Adele: Ο έρωτας και η συγκατοίκηση

Η νεαρή καλλιτέχνις, μέχρι σήμερα, παρά τη μεγάλη της επιτυχία, δεν έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα με θέματα εκτός της..

Adele: Έτοιμη να σαρώσει τα 'British Awards'

Η 23χρονη ταλαντούχα τραγουδίστρια, παρά το γεγονός ότι το 2011 αντιμετώπισε προβλήματα με τις φωνητικές της χορδές που την άφησαν εκτός καλλιτεχνικών..

People`s Choice Awards: Όλα τα βραβεία στην Katy Perry (που έλειπε!) και η έκπληξη της Demi Lovato!

Εντάξει καταλαβαίνουμε ότι ένας χωρισμός που γίνεται πρώτο θέμα παγκοσμίως, δεν είναι και ο καλύτερος...συνοδός σε μια βραδιά βραβείων, αλλά και πάλι η Katy Perry έπρεπε να παρευρεθεί στα People`s Choice Awards!..

TAREQ Feat. Marietta Fafouti : Cin Cin

Ο Tareq γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Μισός Ιορδανός, μισός Έλληνας. Σπούδασε πιάνο και αλτικόρνο..

Ελεάνα Βραχάλη: Η επιτυχία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η γνωστή στιχουργός έκανε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι "Σ' αγαπώ" του Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον οποίο θεωρεί καλλιτεχνικό..

Η Rihanna ξανά μαζί με τον Chris Brown;

Ο χρόνος λένε μπορεί να γίνει γιατρός, αλλά πόσο εύκολα μπορείς να ξεχάσεις μια τόσο άσχημη εμπειρία; Αναφερόμαστε στην Rihanna, που δυομιση χρόνια μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Chris Brown, φαίνεται να ρίχνει γέφυρες με τον πρώην αγαπημένο της..

Κατερίνα Καινούγιου: Δηλώνει ερωτευμένη με τον Νίκο Βέρτη και ρίχνει χυλόπιττα στον Αργυρό!

«Ερωτευμένη» με τον Νίκο Βέρτη δηλώνει η Κατερίνα Καινούργιου! Η παρουσιάστρια, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, δηλώνει την αγάπη που τρέφει στο πρόσωπο του τραγουδιστή!
Σήμερα, καλεσμένη στο «Μες την Καλή Χαρά», η Καινούργιου μίλησε ακόμα μια φορά για τον Νίκο Βέρτη:
«Είναι πολύ αγαπημένος μου. Δεν ξέρω αν θα μου μιλάει μετά απ΄όσα έχω πει στις εκπομπές για εκείνον!»
Στη συνέχεια, όταν τη ρώτησε η Ναταλία Γερμανού αν τον θέλει παράφορα και κολασμένα, απάντησε χωρίς περιστροφές:..

Ποιον έδεσε στο κρεβάτι η «αφέντρα» Αγγελική Ηλιάδη;

Η Αγγελική Ηλιάδη μεταμορφώθηκε σε «αφέντρα» και βασάνισε τον ψεύτη έρωτά της.
Όλα αυτά έγιναν για τις ανάγκες..

Όταν οι celebrities ξέχασαν να φορέσουν σουτιέν

Ξέρουν πολύ καλά το παιχνίδι με τους φωτογράφους. Παίζουν στα δάχτυλα την δημοσιότητα και σε καμία περίπτωση δεν αφήνουν κάτι στην τύχη του. Μεγάλες star του Κινηματογράφου και του τραγουδιού αφήνουν λιγάκι τον εαυτό τους ελεύθερο και χαλαρό χωρίς-και καλά- να υπολογίζουν ότι παρεμποδίζουν συχνότητες όπως αυτές του..

Η πρώτη φωτογραφία της κορής της Beyonce και του Jay Z

H μικρή Blue Ivy Carter πήγε στο σπίτι της, με τους διάσημους γονείς της, την Τρίτη το πρωί, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου Lenox Hill. Η τριαντάχρονη..

Καταραμένο το μωρό της Μπιγιονσέ;

Αν νομίζατε ότι η γέννηση ενός μωρού είναι ένα χαρμόσυνο νέο, μάθετε ότι αυτό δεν ισχύει για όλους. Αντίθετα, για αρκετούς, ένα τέτοιο γεγονός αποτελεί αφορμή για απίστευτες χοντροκοπιές, ακόμη και… βανδαλισμούς..

Οδηγούμε στις Αυστριακές Άλπεις τη νέα Mercedes M-Class

Βρεθήκαμε στις Αυστριακές Αλπεις και συγκεκριμένα στο Hochgurlg για δύο μέρες σε μια prive εκδήλωση της Mercedes-Benz. Οι Γερμανοί προκάλεσαν λίγους δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο να τολμήσουν να βάλουν την πολυτελέστατη..

Ο Νίκος Βέρτης αποχαιρετά σήμερα το κοινό του στο Fantasia

Σήμερα είναι η τελευταία βραδιά για τον Νίκο Βέρτη στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, έπειτα από άλλη μία σεζόν – μαμούθ..

Λ. Κατσέλη: «Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ»

Το στρατηγικό διακύβευμα για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η με κάθε τρόπο ενότητα, αλλά η σφυρηλάτηση μιας συνολικής προοδευτικής..

ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ Κάνει την Ουγγαρία… Ορμπανιστάν

Η Ευρωπαϊκή Ενωση ζητεί πλέον επίμονα από την Ουγγαρία να αλλάξει ορισμένα σημεία στη νομοθεσία της, ιδιαίτερα όσον αφορά την κεντρική τράπεζα και την ανεξαρτησία των δικαστών της, τα οποία αντιβαίνουν στις..

Ετοιμος ο υπολογιστής των $ 25!

 
Ηταν το όνειρο του Νίκολας Νεγκροπόντε: ένας φτηνός υπολογιστής, μόλις εκατό δολαρίων, για κάθε φτωχό παιδί του κόσμου. Το σχέδιο του ελληνικής καταγωγής καθηγητή του ΜΙΤ δεν πραγματοποιήθηκε όπως θα ήθελε ο ίδιος..

Και τρίτος επιβάτης βρέθηκε ζωντανός στο ναυάγιο του Concordia

Και τρίτος επιβάτης βρέθηκε ζωντανός στο ναυάγιο του Concordia Και τρίτο άνθρωπο εντόπισαν ζωντανό οι διασώστες στο ναυάγιο του Costa Concordia, λίγες ώρες αφότου ανέσυραν σώους δυο νέους 29 ετών από τη Νότιο Κορέα..

Το νέο έτος έφερε μια νέα πραγματικότητα στο Ιράκ. νεκροί 162000

Το νέο έτος έφερε μια νέα πραγματικότητα στο Ιράκ. Μια πραγματικότητα χωρίς αμερικανικών στρατευμάτων στη χώρα..
Στο πλαίσιο της λατινοαμερικανικής περιοδείας που λαμβάνει ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ..

Από πυρά ανδρών των υπηρεσιών ασφαλείας Επτά νεκροί διαδηλωτές στη Συρία

Άνδρες των συριακών υπηρεσιών ασφαλείας σκότωσαν τουλάχιστον επτά ανθρώπους σήμερα ανοίγοντας πυρ εναντίον αντικαθεστωτικών διαδηλωτών σε διάφορες περιοχές της χώρας, είπαν ακτιβιστές της αντιπολίτευσης..

Αγκυλωτό σταυρό στους Αγανακτισμένους προβάλλουν τα γερμανικά ΜΜΕ

Τα ΜΜΕ στη Γερμανία, πρόβαλλαν ένα πλακάτ με τον αγκυλωτό σταυρό στη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία εμφανίστηκε στη συγκέντρωση των..

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΡΑΧΟΙ Στα 5,4 εκατ. οι άνεργοι στην Ισπανία

Στα 5,4 εκατ. οι άνεργοι στην Ισπανία Σε 5,4 εκατομμύρια ανέρχεται ο αριθμός των ανέργων στην Ισπανία στα τέλη του 2011, σύμφωνα με εκτιμήσεις του πρωθυπουργού της χώρας, Μαριάνο Ραχόι, ο οποίος χαρακτήρισε τον αριθμό "αστρονομικό".

Πρόκειται για έναν αριθμό «αστρονομικό», για μια απόδειξη της ανησυχητικής αύξησης της ανεργίας, δήλωσε ο ισπανός πρωθυπουργός, επικεφαλής της συντηρητικής κυβέρνησης.
«Αυτό το έτος (2011) θα τελειώσει με 5,4 εκατομμύρια ανέργους», δήλωσε ο Ραχόι.
Αυτό μεταφράζεται σε 400.000 επιπλέον ανέργους σε σύγκριση με τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν η Ισπανία είχε ήδη ένα ποσοστό ανεργίας 21,52%, το υψηλότερο στον βιομηχανικό κόσμο.
ΠΗΓΗ

Εκατό σεξουαλικά σκάνδαλα σε ένα χρόνο στο στρατό της Αυστραλίας

Έρευνα του  τηλεοπτικού σταθμού Seven News κλυδωνίζει τον στρατό της Αυστραλίας. Αποτελείται  από 350 σελίδες και εμπεριέχει σεξουαλικά σκάνδαλα, ισχυρισμούς για..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Λαθρεμπόριο όπλων από τον γιο της Θάτσερ

O σερ Μαρκ Θάτσερ συνεργαζόταν με Τουρκοκύπριο υπόδικο επιχειρηματία για λαθρεμπόριο όπλων στο Ιράκ Πριν ακόμα προλάβει η βρετανική κοινωνία να ξεπεράσει το διχαστικό κλίμα που έχει προκαλέσει η ταινία για τη ζωή της «Σιδηράς..

Costa Concordia

Φόβοι για δεκάδες νεκρούς στο ναυάγιο του Concordia Αν και ο επίσημος απολογισμός μετά το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia έχει σταματήσει στους 3 νεκρούς (δυο γάλλοι τουρίστες και ένας περουβιανός ναύτης)..

ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ Ευρωπαϊκή δυσφορία για τις υποβαθμίσεις

Τις έντονες αντιδράσεις της Ε.Ε. προκάλεσε η απόφαση της Standard&Poor's να υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα συνολικά εννέα χωρών της ευρωζώνης, μεταξύ των οποίων η Γαλλία και η Ιταλία..

Με διαφορά η πιο σοκαριστική φωτογραφία του 2012 μέχρι στιγμής

Μια μητέρα και οι δύο κόρες της βρέθηκαν εγκλωβισμένες στο αυτοκίνητό τους κυριολεκτικά πάνω από το χείλος του γκρεμού σε αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια..