Κάνσας: Σφοδρή χιονοθύελλα με το ύψος του χιονιού να ξεπερνά τα 25 εκατοστά

Μόλις το 3% των χειμερινών καταιγίδων που πλήττουν το Κάνσας Σίτι προκαλούν χιονόπτωση μεγαλύτερη από 15 εκατοστά, για αυτό ακριβώς το λόγο το καιρικό αυτό φαινόμενο χαρακτηρίζεται ασυνήθιστο
Μια ασυνήθιστα σφοδρή χιονοθύελλα έντυσε στα λευκά το Κάνσας, ενώ οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν πως το ύψος του χιονιού θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 25 εκατοστά πριν τα ακραία καιρικά φαινόμενα μετακινηθούν προς τις μεσοδυτικές πολιτείες της Αμερικής έως τη Νέα Αγγλία.

Ιρλανδία: Ξεκινά η δίκη κορυφαίων τραπεζιτών έξι χρόνια μετά τη χρεοκοπία

Οι υπεύθυνοι της Anglo Irish Bank αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τους χειρισμούς που έκαναν με δάνεια και συναλλαγές σε μετοχές
Ξεκινά στην Ιρλανδία η δίκη κορυφαίων τραπεζιτών έξι χρόνια μετά τη χρεοκοπία

Η Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει… «Αλλιώς» με το καινούριο της cd

Τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Αλλιώς» παρουσίασε η Δήμητρα Γαλάνη, η οποία δήλωσε ότι «στη ζωή μου υπήρξα πολύ τυχερή. Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, έπεσα στα καλύτερα χέρια. Εισέπραξα μεγάλη γενναιοδωρία από σπουδαίους δημιουργούς και ερμηνευτές».

«Πολιτικά διωκόμενος ως φίλος του Καραμανλή» δήλωσε ο Φιλιππίδης - Τι λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Πολιτικά διωκόμενος δήλωσε ενώπιον του τούρκικου δικαστηρίου ο πρώην Διοικητής του ΤΤ, Αγγελος Φιλιππίδης. Oπως προκύπτει από την απόφαση που διαβιβάστηκε σήμερα το πρωί στην εισαγγελία εφετών της Αθήνας, η δικηγόρος του ανέφερε ότι ο Α. Φιλιππίδης είναι πολιτικά διωκόμενος στην Ελλάδα ως στενός συνεργάτης και προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Αιφνίδιος θάνατος 17χρονου λίγο μετά από μαθητικό αγώνα στο Κιάτο

Συγκεκριμένα στο 1ο γυμνάσιο Κιάτου πραγματοποιούντο μαθητικοί αγώνες μπάσκετ, όταν λίγο μετά από τον αγώνα, ένας 17χρονος μαθητής έχασε τις αισθήσεις του κι έπεσε στο έδαφος. Η γιατρός του αγώνα έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να ανατάξει τον 17χρονο, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε κι έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με δύο καρδιολόγους, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν τίποτα.

1,5 εκατομμύριο ευρώ θα έπαιρναν οι ζηλωτές καταληψίες της Μονής Εσφιγμένου???

Πώς εντάχθηκε σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης το κατειλημμένο κονάκι της Ι.Μ. Εσφιγμένου, στις Καρυές του Αγίου Ορους; Στο ερώτημα καλείται να απαντήσει ο εισαγγελέας Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αργύρης Δημόπουλος, ο οποίος διεξάγει ενδελεχή έρευνα, ύστερα από ανώνυμη έγγραφη καταγγελία.

Πορεία και συγκέντρωση στη Βουλή πραγματοποίησαν τα σωματεία της ΔΕΗ

Συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΔΕΗ, αντιδρώντας στην ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση των δικτύων μεταφοράς (ΑΔΜΗΕ).

Ν. Ρωμανός: «Είμαι δηλωμένος και αμετανόητος εχθρός σας»- Οι αξίες μου βρίσκονται σε πόλεμο με τις δικές σας»

«Βρίσκομαι εδώ σαν δηλωμένος και αμετανόητος εχθρός σας, δεν ζητιανεύω την επιείκειά σας, δεν επιζητώ τον διάλογο με εσάς και τους ομοίους σας. Οι αξίες μου βρίσκονται σε πόλεμο με τις δικές σας», δήλωσε στο ειδικό δικατήριο ο Νίκος Ρωμανός, εκφράζοντας ταυτόχρονα την υποστήριξή του στους επικηρυγμένους «αναρχικούς αντάρτες πόλης», Ν. Μαζιώτη και Π. Ρούπα.

Αδιάφοροι, ανίκανοι και επικίνδυνοι.............

Είναι, πράγματι, σκανδαλώδης η προκλητική αδιαφορία όλων των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στο καυτό κοινωνικό πρόβλημα της ανεργίας. Πρόβλημα που οι ίδιες, με την πολιτική τους αλλά και τα προγράμματα λιτότητας της τρόικας που αποδέχονται και υλοποιούν, έχουν διογκώσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να απειλείται πλέον η βιωσιμότητα ολόκληρης της κοινωνίας.

Oι κυβερνήσεις «πέταξαν» τη δυνατότητα ενίσχυσης απολυμένων- ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλά δεν τα... ζητάνε!

«Δεν θέλουμε τα λεφτά σας» φαίνεται να διακηρύσσουν οι ελληνικές μνημονιακές κυβερνήσεις προς το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση, στο οποίο υπέβαλαν μόνο μία αίτηση σε... επτά χρόνια, για την οικονομική ενίσχυση απολυμένων, κι αυτή για την ενίσχυση των 642 απολυμένων του γερμανικού super market ALDI, που αποχώρησε από την Ελλάδα.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Θα είναι έτοιμο το Σότσι για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες;

Ξενοδοχεία χωρίς πόρτες, κτίρια μισοτελειωμένα και μηχανήματα εισιτηρίων που δεν λειτουργούν... η εικόνα στην πόλη λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της Χειμερινής Ολυμπιάδας
Ξενοδοχεία χωρίς πόρτες, κτίρια μισοτελειωμένα και μηχανήματα εισιτηρίων που δεν λειτουργούν.

Απείλησαν με απαγωγές αθλητριών την Ολυμπιακή Επιτροπή της Αυστρίας

Η απειλή αφορά τις αυστριακές αθλήτριες Μαρίς Σιλντ (σκι-σλάλομ) και την αθλήτρια του skeleton (μονό έλκηθρο σε πρόσθια θέση) Τζανίν Φλοκ
Η Αυστριακή Ολυμπιακή Επιτροπή έλαβε επιστολή στην οποία εκφράζεται απειλή απαγωγής δύο αυστριακών αθλητριών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα στο Σότσι της Ρωσίας, μετέδωσε σήμερα το Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο τον επικεφαλής της Επιτροπής Πέτερ Μένελ.

Πορτογαλία: Στο σφυρί 85 πίνακες του Μιρό για επιπλέον έσοδα!

Σε δημοπρασία οι πίνακες του Μιρό από το πορτογαλικό δημόσιο για να καλυφθεί μέρος της «τρύπας» στα δημοσιονομικά
Ακόμα και τους πίνακες του διάσημου σουρρεαλιστή ζωγράφου Ζουάν Μιρό βγάζει στο βγάζει στο σφυρί η κυβέρνηση στην Πορτογαλία για να διαθέσει τα έσοδα υπέρ της κάλυψης του δημοσιονομικού κενού.

Στα ύψη η μετανάστευση: 10.000 Πορτογάλοι κάθε μήνα φεύγουν από τη χώρα

Η μαζική αυτή μετανάστευση έχει καταστροφικές επιπτώσεις για τη χώρα, πέρα από τα ανθρώπινα, προσωπικά και οικογενειακά δράματα που προκαλεί - Επιτείνει τη γήρανση του πορτογαλικού πληθυσμού, που είναι ήδη ένας από τους πιο ηλικιωμένους της ΕΕ και του κόσμου
Κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσε να επαναληφθεί μια αιμορραγία όπως εκείνη που γνώρισε η Πορτογαλία τη δεκαετία του 1960,

Μοντέλο «2+1» για Super League και Football League

Η Football League δέχτηκε την πρόταση της Super League για 2+1, δόθηκε λύση για τον αριθμό των ομάδων που προβιβάζονται και υποβιβάζονται και το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν θα χρειαστεί να επέμβει.Έστω και στις… καθυστερήσεις, έστω και αν χρειάστηκε να φτάσουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν, τελικά βρέθηκε μία κοινώς αποδεκτή λύση για τον ακριβή αριθμό των ομάδων που προβιβάζονται στη Super League

«Κλείνει» η πόρτα για φορολόγηση καταθέσεων Ελλήνων στις ελβετικές τράπεζες

Η Αθήνα ζητούσε συμφωνία για φορολόγηση καταθέσεων, στα πρότυπα της αντίστοιχης με τη Βρετανία - Στουρνάρας: Πρέπει να πληρώσουν όσοι τα έβγαλαν έξω - «Παρωχημένο» το βρετανικό μοντέλο απαντά τώρα η Ελβετία
Όπισθεν ολοταχώς κάνει η Ελβετία στο θέμα της φορολόγησης αδήλωτα εισοδημάτων σε ελβετικές τράπεζες.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ SPD ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ- «Κατηγορώ» Χάμπερμας για πολιτικό εξευτελισμό λαών

Ως «κρίσιμος σύντροφος», όπως τον αποκάλεσε ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο μεγάλος φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας παρευρέθη το βράδυ της Κυριακής σε εκδήλωση των Σοσιαλδημοκρατών για να προσδώσει λίγη αίγλη και να πει μερικά λόγια για την ανάγκη μιας ισχυρότερης Ευρώπης, τα οποία θα ταίριαζαν απόλυτα στην προεκλογική εκστρατεία του SPD για το Ευρωκοινοβούλιο.

Οι 150 νέες αεροπορικές συνδέσεις της Αθήνας

Νέες αεροπορικές εταιρείες ξεκινούν δρομολόγια, άλλες αυξάνουν τις συχνότητές τους, ενώ σημαντική είναι και η αύξηση των εταιρειών χαμηλού κόστους.

Πως θα δοθούν τα χρήματα στους ένστολους

Δύο εναλλακτικά σχέδια για να καλυφθεί η “μαύρη τρύπα” από τα ειδικά μισθολόγια εξετάζουν στο οικονομικό επιτελείο αναμένοντας παράλληλα τις τελικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Με τους μέχρι στιγμής υπολογισμούς εκτιμάται πως θα προκληθεί μία “μαύρη τρύπα” 1,1 δισ. ευρώ περίπου σε περίπτωση καθολικής δικαίωσης σε ανώτατο βαθμό των εν ενεργεία υπαλλήλων αλλά και των συνταξιούχων .

Το «κόλπο» με τα ομόλογα από ευρωπαϊκές τράπεζες που υπονόμευσαν την Ελλάδα

Οι ευρωπαϊκές τράπεζας υπονόμευσαν την Ελλάδα και βάθυναν την κρίση οξύνοντας την έλλειψη εμπιστοσύνης. Το έκαναν όταν αθέτησαν τη υπόσχεση για διακράτηση των ελληνικών ομολόγων. Αυτό έγινε κυρίως από γερμανικές, γαλλικές και ολλανδικές τράπεζες και στοίχισε ακριβά στη χώρα μας, όπως αποκαλύπτουν τα εμπιστευτικά έγγραφα του ΔΝΤ της 9ης Μαΐου 2010, κατά την οποία εγκρίθηκε το πρώτο μνημόνιο της χώρας.

Δείτε οδοιπορικό στις «πληγές» του νησιού Κεφαλονιά: Σε αυτοκίνητα, σκηνές και λεωφορεία των ΚΤΕΛ πέρασαν τη νύχτα οι κάτοικοι

Σχέδιο «Δευκαλίων» για το σεισμόπληκτο νησί - Στο Ληξούρι μετέβη ο Νίκος Δένδιας - Και νέο χτύπημα του Εγκέλαδου φοβούνται οι Κεφαλονίτες
Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και μακριά από τα σπίτια τους πέρασαν τη νύχτα πολλοί κάτοικοι της Κεφαλονιάς, έπειτα από τον νέο σεισμό των 5,7 Ρίχτερ.