Παντρεύονται αυτό το σαββατοκύριακο Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί;

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί να παντρεύονται αυτό το σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο επικείμενος γάμος θα γίνει στη νότια Γαλλία, στο κάστρο του ζευγαριού στην περιοχή Βαρ.
.

Ανέμελη και χαρούμενη, δύο μήνες πριν την απιστία η Stewart

Ανέμελη και χαρούμενη, δύο μήνες πριν αποκαλυφθεί η απιστία της, πόζαρε για το περιοδικό Marie Claire η Kristen Stewart.
Οι ερωτικές της περιπτύξεις με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Snow White and the Huntsman”, Rupert Sanders δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας και η νεαρή ηθοποιός έλαμπε από χαρά κατά την φωτογράφηση που έγινε στις Κάννες, με αφορμή τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο “On the Road”...

Μπραντ Πιτ: αγόρασε μοτοσικλέτα στον 11χρονο Μάντοξ

Αυτά τα ωραία συμβαίνουν όταν πατέρας σου είναι ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt)!Ο λόγος για το Μάντοξ (Maddox), το θετό γιο του 48χρονου ηθοποιού και της αγαπημένης του Αντζελίνας Τζολί ( Angelina Jolie). Πρόσφατα, ο Μάντοξ έκλεισε τα 11 και ο Πιτ θέλησε να ωθήσει τον μικρό στα χνάρια του.
Για το λόγο αυτό, ο γόης του Χόλιγουντ έκανε δώρο στο μικρό μια μοτοσικλέτα ''Suzuki DRZ-125''Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Sun'', ο Πιτ πάντα ήταν γενναιόδωρος με το Μάντοξ και ο μικρός είχε από νωρίς δείξει πόσο του αρέσουν οι μηχανές, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Μπραντ που διαθέτει μεγάλη συλλογή μοτοσικλετών...

Το ξέσπασμα γνωστής ηθοποιού: «Η κοιλίτσα μου είναι σέξι»

Τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της με μπικίνι προκάλεσαν το ξέσπασμα της 39χρονης πλέον Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) που διανύει ήδη τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, για το τέταρτο παιδί της.
Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική επιτυχία των '80s "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" –που παρεμπιπτόντως υπέγραφε ο διάσημος παραγωγός και πατέρας της, Άαρον Σπέλινγκ (Aaron Spelling) ξέσπασε μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας απ΄όπου απάντησε στους επικριτές της...

Η Κέιτι Πέρι διπλάρωσε τον Ρόμπερτ Πάτινσον

Μπορεί οι φήμες να την θέλουν να ζει ένα πάθος του καλοκαιριού με τον Τζον Μάγιερ -πρώην αγόρι πολλών διασημοτήτων και περισσότερο απ' όλες της Τζένιφερ Άνιστον- αλλά η αλήθεια φαίνεται πως βρίσκεται αλλού.. Ο λόγος για την φρεσκοχωρισμένη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι (Katy Perry) που φαίνεται πως στηρίζει τον καλό της φίλο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) στο δράμα με την απιστία της Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) που περνά τόσο επώδυνα το διάστημα αυτό..


Σοκάρει η Ναόμι Κάμπελ... φαλακρή!

Τι και πρόκειται για μία από τις γυναίκες που στην ουσία καθιέρωσαν τον όρο "σούπερ μόντελ" παγκοσμίως; Ατυχήματα συμβαίνουν "και στις καλύτερες οικογένειες" όπως λέει ο λαός μας. Και αυτό είναι... χοντρό!..Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) κάνει κεφάλια να γυρίζουν όπου εμφανιστεί εδώ και τρεις δεκαετίες. Μόνο που αυτό γίνεται για έναν μάλλον άσχημο λόγο...

Ποιός έκανε δηλώσεις- φωτιά για Μπιγιόνσε και Τζέι Ζι;

Ο Χάρι Μπελαφόντε (Harry Belafonte) «καίει» σε συνέντευξη του τη Μπιγιόνσε (Beyonce) και τον Τζέι Ζι (Jay-Z), ισχυριζόμενος ότι το ζεύγος δεν έχει κάνει όσα θα έπρεπε για την υπεράσπιση των μειονοτήτων στο Χόλυγουντ...

Το Hollywood στη Σύρο

Ο "κυνηγός της χαμένης κιβωτού", Χάρισον Φορντ, φέρεται να βρήκε στη Σύρο αυτό που έψαχνε. Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή του με την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, σύμφωνα με την Espresso..

Στην πώληση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, και μάλιστα άμεσα, προχωρά η κυβέρνηση αιφνιδιαστικά

Πωλούνται άμεσα ΕΛΤΑ και ΕΛΒΟ Στην πώληση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, και μάλιστα άμεσα, προχωρά η κυβέρνηση αιφνιδιαστικά με απόφαση της διυπουργικής επιτροπής αποκρατικοποιήσεων που αναρτήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο διαδίκτυο..

Μαίνεται για τέταρτη ημέρα η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο 'Αγιον Όρος, κατακαίγοντας χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους

Μαίνεται για τέταρτη ημέρα η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο 'Αγιον Όρος, κατακαίγοντας χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους.
Σκληρή μάχη με τις φλόγες στο Αγιο Ορος

Η κινητοποίηση των αρμόδιων κρατικών δυνάμεων είναι γιγαντιαία, μετά και από εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά..

ΣΟΚ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑ Σαρωτικές έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων της Πάρου

Σαρωτικές έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων της Πάρου Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων ληστών που χθες το πρωί σκότωσαν τον 54χρονο Δημήτρη Μίχα στη Νάουσα της Πάρου όταν εκείνος προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή τους από υποκατάστημα της Alpha Bank, το οποίο είχαν λίγο νωρίτερα ληστέψει..

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ .GR


ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ

Συντεταγμένο Grexit βλέπει η Βank of America

Την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ εξακολουθεί να θεωρεί ως βασική υπόθεση εργασίας για τις επερχόμενες εξελίξεις, έκθεση της Bank of America-Merrill Lynch κάνοντας λόγο ότι προς τον σκοπό τούτο... [ 17:28 11/8 ]

Βιετνάμ: Διοργάνωσαν σόου με μαγιό και χορό εν ώρα πτήσης

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το ανδρικό φύλο που βρέθηκε στην πρώτη πτήση της νεοσύστατης αεροπορικής εταιρίας VietJetAir. Οι υπεύθυνοι σκέφτηκαν να ευχαριστήσουν τους επιβάτες για την επιλογή τους διοργανώνοντας καλλιστεία εντός του αεροσκάφους. Η ιδέα αυτή μπορεί πράγματι να αποτέλεσε ένα ευχάριστο διάλλειμα για τους επιβάτες,  ωστόσο η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Βιετνάμ επέβαλε στην εταιρία χρηματικό πρόστιμο 956 δολαρίων (780 ευρώ)..

Ο «μοϊκανός» της NASA που τα «σπάει» στο Διαδίκτυο: video

Μπορεί ο Bobak Ferdowsi να κατάφερε να στείλει το Curiosity στον Άρη, όμως αυτός δεν ήταν ο λόγος που τον έκανε διάσημο και περιζήτητο μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.
Ο 32χρονος με την προσεγμένη μοϊκάνα είναι ένας εκ των υπευθύνων της αποστολής του Curiosity της NASA στον Άρη και έχει δεχτεί εκατοντάδες προτάσεις γάμου από γυναίκες αλλά και άντρες ανά την υφήλιο από την στιγμή που οι κάμερες εστίασαν επάνω του, την ημέρα απογείωσης του πυρηνοκίνητου ρομπότ..

Δείτε την πτώση αεροσκάφους όπως βιντεοσκοπήθηκε μέσα από το πιλοτήριο

Το Χάρο με τα μάτια τους είδαν τέσσερις επιβάτες ενός μικρού αεροσκάφους στο Αΐνταχο των ΗΠΑ και το... βιντεοσκόπησαν κιόλας, αφού κατά τη διάρκεια της πτώσης, είχαν την ψυχραιμία να τραβήξουν σε βίντεο τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησαν στον αέρα..

Ελλάδα.Καιρός.ΛΟΥΤΡΑΚΙ Αθηνα Μακεδονία.βόρειο Αιγαίο .Θεσσαλία.Αττική.Κυκλάδες Κρήτη.Δωδεκάνησα Κεφαλλονία

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ World weather ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Το χωριό των 300 πηγών

Η πρωινή υγρασία έχει καλύψει τα πάντα και όσο ζεσταίνεται ο κινητήρας, οι «ασκήσεις επί χάρτου» βοηθούν να ξεκαθαριστούν οι υπόλοιπες διαδρομές. Μια σκουρόχρωμη φιγούρα κοντοστέκεται..

Τα 10 πιο παράξενα Μπαρ στον κόσμο.Δείτε φωτο

Αν σας ελκύει το παράξενο αλλά ταυτόχρονα δεν λέτε όχι και σε μια δροσιστική μπύρα ή ένα καλό ποτήρι κρασί τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς..

Πολύ καυτή Οι σούπερ καμπύλες της Kari Nautique!

Και το όνομα αυτής Kari Nautique. Το μοντέλο του Playboy έκανε μια σούπερ αποκαλυπτική φωτογράφηση για το περιοδικό American Curves...

Νορβηγία extreme sports η πιο ακραία ανάγκη για αδρεναλίνη,BASE jumping....

Γιατί θα θέλατε να επισκεφθείτε τη Νορβηγία; Υπάρχει ίσως γιά εκατομμύριο λόγους,  ένας από τους πιο δημοφιλείς λόγους, Το άθλημα το BASE jumping συνεχίζει να αυξάνεται,  καί να γίνετε όλο και πιο δημοφιλή καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να δοκιμάσουν τήν αδρεναλίνη να φτάνη στά άκρα...

Liberty Ross: «Δε θα ξαναδουλέψεις με την Kristen Stewart»

Ο Rupert Sanders είναι ο σκηνοθέτης του οποίου έχει ακουστεί το όνομα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τις τελευταίες ημέρες και αυτό λόγω της απιστίας του στη σύζυγό του, Liberty Ross, με την πρωταγωνίστρια της νέας του ταινίας, Kristen Stewart..

Jennifer Aniston που είναι το σουτιέν σου;

Την έχει απορροφήσει πολύ η νέα της δουλειά και τα γυρίσματα σκηνών για το "We're the Millers". Αυτός, μάλλον, είναι ο λόγος που η Jennifer Aniston κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης χωρίς το σουτιέν της!..

Ρόδο Η sexy Αθηνά Οικονομάκου

Δουλειά και διασκέδαση συνδυάζει η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί  στην παράσταση "Τα βαφτίσια" μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Σολωμού, κάνει το γύρο της Ελλάδας με αφορμή την περιοδεία της παράστασης...

Ατυχος ο Φιλιππίδης - Εβδομος στον τελικό του άλματος επί κοντώ

«Ατυχος» στάθηκε ο έλληνας αθλητής Κώστας Φιλιππίδης στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αφού πήρε την 7η θέση με 5.65 μέτρα, ενώ είδε τον πήχη να... πέφτει στην τρίτη του προσπάθεια, στα 5.75 μέτρα..