4 total white εμφανίσεις της Jennifer Lopez και πώς μπορείς να τις αντιγράψεις

Αν κάποια διάσημη ξέρει να φοράει το λευκό, σωστά, χωρίς να είναι βαρετό- αυτή είναι η Jennifer Lopez. Η JLo της καρδιάς μας έχει δείξει την αγάπη της σε αυτό το ουδέτερο χρώμα και κατά καιρούς έχει κάνει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά.
Την έχουμε δει με σέξι vamp look με έντονα χείλη, με metallics λεπτομέρειες και nude αποχρώσεις μακιγιάζ αλλά και με πιο girly make up look. Παρακάτω θα βρεις 4 από τις πιο χαρακτηριστικές της εμφανίσεις για να πάρεις έμπνευση και να δημιουργήσεις τα δικά σου outfits.

Demy: Το καλλιτεχνικό της άστρο και η πορεία της μέχρι τη σκηνή της Eurovision (pics)

Σαν νεράιδα που έχει βγει από παραμύθι, με μάτια που σαγηνεύουν και βγάζουν μια σπάνια αθωότητα, αλλά κυρίως με φωνή που ταξιδεύει, η Demy έλαμψε στη σκηνή του Α’ Ημιτελικού της Eurovision, στο Κίεβο της Ουκρανίας, με το «This is love» (τη σύνθεση και την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ενώ τους στοίχους υπογράφουν οι Romy Papadea και John Ballard), καταφέρνοντας να διεκδικήσει μία θέση στο Μεγάλο Τελικό της 13ης Μαΐου.

Σε τράπεζες και απορρίμματα «ψάχνουν» επενδύσεις οι Γερμανοί

Το σοβαρό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα εξέφρασε ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και εντεταλμένος για την Ελληνογερμανική Συνέλευση, Χανς Χοακίμ Φούχτελ, στον γενικό γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Λόη Λαμπριανίδη.
Οι δύο άντρες πραγματοποίησαν συνάντηση σήμερα, Τετάρτη, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα μας, συνοδεία διευρυμένου κλιμακίου Γερμανών επιχειρηματιών και πολιτικών προσώπων.

«Φλέβα χρυσού» για τη Σανγκάη το πάρκο της Disney

Η Walt Disney Company ανακοίνωσε σήμερα ότι οι επισκέπτες στο ψυχαγωγικό της πάρκο στην Σανγκάη (Shanghai Disney Resort) σύντομα θα φθάσουν τα 10 εκατομμύρια, ύστερα από τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου.

Ο άνθρωπος που τα παράτησε όλα κι έστησε μια επιχείρηση 10 εκατ. στη Χαβάη

Αμέσως μόλις τελείωσε το κολέγιο, ο Γκάρετ Μαρέρο βρήκε δουλειά στο Σαν Φρανσίσκο στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Ένα ταξίδι του στη Χαβάη τον έκανε να ερωτευτεί το νησί και να σκέφτεται πως όταν συνταξιοδοτηθεί, θα μείνει εκεί για πάντα. Με τον καιρό, όμως, σκέφτηκε πως δεν υπάρχει λόγος να περιμένει να βγει στη σύνταξη και άρχισε να ψάχνει τρόπο να εξασφαλίσει τα προς το ζην μετακομίζοντας στον εξωτικό αυτόν προορισμό.

Έκανε «φτερά» τιάρα αξίας 1,3 εκατομμυρίων

«Φτερά» έκανε μία τιάρα αξίας 1,3 εκατομμυρίων ευρώ από το Κρατικό Μουσείο της Βάδης στην Καρλσρούη της Γερμανίας. Η κλοπή έγινε κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη Απριλίου, αλλά έγινε μόλις τώρα γνωστή. Πρόκειται για ένα κόσμημα της μεγάλης δούκισσας Χίλντα της Βάδης (1864-1952). Η εικονιζόμενη τιάρα, σύμφωνα με την αστυνομία της Στουτγάρδης ήταν κλειδωμένη σε μία γυάλινη προθήκη στην αίθουσα του θρόνου στον εκθεσιακό χώρο του πρώτου ορόφου του μουσείου.

Έτσι μπορείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή σας

Το Instagram συνεχίζει να γιγαντώνεται, αφού πρόσφατα ξεπέρασε το φράγμα των 700 εκατομμυρίων χρηστών. Παράλληλα δεν σταματά να προσφέρει και νέες λειτουργίες στους χρήστες του.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα darkpony.com, η τελευταία προσθήκη της πλατφόρμας δίνει πλέον την δυνατότητα στον χρήστη να ανεβάζει τις φωτογραφίες του και χωρίς την χρήση της mobile εφαρμογής. Πιο αναλυτικά:

Γιατί η Εγνατία Οδός κατεβάζει... ρολά αύριο Πέμπτη

«Ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού συνδέεται με τις μνημονιακές δεσμεύσεις της χώρας απέναντι στους δανειστές και την ολοκλήρωσης της αξιολόγησης» δήλωσε, την περασμένη Δευτέρα, ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης από τη Θεσσαλονίκη πριν ξεκινήσει η γενική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων της Εγνατίας Οδού με θέμα το εάν θα προχωρήσουν σε απεργία, αύριο Πέμπτη,

Το ΚΕΕΛΠΝΟ πλήρωνε τις φακές πιο ακριβά και από τις γαρίδες -

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνης Γεωργιάδης εδώ και αρκετό καιρό έχει περιορίσει τις προκλητικές εμφανίσεις του στα social media και εμφανίζεται να προωθεί τυπικά άρθρα και κρίσεις εφημερίδων.
Οι συνομιλητές των δημοσιογράφων από την πλευρά της ΝΔ προσπαθούν να αποδώσουν την απουσία Γεωργιάδη από το πεδίο των συγκρούσεων που δημιουργεί ο ίδιος σε δυσφορία που έχει εκφράσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μάλιστα αφήνει να διαρρεύσει ότι γίνεται «στροφή προς την κεντροδεξιά».
Οικογενειακές μπίζνες από συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη )

«Τα παπούτσια στο χέρι» στον Ξεκαλάκη – Η Γεννηματά του κάνει έξωση

Εκρηκτικές -και όχι ιδιαιτέρως πολιτισμένες- διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η κόντρα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και του Στέφανου Ξεκαλάκη, με ένα ακόμα «επεισόδιο» να γράφεται από τη Φώφη Γεννηματά.
Η αρχηγός του κόμματος, μετά την καθαίρεση του γραμματέα από τη θέση του, τώρα προχωρά σε μία ακόμα κίνηση ισχύος απέναντι στο «πράσινο» στέλεχος, ζητώντας του να εγκαταλείψει το γραφείο του στη Χαριλάου Τρικούπη.

Νέα υπόθεση λαθρεμπορίου ακλοολούχων ποτών αποκάλυψε το ΣΔΟΕ

Nέα υπόθεση λαθρεμπορίου αλκοολούχων ποτών αποκάλυψε το ΣΔΟΕ, μετά από έλεγχο σε αποθήκη στο Αιγάλεω. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, την 9η Μαΐου 2017, υπάλληλοι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Αττικής - Αιγαίου του ΣΔΟΕ, ύστερα από επεξεργασία και αξιοποίηση πληροφοριών, ερεύνησαν, με παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, εγκατάσταση στο Αιγάλεω Αττικής,

Όταν ο Άρης επενδύει τα όνειρά του στην ορεινή Γορτυνία

Επιτέλους. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν είναι πλέον μόνον ένας κομψευόμενος συνεργάτης του Γιώργου Καμίνη επί θεμάτων …. τουριστικής ανάπτυξης της Αθήνας. Είναι και ένας ενεργός επενδυτής και μάλιστα υψηλού επιπέδου. Πάντα το ονειρευόταν άλλωστε. Το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας αποφάσισε να εγκρίνει την εκμίσθωση του δημοτικού ξενοδοχείου Δημητσάνας στο πρώην πολιτικό στέλεχος και εξ απορρήτων του Κώστα Καραμανλή.

Εκδικητική καρατόμηση στο FBI του Τζέιμς Κόμεϊ.

Μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις στις οποίες προέβη ο μέχρι και χθες αρχηγός του FBI Τζέιμς Κόμεϊ για τις σχέσεις του επιτελείου Τραμπ με παράγοντες της Ρωσίας και του Κρεμλίνου, ιδιαίτερα κατά την εκλογική και μετεκλογική περίοδο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ απέλυσε τον επικεφαλής της υπηρεσίας, ώστε -όπως ισχυρίστηκε- να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης στο FBI.

Αντιμέτωπη με τα ισόβια η πρώην γενική γραμματέας εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου

Αντιμέτωπη ακόμα και με τα ισόβια φέρνει η πρόταση της εισαγγελέως Μαρίας Γκανέ την πρώην γενική γραμματέα εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου για την υπόθεση του επανελέγχου προστίμου-μαμούθ 78 εκατομμυρίων ευρώ που της είχε στοιχίσει την αποπομπή της πριν από δύο χρόνια από τη θέση της.

O Κωστής Μαραβέγιας στην Τεχνόπολη Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Το καλοκαίρι έρχεται και μαζί με αυτό έρχεται και ο αγαπημένος όλων, Κωστής Μαραβέγιας να μας συνεπάρει για ακόμα μια φορά σε μία συναυλία που δεν θα θέλει κανείς να χάσει.

Ο Κωστής Μαραβέγιας οπλισμένος με το χαμόγελο, την ευγένεια και τη γοητεία του αλλά και τη μουσική του, θα μας φέρει όλους και πάλι κοντά, να τραγουδήσουμε αγαπημένα τράγούδια, παλιά και καινούργια, σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά.

Οι Rolling Stones επιστρέφουν στην Ευρώπη με περιοδεία σε εννέα χώρες

Οι Rolling Stones θα επιστρέψουν στην Ευρώπη με μια περιοδεία τους σε εννέα χώρες. Στη Γαλλία, συγκεκριμένα, είναι προγραμματισμένες δύο συναυλίες με τις οποίες το διάσημο συγκρότημα θα εγκαινιάσει ένα ολοκαίνουργιο στάδιο κοντά στο Παρίσι, χωρητικότητας έως 40.000 ατόμων, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

H απίστευτη κίνηση της Nicki Minaj για άγνωστους φοιτητές – Πλήρωσε τα δίδακτρά τους

Μια άλλη διαφορετική πλευρά που δεν έχουμε ξαναδεί έδειξε η Nicki Minaj όταν δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να πληρώσει τα δίδακτρα για φοιτητές κολεγίου που θα αποδείξουν όμως ότι αρίστευσαν.

Η τραγουδίστρια απάντησε σε πολλά αιτήματα θαυμαστών της στο Twitter τα οποία ζητούσαν οικονομική ενίσχυση για τις σπουδές τους, ανακοινώνοντας ότι θα το κάνει ξανά στο μέλλον.

Eurovision 2017: Η Κύπρος πηγαίνει τελικό με το «Gravity»

Η Κύπρος διαγωνίσθηκε στον Α' Ημιτελικό της Eurovision και τελικά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Ο Hovig με το «Gravity» ανέβηκε στη σκηνή, έχοντας μαζί του δυο άνδρες στα φωνητικά. Το σκηνικό στην αρχή ήταν κατάλευκο, ενώ τα ρούχα τους μαύρα για να κάνουν αντίθεση.


Φαίνεται ότι οι ρομποτικές κινήσεις του χορευτικού εντυπωσίασαν κοινό και κριτική επιτροπή.

«Ώρα Να Γυρίσεις»: Νέο καλοκαιρινό hit από τη Μαλού με άρωμα Ελλάδας

Το κορίτσι-φαινόμενο του ελληνικού YouTube, με τα ασύγκριτα πολλά εκατομμύρια views στα τρία προηγούμενα video clip («Τους Είπες Πως», «Μια Φορά Στο Τόσο» & «Δες Με»), μόλις κυκλοφόρησε το νέο της βίντεο για το πιο πρόσφατο single (και ήδη επιτυχία!)

«Ώρα Να Γυρίσεις», ένα video clip γυρισμένο στα πιο όμορφα κυκλαδίτικα τοπία της Νάξου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου.