Σε ποιες τροφές βρίσκεται η κορυφαία λιποδιαλυτική ουσία

Θέλετε να χάνετε βάρος ακόμη και... στον ύπνο σας; Θα πρέπει να εφαρμόσετε την απλή διατροφική στρατηγική που συνιστούν οι ειδικοί!

Βάζοντας στο καθημερινό διατροφικό σας πρόγραμμα δύο με τρεις μερίδες συγκεκριμένων τροφών θα δείτε το σώμα σας να αλλάζει, καθώς θα αλλάξει η ίδια η σύσταση του λιπώδους ιστού.

Περιβάλλον & Επιστήμη- Νέα παρασκευάσματα κατά της χοληστερίνης

Νέα φάρμακα μπορούν να μειώσουν τη χοληστερίνη μέχρι και 60% αλλά βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της έρευνας. Ωστόσο, οι ελπίδες για τους καρδιοπαθείς έχουν αναπτερωθεί.
H Κατερίνα είναι μόλις 39 χρονών όμως οι τιμές της λεγόμενης κακής χοληστερίνης ήταν πέντε φορές υψηλότερες από τις ανώτατες φυσιολογικές.

Από ποιον κρύβεσαι; Αυτά τα σημάδια λένε πως είσαι (πολύ) ερωτευμένη μαζί του

.Κάποιες φορές το ξέρεις, κάποιες φορές το αρνείσαι. Ίσως γιατί πιστεύεις ότι δεν είναι ο κατάλληλος για σένα, ίσως γιατί νιώθεις πως εκείνος δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Όπως και να έχει το να κρύβεσαι από τον εαυτό σου δεν είναι η σωστή τακτική. Αποκωδικοποίησε τα σημάδια και κατάληξε πως αν νιώθεις τα παρακάτω κάθε φορά που συναντιέστε ο φτερωτός θεός σε έχει χτυπήσει με τα βέλη του!

Ποιοι άνδρες είναι πιο πιθανό να απατήσουν τη γυναίκα τους

.Θα ήταν αναμενόμενο οι σύζυγοι που εξαρτώνται οικονομικά από τις συζύγους, να τους είναι πιστοί, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη τους.

Από σχετική έρευνα ωστόσο, προκύπτει το ακριβώς αντίθετο: Συγκεκριμένα, οι άνδρες που εξαρτώνται οικονομικά από τις γυναίκες τους, είναι πιθανότερο να τις απατήσουν.

Ανεπαίσθητα σημάδια που δείχνουν πρόβλημα στην καρδιά

.Η έντονη δύσπνοια και ο πόνος στο στήθος είναι δύο από τα συμπτώματα που ταυτίζουν οι περισσότεροι από εμάς με το έμφραγμα. Τέτοιου είδους προφανή σημάδια μας παροτρύνουν συνήθως να επισκεφθούμε το γιατρό και να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουμε την υγεία μας.
Μερικές φορές όμως το σώμα μας αντιδρά με πολύ ήπιο τρόπο όταν υπάρχει δυσλειτουργία

Καρκίνος του προστάτη: Με ποια διατροφή θα τον προλάβετε

Ο καρκίνος του προστάτη είναι η τρίτη πιο συχνά διαγνωσμένη μορφή καρκίνου στους άνδρες και η έκτη πιο συχνά διαγνωσμένη μορφή καρκίνου στο σύνολο του πληθυσμού.

Επιδημιολογικές έρευνες έδειξαν ότι η εθνικότητα και η καταγωγή, η ηλικία, γενετικοί και ιδιαίτερα περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η διατροφή, επηρεάζουν τον κίνδυνο της εμφάν
ισης καρκίνου του προστάτη.

Πόνος στη μέση και πόνος στο χέρι – Πότε δείχνουν καρκίνο

Ο πόνος στη μέση ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο λόγω της καθιστικής ζωής, ενώ ο πόνος στο χέρι είναι ένα σύμπτωμα που προκύπτει συχνά από το συχνό γράψιμο ή την πολύωρη χρήση υπολογιστή. Σας πέρασε όμως ποτέ από το μυαλό ότι τα δύο αυτά συμπτώματα μπορεί υπό ορισμένες συνθήκες να υποδεικνύουν καρκίνο;

Δείτε για ποιο λόγο πρέπει να τρώμε μέλι με κανέλα κάθε πρωί – Τα οφέλη για την υγεία μας

Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι το μέλι είναι αρκετά αποτελεσματικό στη θεραπεία πολλών ασθενειών….

Όταν συνδυάζεται με κανέλα είναι ακόμη πιο ισχυρό. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τους ιούς, την υψηλή χοληστερόλη και το σάκχαρο του αίματος.

Οι δανειστές απορρίπτουν τις προτάσεις της Αθήνας...Αλέξης Τσίπρας* Eίτε δεν θέλουν συμφωνία, είτε εξυπηρετούν συμφέροντα

ΦΠΑ, συντάξεις και φορολογία των επιχειρήσεων, είναι τα κύρια σημεία της διαφοράς των δύο πλευρών.
Ξαφνική εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές. Πριν από λίγο το Μέγαρο Μαξίμου με non paper κάνει λόγο για περίεργη στάση των εταίρων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- Μοτοσικλέτα- χόβερκραφτ στα σχέδια του αμερικανικού στρατού

Σύμφωνα με τη Malloy Aeronautics, το πρωτότυπο «hoverbike» είναι σχεδιασμένο για να κάνει πολλές από τις δουλειές που θα έκανε ένα ελικόπτερο, αλλά σε μικρότερη κλίμακα και χωρίς πολλά από τα ζητήματα που προκύπτουν από τον σχεδιασμό ελικοπτέρων.

Η εικόνα των προσωπικών «αυτοκινήτων»/ «μοτοσικλετών» χόβερκραφτ, που ίπτανται πάνω