Lina Posada Όταν οι καμπύλες αγγίζουν τελειότητα!

Η κολομβιανή σεξοβόμβα ετοιμάζεται να σκάσει! Θα το αντέξεις;
Να το αντέξεις, γιατί αξίζει! Αυτές οι δυο λεξούλες θα στοιχειώνουν πια τις φαντασιώσεις σου: Lina Posada....

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την πρώην παίκτρια του Big Brother, Γεωργία Σάλπα να λιάζεται στην Ισπανία μαζί με τον αγαπημένο της Joe Penna.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την πρώην παίκτρια του Big Brother, Γεωργία Σάλπα να λιάζεται στην Ισπανία μαζί με τον αγαπημένο της Joe Penna.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός τους «πιάνει» στα πράσα αφού μερικές μέρες πριν έκαναν βόλτες στην Marbella της Ισπανίας και φιλιόντουσαν παθιασμένα στη μέση του δρόμου...

Τρίπολη: Γραφείο και τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη Με στόχο την άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα των κατοίκων

Δημιουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης και τηλεφωνική γραμμή Εξυπηρέτησης του Δημότη εγκαινιάζει ο Δήμος Τρίπολης, προκειμένου να διευκολύνει την καταγραφή των προβλημάτων των κατοίκων και την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών του.
Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημότη καλύπτει την καταγραφή αιτημάτων, υποδείξεων και προτάσεων που..

Υπέροχη μέση ηλικία! Η ζωή μετά τα 40 δεν εκφυλίζεται, αντίθετα ανθίζει!

Επηρεασμένοι από τα λίγα παραπανίσια κιλά και πιθανότατα την πρεσβυωπία που έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία, οι περισσότεροι από μας νομίζουμε ότι η ζωή μας έχει πάρει την «κάτω βόλτα» όταν μπαίνουμε στην πέμπτη δεκαετία του..

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΣ Φόβοι για 150 νεκρούς μετά την συντριβή αεροπλάνου στη Νιγηρία

Φόβοι για 150 νεκρούς μετά την συντριβή αεροπλάνου στη Νιγηρία Τραγωδία στη Νιγηρία μετά την συντριβή αεροσκάφους της εταιρείας "Dana Air" κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Λάγος, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 150 νεκρούς...

Η Ερώτηση της Μαργαρίτας που συγκλόνισε και καταχειροκροτήθηκε...[video]

"Εγώ είμαι τσοπάνης, δεν χρειάζομαι μικρόφωνο! Είμαι τσοπάνης και έχω γίδια και πρόβατα.
Οι γαλατάδες μας δίνουν οχτάμηνες επιταγές. Τι να πω εγώ στη προβατίνα? Ότι θα φας σε 8 μήνες;;..

Διαδήλωση στον Καναδά

Η πορεία διαμαρτυρίας για 40ή συνεχή νύχτα των φοιτητών που διαμαρτύρονται κατά της αύξησης των διδάκτρων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε με περιορισμένη συμμετοχή στους δρόμους του Μόντρεαλ..

Καναδάς: Τρεις τραυματίες από πυρά ενόπλου σε εμπορικό κέντρο

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά στο Eaton Centre του Τορόντο, έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της μεγαλούπολης του Καναδά και το κυριότερο εμπορικό της κέντρο, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας.
Η εφημερίδα Toronto Star ανέφερε στον ιστότοπό της ότι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά...

Πριγκίπισσα εγκαταλείπει ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό

Η πριγκίπισα της σαουδαραβικής βασιλικής οικογένειας Μάχα αλ Σουνταϊνί, εντοπίστηκε μαζί με την πολυμελή συνοδεία της την ώρα που επιχειρούσαν να εγκαταλείψουν ένα γνωστό πολυτελές παρισινό κατάλυμα, χωρίς όμως η πριγκίπισα να έχει εξοφλήσει τον "λογαριασμό" -σχεδόν έξι εκατομμύρια ευρώ-, ανέφερε το Σάββατο μια αστυνομική πηγή στο Παρίσι, επιβεβαιώνοντας κατ'αυτόν τον τρόπο το προηγηθέν δημοσίευμα της εφημερίδας 'Λε Παριζιέν'..

Ολυμπιακός Σπανούλης: «Είμαι περήφανος που ανήκω εδώ...»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι αυτά τα δύο χρόνια που είναι στην ομάδα είναι ευτυχισμένος, έχοντας κάνει μία συνειδητοποιημένη επιλογή..

Ολυμπιακός Ίβκοβιτς: «Δεν κερδίζει το μπάτζετ»

Στην τρομερή βελτίωση που παρουσίασε μέσα από την συνεχή δουλειά στάθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ξεχωριστά όσους συνέβαλαν στις φετινές επιτυχίες του Ολυμπιακού, με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος.
«Δεν κερδίζει το μπάτζετ», σημείωσε ο Σέρβος τεχνικός των «ερυθρολεύκων». «Δίκαια κερδίσαμε, ήμασταν καλύτεροι», πρόσθεσε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό στο ΣΕΦ..

Αγγελόπουλοι: «Όταν όλοι γελούσαν, εμείς το πιστεύαμε»

«Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή. Ξημέρωσε, λοιπόν και είμαστε πρωταθλητές», με αυτήν την ατάκα ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό...