδημητρίου;
«Η Δούκισσα και η Ντορέττα είναι πολύ όμορφες και ταλαντούχες γυναίκες και εμένα το ταλέντο με ελκύει», λέει ο Αντίνοος Αλμπάνης και παραδέχεται ότι φλερτάρει καθημερινά με την Δούκισσα όχι όμως ως Αντίνοος αλλά ως... Πάρης καθώς θα δούμε και τους δύο στη θεατρική παράσταση «Τρωικός Πόλεμος».

Έλενα Ράπτη: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Λούκα Γιώρκα

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τη βουλευτή και τον τραγουδιστή να είναι μαζί
Οι φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσα στην Έλενα Ράπτη και τον Λούκα Γιώρκα «φούντωσαν» ειδικά μετά τις κοινές τους φωτογραφίες. Η ίδια η βουλευτής απαντά για πρώτη φορά στις φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική της ζωή χωρίς όμως να δίνει μία ξεκάθαρη απάντηση.

Κλειστός από τις 16:30 ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

Για λόγους ασφαλείας και μέχρι νεωτέρας
Κλειστός θα παραμείνει απο τις 16:30 ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, λόγω συγκέντρωσης αντιεξουσιαστών.

Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση.








AssociatedPress:Olympics or the X Games?

With more snowboarding and freestyle skiing events, the Sochi Olympics will look more like the Winter X Games than ever before. The addition of extreme sports is part of an effort to attract a younger audience.

euronews:«Αστακός» το Σότσι - Έφτασε η Ολυμπιακή Φλόγα -Παρουσιάστηκαν και επίσημα τα Μετάλλια με κράμα μετεωρίτη

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Σότσι, λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Περισσότεροι από 40.000 πάνοπλοι αστυνομικοί και στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στην πόλη.

Η είσοδος στις ολυμπιακές ζώνες για όσους δεν διαθέτουν την απαιτούμ..αδεια.

Υπουργείο Παιδείας Πανελλήνιες 2014: Εως τις 25 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις των υποψηφίων με αναπηρία

Αναμένεται η ίδια ημερομηνία και για τους υπόλοιπους - Και πέρυσι οι δηλώσεις συμμετοχής ήταν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου Εγκύκλιο για την υποβολή δικαιολογητικών υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2014, εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

ΗΠΑ: Μεγάλα προβλήματα από τη νέα σφοδρή χιονοθύελλα

Πάνω από ένα εκατ. άνθρωποι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα - Aκυρώσεις σε περισσότερες από 3.000 πτήσεις Η τελευταία χειμωνιάτικη θύελλα που πλήττει τις Ηνωμένες Πολιτείες προκάλεσε σοβαρά προβλήματα καθώς περισσότεροι από ένα ένα εκατομμύριο άνθρωποι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, οι μισοί από αυτούς εντοπίζονται στην Πενσυλβάνια.

Τα τρία σενάρια για το ελληνικό χρέος - -Μετά το δημοσίευμα του Bloomberg

Στην Φρανκφούρτη, την έδρα της ΕΚΤ και «Μέκκα» των αποφάσεων για την τύχη του ελληνικού χρέους θα βρίσκεται σήμερα ο Γιάννης Στουρνάρας - Συνεργάτες του περιμένουν ότι θα βγει κάτι κάλο από τις κρυφές και φανερές συζητήσεις σε διεθνές επίπεδο Αν και …«εκτός έδρας»,