Σφακιανάκης: "Κάποιους πολιτικούς θα έπρεπε να τους στήσουμε στο Σύνταγμα"

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, όπου σχολίασε τα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Αυτή την φορά επέλεξε να μιλήσει στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη..

Αντώνης Ρέμος: «Ο Παντελίδης από το πουθενά κάνει επιτυχία»

Το φαινόμενο Παντελής Παντελίδης, δεν άφησε ασχολίαστο ούτε ο Αντώνης Ρέμος..

Ο Λίνεν έδειξε στους παίκτες του και video από τα στημένα της ΑΕΚ στο ματς με τον Πλατανιά

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν είδαν μόνο επιλεγμένα στιγμιότυπα από στημένες φάσεις του Παναθηναϊκού, πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης. Ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε στους Κιτρινόμαυρους και τις στημένες φάσεις της Ένωσης στο παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά, προκειμένου να τους εξηγήσει τα λάθη που έγιναν..

Led Zeppelin στο Μέγαρο Μουσικής!

Το σπουδαίο ροκ συγκρότημα μέσα από τη μεγάλη οθόνη
Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά ροκ συγκροτήματα  όλων των εποχών, οι Led Zeppelin παρόλο που δεν έρχονται στην Ελλάδα, θα «εμφανιστούν» στην μεγάλη οθόνη του Μεγάρου Μουσικής, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ...

Αλλάζει ώρα και μέρος η Κ.Ο της ΝΔ!

Αλλάζει εκτάκτως ώρα και μέρος και η Κ.Ο της ΝΔ! Αντί για την μιά η ώρα που ήταν προγραμματισμένη στη Βουλή, τελικά θα γίνει στις 11.30 στη Συγγρού!.

Δημοσκόπηση-σοκ για το ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα!


Διαλύεται το κίνημα στην γενέτειρα των Παπανδρέου!  

Μια δημοσκόπηση -σοκ παρουσιάστηκε στο extra3 από τον καθηγητή Πανά , για το ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα!..

ΕΡΤ καλεί Αρβανίτη και Κατσίμη για "εκτόνωση της έντασης"

«Αν η απομάκρυνση των δημοσιογράφων προσλάμβανε μόνιμο χαρακτήρα θα επρόκειτο για ένα μέτρο ακραίο, δυσανάλογα επαχθές και περιοριστικό της δημοσιογραφικής ελευθερίας", αναφέρει η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης

Την πρόθεση από μεριάς διοίκησης της ΕΡΤ για «επαφή με τους δύο δημοσιογράφους,..

Στο Ιδρυμα Ωνάση το περίφημο αρχείο Καβάφη

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για τους Ελληνες, το Ιδρυμα Ωνάση προχώρησε σε μία εξαιρετικά σημαντική, εθνικής σημασίας ενέργεια: απέκτησε το περίφημο αρχείο του Κωνσταντίνου Καφάβη..

Ελληνικές αρχαιότητες σε κινεζικά ντοκιμαντέρ Aποδεκτό το αίτημα τηλεοπτικού δικτύου για κινηματογραφήσεις

Η Κίνα ψηφίζει Ελλάδα. Τουλάχιστον όσο αφορά τον αρχαίο πολιτισμό της, όπως αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ένα μεγάλο πολιτιστικό και τουριστικό αφιέρωμα, το οποίο προγραμματίζεται από το κινεζικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV9 με τίτλο «Glamorous Greece»!.

Οι τοιχογραφίες της Κνωσού και πάλι στο Μουσείο Ηρακλείου Από τις 4 Νοεμβρίου ανοίγει και η αίθουσα έκθεσης των σημαντικών αυτών μινωικών έργων

Ανοίγει από την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και η αίθουσα της έκθεσης των μινωικών τοιχογραφιών του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, το οποίο παραδίδεται σιγά σιγά στο κοινό μετά το έργο της ανακαίνισής του..

Ο αρχιτέκτονας του Χίλτον Με την ιδιαίτερη ματιά του άφησε έντονο το στίγμα του στην Αθήνα των δεκαετιών του ΄50, του ΄60 και του ΄70.

Στις επαύλεις του στο Ψυχικό, στη Φιλοθέη ή στην Εκάλη κινούνταν με χάρη οι γνωστότερες κυρίες της αθηναϊκής κοινωνίας. Οι πολυκατοικίες του Κολωνακίου, της Κυψέλης και των Αμπελοκήπων ανέδιδαν έναν αέρα ευρωπαϊκό, αν και μπολιασμένο δημιουργικά με στοιχεία «ελληνικότητας»..

Ο Οδυσσέας Ελύτης στην πρώτη σελίδα του ελληνικού Google

Tον νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη τιμά την Παρασκευή η ελληνική σελίδα αναζήτησης της Google, αφού στο google doodle (η εικόνα στην πρώτη σελίδα) εμφανίζεται ο Έλληνας ποιητής, ο οποίος γεννήθηκαν σε σήμερα το 1911..

Τα νέα γραφεία του Facebook O διάσημος αμερικανός αρχιτέτων Frank Gehry σχεδιάζει τα νέα κεντρικά γραφεία του πιο διάσημου δικτύου των social media, στο Σαν Φρανσίσκο

Γνωστός για τις εκκεντρικά σχήματα που δίνει στα έργα του και την ασυνήθιστη χρήση των υλικών, ο Frank Gerhy «κλείνει» στα στόματα όσων τον κατηγορούν ότι οι κατασκευές του υπηρετούν τη φόρμα και όχι την πρακτικότητα σχεδιάζοντας τα νέα γραφεία του Facebook..