Ένταση από μικροομολογιούχους στην ομιλία του Βενιζέλου -Διέκοψαν την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Διέκοψαν την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Χάσαμε τα σπίτια και τις αποταμιεύσεις μας, φώναζαν προς τον κ. Βενιζέλο
Ένταση δημιουργήθηκε στο αίθριο του μουσείου Μπενάκη όπου ήταν προγραμματισμένη η κεντρική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.

Περίπου 55 τουρκικά πλοία συμμετέχουν στην άσκηση «Beyaz Firtina»-«Κρουαζιέρες» τουρκικών πολεμικών πλοίων στα ελληνικά χωρικά ύδατα

Περίπου 55 τουρκικά πλοία συμμετέχουν στην άσκηση «Beyaz Firtina» - Ανοιχτά της Μήλου η τουρκική φρεγάτα «Turgut Reis» που από χθες το μεσημέρι κινείται μεταξύ Εύβοιας, Άνδρου και Κύθνου - Τι λένε στα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας
Συνολικά 27 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από 13 τουρκικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, κατέγραψαν σήμερα τα ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας.

Κρήτη Σαμαράς: «Αποκρουστικά φαντάσματα» οι ναζί

Στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής θα μιλήσει ο πρωθυπουργός σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος - Στόχος της κυβέρνησης να μεταδοθεί το αίσθημα της υπεροχής έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
Με ομιλία του πρωθυπουργού στην πλατεία Συντάγματος το απόγευμα της Παρασκευής θα κορυφώσει η Νέα Δημοκρατία την προεκλογική της καμπάνια για τις ευρωεκλογές, κυρίως, και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είναι πλέον το χέρι των Ελλήνων πολιτών να διαλέξουν αν θέλουν ή όχι μια ανάπτυξη των λίγων που θα βαδίζει πάνω στα πτώματα των πολλών

Δρίμεια επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση που με το έτσι θέλω έκλεψε τις αποταμιεύσεις 15.000 ελληνικών οικογενειών, εξαπολύουν οι ομολογιούχοι του Δημοσίου,

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ -Ο θερμότερος Απρίλιος από το 1880


Μαζί με τον Απρίλιο του 2010, ο περασμένος μήνας ήταν ο θερμότερος Απρίλιος που έχει καταγραφεί από το 1880, ανακοίνωσε η αμερικανική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA). Η μέση παγκόσμια θερμοκρασία ήταν 0,77 βαθμούς Κελσίου υψηλότερη σε σχέση με το μέσο όρο του 20ού αιώνα για τον ίδιο μήνα.

Ιαπωνία ρεπορτάζ της εφημερίδας Asahi Shimbun-Οι εργαζόμενοι στη Φουκουσίμα «τράπηκαν σε φυγή» παρά την εντολή να μείνουν

Σε δύσκολη θέση έχει φέρει την κυβέρνηση της Ιαπωνίας ρεπορτάζ της εφημερίδας Asahi Shimbun, σύμφωνα με το οποίο οι περισσότεροι εργαζόμενοι στον αντιδραστήρα 1 της πυρηνικής μονάδας της Φουκουσίμα αψήφισαν τις εντολές του προϊσταμένου τους και τράπηκαν σε φυγή, το Μάρτιο του 2011, μόλις το τσουνάμι προκάλεσε τήξη πυρήνων.

Shakira: Με Vrettos Vrettakos στο "The Voice"!

Μία ακόμα star που επιλέγει δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή!Μετά από την Μπιγιονσέ που έχει φορέσει πολλές φορές δημιουργίες του Vrettos Vrettakos και την Τζένιφερ Λόπεζ η οποία εμφανίστηκε με ρούχο του Έλληνα σχεδιαστή στα μουσικά βραβεία Billboard και η Σακίρα τίμησε τον Βρεττό Βρεττάκο!

«V Magazine» Madonna-Katy Perry: Μαζί σε kinky φωτογράφηση

Σε μια από τις φωτογραφίες η 55χρονη Madonna φοράει μια ξανθιά περούκα, δερμάτινο φόρεμα και έχει πέσει στα τέσσερα ενώ σε άλλη η 30χρονη Perry είναι ξαπλωμένη και αυτή στο πάτωμα προσπαθώντας να πιάσει ένα μαστίγιο
Στις σελίδες του γνωστού Αμερικανικού περιοδικού «V Magazine» του καλοκαιρινού τεύχους φιλοξενούνται οι δυο τραγουδίστριες Madonna και Katy Perry, οι οποίες ποζάρουν σε μια ιδιαίτερα kinky φωτογράφηση, εμπνευσμένη από το σαδομαζοχισμό.

Tα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια του κόσμου (pics) Προσγειώσεις αεροπλάνων που κόβουν την ανάσα

Αν το ταξίδι με το αεροπλάνο δεν είναι το καλύτερό σας τότε σίγουρα δεν πρέπει ποτέ να επισκεφτείτε του παρακάτω προορισμούς.
Για όσους τρέμουν στην ιδέα της απογείωσης και της προσγείωσης σίγουρα οι παρακάτω προορισμοί δεν είναι οι κατάλληλοι για κάποια εξόρμηση, αφού ο διάδρομος προσγείωσης-απογείωσης θυμίζει περισσότερο “fun park” παρά αεροδρόμιο.

Αφιερωμένο στον Κύβο του Ρούμπικ το doodle της Google - Κύβος του Ρούμπικ 3x3: η απλούστερη λύση με εικόνες και οδηγίες στα ελληνικά

Μπορείτε να δοκιμάσετε να τον φτιάξετε μόνοι σας στην σημερινή αρχική σελίδα της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης, με τη βοήθεια του ποντικιού σας
Σαν σήμερα πριν από 40 χρόνια, το 1974, επινοήθηκε ο Κύβος του Ρούμπικ και η Google του αφιερώνει το ξεχωριστό doodle της.

O ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ- Παζάρι για ενεργειακή συμφωνία 400 δισ. $

Σκληρές διαπραγματεύσεις για την υπογραφή μιας ενεργειακής συμφωνίας-μαμούθ αξίας 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων διεξάγονται από χθες στη Σαγκάη μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Κινέζου ομολόγου του Σι Τζινπίνγκ.

SURFACE PRO 3 ΜΕ ΟΘΟΝΗ 12 ΙΝΤΣΩΝ Tablet που «αντικαθιστά» το lap top παρουσίασε η Microsoft

Το νέο μοντέλο Surface Pro 3 παρουσίασε η Microsoft σε μια ακόμη προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος έναντι των ανταγωνιστών της στην παγκόσμια αγορά υπολογιστών-ταμπλετών Tablet που «αντικαθιστά» το lap top παρουσίασε η Microsoft
 Το νέο τάμπλετ διαθέτει οθόνη 12 ιντσών (διαγώνιος 30,5 εκατοστών) και έτσι, σύμφωνα με την εταιρεία, ουσιαστικά αντικαθιστά τους φορητούς υπολογιστές (λάπτοπ).

BLOOMBERG- Βρήκαν τη συνταγή επιτυχίας στο λάδι και το μέλι...

Τέσσερις διαφορετικές επιχειρηματικές ιστορίες που τις συνδέει μια συνταγή επιτυχίας. Πέρα από τα σύνορα της εγχώριας οικονομικής κρίσης, προϊόντα της ελληνικής γης έχουν αρχίσει να γράφουν το δικό τους «success story» στις ξένες αγορές.
Αυτό ακριβώς το «success story» αποτύπωσε το πρακτορείο Bloomberg σε χθεσινό δημοσίευμα με τίτλο «Το ελαιόλαδο και το μέλι μπορούν να βγάλουν την Ελλάδα από την ύφεση»,

Facebook: Τώρα ξεχωρίζετε τους ψηφιακούς φίλους από τους εχθρούς

Μια εφαρμογή για το Facebook, με την οποία οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούν να αξιολογούν τους «πολύτιμους» ψηφιακούς τους φίλους αλλά και τους «εχθρούς» ανέπτυξε και παρουσίασε η εταιρεία τεχνολογίας και αντι-ιικών συστημάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές Kaspersky Lab.
Η εφαρμογή FriendOrFoe δείχνει τι σκέφτονται οι άλλοι χρήστες για τους ίδιους, ενώ αποκαλύπτει ποιοι από τους εκατοντάδες «followers» είναι πραγματικοί «fans».

Σερβία: Τριήμερο πένθος για τα θύματα από τις πρωτοφανείς πλημμύρες - Η τραγωδία «γκρέμισε» τα σύνορα στα Βαλκάνια

Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών και επιδημιών εξαιτίας των νεκρών ζώων - Ενωμένοι οι λαοί μπροστά στην καταστροφή
Δεκάδες νεκροί, χιλιάδες άστεγοι, καταστροφές δισεκατομμυρίων… αυτά είναι τα απόνερα από τις πλημμύρες που συγκλονίζουν τα Βαλκάνια τις τελευταίες ημέρες.

Τσίπρας στην Ιταλία: Θερμή υποδοχή - Αγωνία για το αποτέλεσμα -Συγκλονιστικη συγκεντρωση του Αλεξη Τσιπρα στην Πατρα (VIDEO)

Υποδοχή ροκ σταρ για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιταλία - Τι λένε οι δημοσκοπήσεις για την λίστα Τσίπρα
«Αυτόν τον Μάιο ψηφίζουμε για τη ζωή μας, ψηφίζουμε για να αλλάξουμε την Ευρώπη, για μία άλλη Ευρώπη», είπε σε σπαστά ιταλικά, αλλά με πρωτοφανή σιγουριά, ο Αλέξης Τσίπρας σε Ιταλούς δημοσιογράφους που περίμεναν στωικά για μία δήλωσή του.

Πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση: Στην Ελλάδα ΣΥΡΙΖΑ, στην Ευρώπη Δεξιά

Νίκη της Δεξιάς στην Ευρώπη, αλλά της Αριστεράς -και πιο συγκεκριμένα του ΣΥΡΙΖΑ- δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης για τις ευρωεκλογές, που διεςξήχθη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και δόθηκε στη δημοσιότητα από το think tank «Poll Watch».

Στην ίδια δημοσκόπηση καταγράφεται, ως γενικότερο συμπέρασμα, ότι οι συντηρητικοί κερδίζουν έδαφος έναντι των σοσιαλιστών σε όλη την Ευρώπη.