Πολύ… Ολυμπιακός για να πεθάνει 82-78 την ΤΣΣΚΑ

Ο Ολυμπιακός έκανε πάλι το… θαύμα του στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης, κρατώντας για ακόμη μία φορά ψηλά τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ.

Ξεπέρασαν τα όρια οι Τούρκοι - Δέσμευσαν για άσκηση ακόμα και το αεροδρόμιο της Ρόδου

Τέλος δεν έχουν οι προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο... αυτή τη φορά με την άσκηση «Θαλασσόλυκος», καθώς έφτασαν στο σημείο να δεσμεύσουν ακόμα και το αεροδρόμιο της Ρόδου.
Άμεση ήταν η αντίδραση του πρέσβη της Ελλάδας στην Άγκυρα Κυριάκου Λουκάκη, ο οποίος κάλεσε τις χώρες που έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν την τελική φάση της άσκησης «Θαλασσόλυκος» να μην στείλουν εκπροσώπους τους,

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» στο Twitter - Προβλήματα και στην Ευρώπη

Προβλήματα σύνδεσης στο Twitter παρουσιάζονται σε όλο τον κόσμο από το απόγευμα της Παρασκευής, με χρήστες από Ευρωπαϊκές χώρες, αναμεσά τους και η Βρετανία καθώς και τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία να αναφέρουν ότι το κοινωνικό δίκτυο έχει «πέσει».
Ειδικότερα, το κοινωνικό δίκτυο εμφανίζει σε χιλιάδες χρήστες το μήνυμα: «Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα», με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν.

Αμερικανική «παρέμβαση» πριν τη δίκη του Ανδρέα Γεωργίου

«Πολιτικό κυνήγι μαγισσών» χαρακτήρισε χθες Πέμπτη ο Άντι Μπαρ, ο πρόεδρος της Υποεπιτροπής Νομισματικής Πολιτικής και Εμπορίου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ τη δίωξη κατά του πρώην επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ανδρέα Γεωργίου. 
«Πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για ένα πολιτικό κυνήγι μαγισσών»,
είπε ο Μπαρ, κατά την συνεδρίαση των μελών της Επιτροπής Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών της Βουλής στην οποία μίλησαν Αμερικανοί

Επεισόδια στην Ταξίμ. Χτύπησαν οπαδούς του Ολυμπιακού

Επίθεση σε φιλάθλους του Ολυμπιακού στην πλατεία Ταξίμ. Πληροφορίες για πέντε τραυματίες εκτός κινδύνου. Συλλήψεις τουλάχιστον τεσσάρων Τούρκων οπαδών (Vids)
Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Παρασκευής στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.

Ασάνζ: Δεν ξεχνώ και δεν συγχωρώ

Η έρευνα σε βάρος του ιδρυτή των WikiLeaks για βιασμό μπήκε στο αρχείο, ανακοίνωσε η σουηδική εισαγγελία. Διαβάστε το μήνυμα του Ασάνζ για τη δικαστική απόφαση και την τοποθέτηση της Βρετανίδας πρωθυπυργού Τερέζα Μέι για το ενδεχόμενο σύλληψής του (Pic)
Η σουηδική εισαγγελία ανακοίνωσε σήμερα πως βάζει στο αρχείο την έρευνα για βιασμό σε βάρος του ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ,

Τα 8 φυτά που απωθούν τα κουνούπια

Το σκηνικό γνωστό. Μόλις ζεστάνει ο καιρός δεν βγαίνεις από το σπίτι αν δεν έχεις ψεκαστεί με αντικουνουπικό ενώ η αλοιφή για τα τσιμπήματα είναι το must have αξεσουάρ για τις εξόδους σου. Έχεις βαρεθεί να κάθεσαι στο μπαλκόνι και να ξύνεσαι κάθε 5 λεπτά γιατί προτιμάς να μην χρησιμοποιείς χημικά σκευάσματα, οπότε καταλήγεις να περνάς τα βράδια σου στο σαλόνι με τη σίτα κλειστή.

3 κόλπα για να μυρίζουν υπέροχα τα ρούχα σου στην ντουλάπα

Το ΄χω καημό και θέλω να προστατεύσω κάθε εν δυνάμει θύμα της μυρωδιάς από ντουλάπα. Η γιαγιά μου η Αργυρή-Διονυσία εδώ και πολλά χρόνια μάχεται ενάντια στο σκόρο με αποτέλεσμα να γεμίζει τις ντουλάπες μας με κάτι αδιευκρίνιστο που εκείνη πιστεύει πως είναι θαυματουργό. Η αλήθεια είναι πως τρύπα σε ρούχο δεν έχουμε δει αλλά η μυρωδιά που αφήνει δεν είναι

Φοβερά κόλπα για να απαλλαγείς από τις μύγες

Ο καιρός ζεσταίνει, τα παράθυρα ανοίγουν "τέντα" και οι μύγες μπουκάρουν στο σπίτι σου, κάθονται πάνω στα έπιπλα, στα τρόφιμα, στ' αυτιά σου, όπου βρουν. Πολύ ενοχλητικοί επισκέπτες, το πόσο θες να φύγουν μακριά δεν λέγεται.

Ο Κώστας Καραμανλής τσίμπησε το μάγουλο του Βενιζέλου στα έδρανα της βουλής

Ένα ασυνήθιστο για τα πολιτικά δεδομένα στιγμιότυπο κατέγραψε, χθες, την Πέμπτη, στη βουλή ο φωτογραφικός φακός.Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, λίγο πριν υπερψηφιστεί στην Ολομέλεια το πολυνομόσχεδιο, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, πλησίασε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στο έδρανο του και τον τσίμπησε στο μάγουλο.
Στην αρχή ο κ. Βενιζέλος φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την κίνηση, αφού ο δεύτερος δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του.

Νέο σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει στο πλήθος στην Times Square

Σοκάρει το νέο, βίντεο από τη στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει πάνω στους πεζούς στην Times Square της Νέας Υόρκης. Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο να πέφτει με τεράστια ταχύτητα πάνω στο πλήθος.

The Really Bonkers Reason Everyone Is Talking About Avril Lavigne

Avril Lavigne can say she's followed in Paul McCartney's footsteps -- they both have a surprising number of people convinced that they're secretly dead and have been replaced by a lookalike.
Everyone's favorite punk princess started trending on Twitter Sunday night as an old conspiracy theory started circulating on the 14th anniversary of her single "Complicated."
Twitter user @givenchyass started it all with a lengthy tweet thread claiming that Lavigne killed herself in 2003 and her record label covered it up, replacing her with a body double named Melissa Vandella.

7 Chris Cornell Songs You Need to Hear - From Soundgarden to His Kick-Ass Bond Theme (Video)

Chris Cornell died Wednesday night in his hotel room after performing at a sold out show in Detroit. Cornell’s family is calling the rock star’s death “sudden and unexpected.”
The frontman was one of the crucial architects of the grunge movement when he formed his band Soundgarden in 1984 alongside lead guitarist Kim Thayil and bassit Hiro Yamamoto.
In remembrance of Cornell, TooFab picks 7 of the artist’s songs that illustrate the legacy he leaves behind in the music industry.

See Katy Perry Freak Out Museum Guests With Bizarre Prank (Video)

Katy Perry literally put her head on a platter for a new video and the outcome is all kinds of uncomfortable.
To help promote her latest single "Bon Appetit," the singer filmed a video with Vanity Fair, where she posed as part of an art installation at the Whitney Museum.
Those who visited the installation -- which features Perry sticking her head through a picnic table -- were told they were seeing the art of "Katheryn Hudson," Katy's real name.

Ακούστε το νέο single "Bad Liar" της Selena Gomez (Βίντεο)

After teasing it on Instagram for the past few days, Selena Gomez finally dropped her new single "Bad Liar" on Thursday.
The 24-year-old singer shared lyrics and teaser clips to her 120 million followers this week which included a vintage television screen flashing images of the pop singer. She also released a video for the song, exclusively on Spotify.

Ζούμε, κοντά 8 χρόνια τώρα, σε μια εποχή που οι ένοχοι έγιναν κατήγοροι και τα θύματα παρουσιάστηκαν ως θύτες.

Η Χρυσή Αυγή -όπως και σύσσωμη η ευρωπαϊκή ακροδεξιά- δεν εκκολάφτηκε, ως εκ θαύματος, μέσα σε μία νύχτα. Ο τοκετός ήταν σιωπηλός και επίπονος. Χρειάστηκε προσπάθεια και… βοήθεια, από έμπειρες «μαίες» τους συστήματος.(ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ)

Χρειάστηκε να βιώσουμε μια -μνημονιακή- εποχή που, όπως γράφει και ο Θουκυδίδης στην Ιστορία του Πελοποννησιακού πολέμου: «για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους άλλαζαν ακόμα και την σημασία των λέξεων«.