Απολαύστε την αρχαία Κόρινθο από ψηλά Ένα εντυπωσιακό βίντεο που καταγράφηκε από drone

Εντυπωσιακές εικόνες από την περιοχή όπου εκτεινόταν η αρχαία Κόρινθος καταγράφει ένα drone.
Η αρχαία Κόρινθος, η σημαντική πόλη-κράτος της αρχαίας Πελοποννήσου, έλεγχε μία περιοχή που αντιστοιχούσε στα ανατολικά του σημερινού νομού Κορινθίας και στα βορειοανατολικά του νομού Αργολίδας.

Η Saudia Airlines προσλαμβάνει αεροσυνοδούς

Ημερομηνίες συνάντησης με τους υποψηφίους: 25/04, 26/04 και 27/04 στο Athens Ledra Hotel

Στην πρόσληψη αεροσυνοδών προχωράει η Saudia Airlines, στελεχώνοντας το εγχώριο και διεθνές δίκτυό της.
Απαιτούμενα προσόντα:
  • Ηλικία από 22 έως 30 έτη κατά τη στιγμή της πρόσληψης κι έως 35 έτη για τις υποψήφιες, οι οποίες διαθέτουν εμπειρία μεγαλύτερη των 6 μηνών στο επάγγελμα (η προϋπηρεσία θα αποδεικνύεται με τα σχετικά έγγραφα από τον προηγούμενο εργοδότη)

Αυτό είναι το βαθύτερο δίκτυο μετρό στον κόσμο - Δείτε φωτογραφίες

Το μετρό της Πιονγιάνγκ, της πρωτεύουσας της Βόρειας Κορέας, είναι κατασκευασμένο 110 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Γης, έχει δηλαδή το μεγαλύτερο βάθος από όλους τους υπογείους σε όλο τον κόσμο.
Λέγεται πως η χρήση του είναι διπλή κι εκτός από το να μεταφέρει καθημερινά τους πολίτες της απομονωμένης χώρας, θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως πυρηνικό καταφύγιο.

Κόλπος Χα Λόνγκ, το «Εθνικό Στολίδι» του Βιετνάμ Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες

Αποτελεί έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό στο Βιετνάμ, ενώ δικαίως ανήκει στον Κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και στον κατάλογο Εθνικών Κειμηλίων και Τόπων του Βιετνάμ από το 1962.
Ο λόγος για τον Κόλπο Χα Λονγκ που βρίσκεται στο βόρειο Βιετνάμ και αποτελείται από χιλιάδες ασβεστολιθικούς σχηματισμούς και νησίδες σε διάφορα μεγέθη και εντυπωσιακά σχήματα.
Έχοντας έκταση 1.553 τετραγωνικά χιλιόμετρα με πάνω από 1.600 νησίδες (οι περισσότερες από ασβεστόλιθο) με πυκνή βλάστηση ζούγκλας

Η NASA αποχαιρέτισε τον Prince με ένα μοβ νεφέλωμα

Με ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο Twitter αποχαιρέτισε στον Prince η NASA. Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία ανάρτησε τη φωτογραφία ενός μοβ νεφελώματος, χρώμα που έχει συνδεθεί με τον καλλιτέχνη που έφυγε χθες από τη ζωή.

Το ιδιαίτερο στιλ του Prince από το 1978 έως το 2013

Πέρα από τη μουσική του, ο Prince ήταν γνωστός και για το ιδιαίτερο στιλ του. Δεν ακολουθούσε τις τάσεις της μόδας, τις δημιουργούσε.
Ακολουθούν οι «μεταμορφώσεις» του πρίγκιπα της ποπ μουσικής από το 1978 έως και το 2013, όπως παρουσιάζονται από την ιστοσελίδα boredpanda.gr

Η Josephine Skriver είναι μία γυναίκα με πάθος

Η Josephine Skriver είναι από το 2013 άγγελος της «αγγελάκι» της Victoria's Secret και εάν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της το μέλλον διαγράφεται λαμπρό μπροστά της.
Η 23χρονη ξανθιά καλλονή γεννήθηκε στην Κοπεγχάγη και από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με το μόντελινγκ. Έχει περπατήσει στις πασαρέλες για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας κι έχει φωτογραφηθεί για μερικά από τα μεγαλύτερα αντρικά περιοδικά.

Η γοητευτική πλευρά της Μπανγκόκ από ψηλά Δείτε τις εντυπωσιακές λήψεις

Με πληθυσμό πάνω από επτά εκατομμύρια, η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης είναι η μεγαλύτερη πόλη στην αριστερή όχθη του ποταμού Μενάμ και συχνά την αποκαλούν «Βενετία της Ανατολής» καθώς πολλοί παραπόταμοι τη διασχίζουν δημιουργώντας πλωτά σημεία.
Την ομορφιά της πόλης από μια διαφορετική οπτική γωνία θέλησε να καταγράψει ο Julien Grondin, ένας φωτογράφος τοπίων ο οποίος παραδέχεται ότι είχε ενδοιασμούς σχετικά με την ομορφιά της πόλης οι οποίοι όμως

Η κατάφωτη πανδαισία του νυχτερινού Λονδίνου Δείτε φωτογραφίες από ελικόπτερο

Στον… ουρανό έφτασε ο Γερμανός φωτογράφος Timo Lieber προκειμένου να φωτογραφίσει το Λονδίνο τη νύχτα από ψηλά, αναδεικνύοντας τα πιο γνωστά σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας από εντελώς διαφορετική οπτική.
Ο 36χρονος γοητεύεται από το φως και θέλει αυτό να είναι το «κλειδί» στις φωτογραφίες του, είτε κάτω από τον ήλιο του μεσημεριού είτε μέσα στο σκοτάδι της νύχτας.

Γιατί πεθαίνουν τόσοι πολλοί διάσημοι το 2016 Το BBC απαντά και παραθέτει τέσσερις λόγους

Ντέιβιντ Μπάουι, Άλαν Ρίκμαν και τώρα ο Prince… Φαίνεται σπάνιο πλέον να περάσει μία εβδομάδα χωρίς να φύγει από τη ζωή μία διασημότητα, γράφει ο συντάκτης του BBC, Nick Serpell, ειδικός στις νεκρολογίες, ο οποίος προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση στην ερώτηση «γιατί πεθαίνουν τόσοι πολλοί διάσημοι το 2016;».
Ο συντάκτης κάνει λόγο για «πρωτοφανή» αριθμό θανάτων φέτος.

Η Μαντόνα αποχαιρετά τον Prince «Ένας πραγματικός οραματιστής. Τι απώλεια. Είμαι συντετριμμένη»

Με μια φωτογραφία στο Instagram αποχαιρέτησε τον Prince η Μαντόνα, λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του.
«Άλλαξε τον κόσμο!!» έγραψε. «Ένας πραγματικός οραματιστής.

 Τι απώλεια. Είμαι συντετριμμένη», έγραψε η βασίλισσα της ποπ, προσθέτοντας έναν στίχο από το ντουέτο που είχαν γράψει και τραγουδήσει το 1989 στο άλμπουμ «Like a Prayer».

Λουλούδια, χοροί και εκδηλώσεις λατρείας για τον Prince Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Εκατοντάδες θαυμαστές του Prince αψήφησαν τη βροχή και πήγαν έξω από το σπίτι του τραγουδιστή στη Μινεσότα για να αποτίσουν φόρο τιμής στον καλλιτέχνη που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών.
Λουλούδια, μπαλόνια, μπλουζάκια με τη φωτογραφία του γνωστού καλλιτέχνη γέμισαν τον προαύλιο χώρο του σπιτιού.  «Σας αγαπούσε όλους. Σας ευχαριστώ που του ανταποδίδατε την αγάπη του» είπε στους θαυμαστές η αδερφή του Tyka Nelson.

Τα πρωτοσέλιδα γέμισαν με «μοβ βροχή» για τον θάνατο του Prince

Παγκόσμιο σοκ και θλίψη προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Prince, σε ηλικία μόλις 57 ετών.
Τα μεγαλύτερα έντυπα υποκλίνονται στο ταλέντο του και τον αποχαιρετούν με μοναδικά εξώφυλλα..

Eurogroup: O Ευκλείδης Τσακαλώτος έφθασε με βάρκα (Video)

Στα κανάλια του Άμστερνταμ, λίγο πριν τα… κανάλια της συνεδρίασης του Eurogroup, βρέθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και οι υπόλοιποι υπουργοί Οικονομικών, που έφθασαν με βάρκες στο χώρο της συνεδρίασης.

Λαγκάρντ: Υπάρχει πρόοδος αλλά θέλουμε περισσότερη

Συγκρατημένη φάνηκε στις δηλώσεις της προσερχόμενη στο Eurogroup η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.
Όπως τόνισε η Κριστίν Λαγκάρντ: «Υπάρχει πρόοδος, αλλά θέλουμε να σημειωθεί περισσότερη».
«Πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά για να φτάσουμε σε ένα σημείο που θα βγάζει νόημα», πρόσθεσε.

Eurogroup: Αισιοδοξία Ντάισελμπλουμ -Μοσκοβισί για ολοκλήρωση της αξιολόγησης

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος της Ελλάδας φάνηκαν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, με δηλώσεις τους ενώ προσέρχονταν στην κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogorup που πραγματοποιείται στο Άμστερνταμ.
"Ακούω καλές ειδήσεις από την Αθήνα, οπότε ας δούμε πού βρισκόμαστε", δήλωσε ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ

Ζαν Μαρκ Ερό: «Οι μεταρρυθμίσεις έχουν ένα κόστος για τον ελληνικό λαό αλλά έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς»

Με τη φράση «Ελλάς-Γαλλία-συμμαχία», ο Γάλλος υπουργός εξωτερικών Ζαν Μαρκ Ερό, συνόψισε τις ελληνογαλλικές σχέσεις κατά την κοινή συνέντευξή του με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά, μετά τη συνάντησή τους την Τετάρτη στο Παρίσι.
«Η Γαλλία εύχεται την επιτυχία της Ελλάδας» πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός, «είναι μια χώρα με κουράγιο, που έχει δεσμευθεί σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις για να βελτιώσει τη χρηματοοικονομική της κατάσταση.

Διαπραγμάτευσης συνέχεια – Σε αναζήτηση συμμάχων για να μην προστεθεί πακέτο προαιρετικών μέτρων το 2018 (vid)

Με την εκτίμηση της Ελληνικής κυβέρνησης πως ΔΕΝ χρειάζονται πρόσθετα μέτρα για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης συντάχθηκε σήμερα ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, σημειώνοντας την ανάγκη οι «ελληνικές αρχές να έχουν περιθώριο να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις, χωρίς να παρεμβαίνουμε με απαράδεκτο τρόπο».

Βελτιώστε την οικονομία για να επιστρέψουν 800 δισ. ευρώ, ποσό σχεδόν τριπλάσιο του χρέους

Του Πέτρου Δίπλα
Η οικονομική κρίση της τελευταίας 7ετίας δεν επέφερε μόνο μεγάλες μειώσεις σε μισθούς,  συντάξεις  και εκτόξευση της ανεργίας.

Είχε ακόμα και μια επιπλέον καταστροφική συνέπεια στον συσσωρευμένο πλούτο της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, προϊόν της σκληρής τους εργασίας όλων των προηγούμενων 10ετιών .
Ούτε λίγο ούτε πολύ, τα 11 εκατομμύρια έλληνες χάσαμε εκτός των εισοδημάτων μας και άλλα

Λουτράκι :Η επ’ αυτοφώρω σύλληψη 3 «ράμπο» του ΣΔΟΕ για μίζα

Βίντεο από τη στιγμή της επ’ αυτοφώρω σύλληψης τριών «ράμπο» του ΣΔΟΕ στο Λουτράκι παρουσίασε ο Alpha.
Οι τρεις τελωνειακοί ζητούσαν 1.000 ευρώ από μια ιδιοκτήτρια επιχείρησης μάντρας αυτοκινήτων για να μην της κόψουν πρόστιμο κατά τη διάρκεια ελέγχου.