Πότε να πάτε & τι καιρό θα βρείτε στις πιο ελκυστικές περιοχές του κόσμου

Τροπικές βροχές, ζέστη και κρύες θάλασσες: αυτή είναι συχνά η πραγματικότητα των διακοπών των ονείρων σας. Για να μη συναντήσετε δυσάρεστες εκπλήξεις, αρκεί να έχετε πληροφορίες για το κλίμα και τη θερμοκρασία που επικρατεί στις πιο ελκυστικές περιοχές του κόσμου
Είναι αλήθεια ότι ο καιρός αλλάζει όλο και περισσότερο, οι εποχές τείνουν να καταργηθούν.

Airlander-10: Το 'τέρας' των αιθέρων στο παρθενικό ταξίδι του

Το φουτουριστικό αεροσκάφος μπορεί να παραμείνει στον αέρα σε ύψος έως 6.100 μέτρων επί πέντε μέρες (Pics+Vids)
  Adtech Ad
Ο γίγας των αιθέρων, το Airlander-10, το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου, έκανε χθες με επιτυχία την παρθενική πτήση του στη Βρετανία, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την όψη και το μέγεθός του.

Ένα εκατομμύριο μίλια δώρο σε μωρό που γεννήθηκε στον αέρα(pics+vid)

Μια ασυνήθιστη πτήση συνέβη σε αεροσκάφος των Cebu Pacific, κατά τη διάρκεια της οποία γεννήθηκε ένα κοριτσάκι. Η μικρή Haven πήρε το πρώτο δώρο γενεθλίων της, με 1 εκατομμύριο πόντους από την αεροπορική εταιρία (pics+vid)
Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε εν πτήση σε αεροσκάφος της Cebu Pacific που απογειώθηκε το περασμένο Σάββατο 14 Αυγούστου από το Ντουμπάι, με προορισμό τη Μανίλα των Φιλιππίνων.

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Qatar Airways στο Ατατούρκ

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης πραγματοποίησε Αεροπλάνο της Qatar Airways όταν ένας από τους κινητήρες του έπιασε φωτιά λίγο μετά την απογείωσή του, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Turk.
Το αεροπλάνο τύπου Airbus 330 είχε προορισμό την Ντόχα. Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για θύματα, ενώ σύμφωνα με την εταίρεία όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Ρίο 2016: μετά από τρομερή μάχη, οι Μάντης-Καγιαλής πήραν το Χάλκινο μετάλλιο στα 470 (vid)

Σε μονομαχία Ελλάδας-Αυστραλίας εξελίχθηκε η κούρσα μεταλλίου στα 470 της ιστιοπλοΐας, καθώς η διαφορά "ασφαλείας" που είχαν οι Κροάτες τους επέτρεψε με άνεση να κερδίσουν το πρώτο Χρυσό της χώρας στην ιστιοπλοΐα. Το Χάλκινο μετάλλιο τελικά για τον Παναγιώτη Μάντη και τον Παύλο Καγιαλή είναι το 5ο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.
Με 2 βαθμούς διαφοράς ποινής των Μάντη-Καγιαλή από τους Αυστραλούς Ολυμπινίκες του Λονδίνου Μπέλτσερ και Ράιαν το ζητούμενο ήταν ποιος θα τερματίσει μπροστά από τον άλλο.

Ρίο 2016: με Ουγγαρία για την 5η θέση η εθνική πόλο, κέρδισε την Ισπανία 9-7

Απαλλαγμένη από το άγχος του μεταλλίου, η εθνική πόλο επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και επικράτησε της Ισπανίας με 9-7. Θα διεκδικήσει την 5η θέση στον "τελικό" του Σαββάτου με την Ουγγαρία, που συνέτριψε την Βραζιλία.
Η εθνική μας πήρε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού προβάδισμα 2 γκολ στηριζόμενη στην καλή της άμυνα, με τους Ισπανούς να σκοράρουν μόλις μία φορά σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Πόσα πληρώνουν τα κράτη τους χρυσούς Ολυμπιονίκες τους Ελλάδα και Βρετανία δεν δίνουν τίποτα

Ορισμένοι αθλητές αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τις στιγμές περηφάνιας και την δόξα που θα γευτούν, κάποιο άλλοι ωστόσο αποσκοπούν και στο χρηματικό έπαθλο που συνοδεύει ένα μετάλλιο.
Μερικές χώρες ανταμείβουν αδρά όσους αθλητές καταφέρνουν να φέρουν στη χώρα ένα χρυσό μετάλλιο, αναφέρει ο Independent.  Η Μεγάλη Βρετανία και η Ελλάδα ωστόσο δεν προσφέρουν ούτε ευρώ.

Στους 13 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στη Λουιζιάνα

Στους 13 ανέρχονται οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Λουιζιάνα, σύμφωνα με τον νεώτερο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές της Πολιτείας. Την ίδια ώρα, η υποχώρηση των νερών επέτρεψε να εκτιμηθούν στην πλήρη έκτασή τους οι τεράστιες ζημιές που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές των τελευταίων ημερών.

Ο «δικέφαλος του βορρά» νίκησε 3-0 τη Ντιναμό και εξασφάλισε την πρόκρισή στους ομίλους του Europa League

Μάλλον τον επηρέασε η… Σελήνη!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ παίζοντας με το μαχαίρι στα δόντια ανήμερα της πανσελήνου, έκαναν φύλλο και φτερό τη Ντιναμό στην Τιφλίδα (3-0) και εξασφάλισαν από το πρώτο ματς την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League.

 Λέο Μάτος, Κρέσπο και Φακούντο Περέιρα οι σκόρερ!

Έξαλλος δισεκατομμυριούχος με δημοσιογράφο του Sky News στην Ιθάκη - Δείτε το βίντεο

«Θα πετάξω τη γαμ… κάμερα στη θάλασσα»
Έξαλλος έγινε ο δισεκατομμυριούχος Sir Philip Green, ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων με είδη για το σπίτι BHS, στην προσπάθεια του δημοσιογράφου του Sky News να του πάρει συνέντευξη μετά την πτώχευση της εταιρείας του και την πώλησή της για μία λίρα σε άλλον επιχειρηματία.
Ο Green κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά και όταν η κάμερα του Sky News τον εντόπισε στο λιμάνι της Ιθάκης

Η Τέιλορ Σουίφτ δίνει ένα εκατ. δολάρια στους πλημμυροπαθείς της Λουιζιάνας

Ένα εκατομμύριο δολάρια αποφάσισε να δωρίσει η ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ στη Λουιζιάνα για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών, καθώς οι καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την περιοχή άφησαν πίσω τους 20.000 κατοίκους άστεγους και 11 νεκρούς.

Η Φρίντα Κάλο σε ένα μοναδικό φωτογραφικό άλμπουμ της Gisèle Freund

Το 1950 η φωτογράφος Gisèle Freund ξεκίνησε για ένα ταξίδι δύο εβδομάδων στο Μεξικό. Τελικά έμεινε εκεί για δύο ολόκληρα χρόνια αφού γνώρισε το θρυλικό ζευγάρι Φρίντα Κάλο και Ντιέγκο Ριβέρα. Η Φρίντα της άνοιξε την πόρτα του σπιτιού τους αλλά και της προσωπικής τους ζωής και της επεέτρεψε να τραβήξει εκατοντάδες φωτογραφίες. 

Οι αισθησιακές ημέρες και νύχτες των υπεραθλητών στο Ρίο (φωτό)

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

ΤΑΞΙΔΙΑ-- Σκιάθος: Ένα νησί μαγεία

Στο συγκεκριμένο νησί μπορείς απλά να ευχαριστηθείς τα πάντα. Διαθέτει όλων των ειδών τις δραστηριότητες και φυσικά σφύζει από ζωή μιας και αποτελεί πόλο έλξης τουριστών από όλο των κόσμο.
Οι λόγοι που μπορεί κανείς να αγαπήσει αυτό το νησί είναι πολλοί. Αρχικά διαθέτει πλήθος παραλιών και μερικές από αυτές συγκαταλέγονται στις καλύτερες της Ελλάδος.

Δείτε 5 ξεχωριστά αξιοθέατα ανά τον κόσμο που μπορείτε να απολαύσετε εντελώς δωρεάν! (φωτό)

Ένα παλιό ρητό λέει ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν και αυτό αποδεικνύεται από μερικά από τα πιο ωραία αξιοθέατα στον κόσμο.

 Και ενώ υπάρχουν κάποια πολύ γνωστά και φημισμένα, υπάρχουν επίσης κάποια κρυμμένα διαμάντια, αξιοθέατα αλλά και μέρη, τα οποία έχουν ελεύθερη πρόσβαση αν κάποιος τυχερός βρεθεί στην περιοχή που είναι.

Εξόρμηση τελευταίας στιγμής: Αυτά είναι τα κάμπινγκ ανά την Ελλάδα (φωτό)

Τα άφησες όλα για τελευταία στιγμή; Ο Δεκαπενταύγουστος έφυγε και δεν έχεις προλάβει να κάνεις κράτηση σε ξενοδοχείο; Μην απογοητεύεσαι, τίποτα δεν θα σου χαλάσει τις διακοπές!

 Κλείσε εισιτήρια για όποιο νησί βρεις, πάρε τη σκηνή σου και μείνε σε ένα οργανωμένο κάμπινγκ. Έτσι, θα έχεις ένα «δωμάτιο» δίπλα στη Φύση και πάνω στο κύμα!

Αυτή είναι η χώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο θέλουν να πάνε για διακοπές (φωτό)

Για όσους ζούμε στην Ελλάδα, οι πιθανότητες είναι πως δύσκολα θα σκεφτούμε να κάνουμε καλοκαιρινές διακοπές οπουδήποτε αλλού.

Εξάλλου η Ελλάδα με τις μαγευτικές της παραλίες, τα υπέροχα τοπία, τα γραφικά χωριουδάκια και τα σαν βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής νησιά της είναι στις top επιλογές όλων εκείνων που δεν ζουν στη χώρα μας.

Ρίο: Ο Μπολτ κάνοντας πλάκα με τον Καναδό συναθλητή του τερμάτισε πρώτος στα ημιτελικά των 200μ. (φωτό, vid)

Φαίνεται πως εκτός από τρομερά φορμαρισμένος, είναι και πολύ ο χαμογελαστός, καθώς ο Μπολτ τερμάτισε πρώτος στον ημιτελικό των 200μ. με τον ίδιο τρόπο που τερμάτισε και στον τελικό των 100μ.
Κατεβάζοντας ταχύτητα και χαμογελώντας στον Καναδό Andre De Grasse, ο οποίος ήρθε δεύτερος, ο Μπόλτ έκανε τον ημιτελικό των 200μ. να μοιάζει παιχνιδάκι γι΄αυτόν.

Πνέει τα... λοίσθια το MΕGA μετά τον οριστικό αποκλεισμό του από τις τηλεοπτικές άδειες

Πνέει τα λοίσθια το κάποτε μεγάλο κανάλι μετά και τον οριστικό πλέον αποκλεισμό του από τη διαδικασία διεκδίκησης τηλεοπτικής άδειας. O αποκλεισμός του MEGA σηματοδοτεί και τη τελευταία του «πράξη» πριν πέσει η αυλαία του τηλεοπτικού σταθμού για τον οποίο οι περισσότεροι ήλπιζαν πως θα βρεθεί μία λύση. Είναι το μόνο τηλεοπτικό δίκτυο που είχε ταυτιστεί τόσο πολύ με την απαρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης, με την είσοδο της

ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ

"Ευάλωτα" τα πυρηνικά στην Τουρκία.
Δεύτερες σκέψεις κάνουν οι ΗΠΑ για τα πυρηνικά όπλα που έχουν αποθηκεύσει στην Αεροπορική Βάση Ιντσιρλίκ της Τουρκίας και όπως όλα δείχνουν, θα αποσυρθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη χώρα, που είναι σε αναταραχή ενώ οι εγκαταστάσεις βρίσκονται πολύ κοντά στη ζώνη των συγκρούσεων στη Συρία.

Η ΝΑΣΑ «ΧΤΙΖΕΙ» ΟΙΚΙΣΜΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ

Την μεγαλύτερη επανδρωμένη αποστολή που έχει γίνει ποτέ στο διάστημα, ετοιμάζει η NASA με το πέρας του σχεδίου δημιουργίας ενός μόνιμου οικισμού.

 Το σχέδιο της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας έχει προϋπολογισμό περίπου 65 εκατομμυρίων δολλαρίων και στοχεύει στην εμπορική ανάπτυξη του χώρου, επιτρέποντας έτσι την περαιτέρω εξερεύνηση του σύμπαντος.

Περιπέτεια εν πλω: Μεγάλη πυρκαγιά σε κρουαζιερόπλοιο στο Πουέρτο Ρίκο

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Τετάρτη σε κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας American Cruise Ferries αμέσως μετά τον απόπλου του από το λιμάνι του Σαν Χουάν, της πρωτεύουσας του Πουέρτο Ρίκο.

 Άμεσα, δόθηκε εντολή για εκκένωση του πλοίου, με όλους τους επιβάτες να είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής ακτοφυλακής.

ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...

Τελικά... δεν μας ψεκάζουν.
Σύνταξη: Κώστας Μπετινάκης

Οι κυβερνήσεις θέλουν να ελέγχουν τους λαούς, αλλά ακόμα και να κατευθύνουν καιρικά φαινόμενα. Για να πετύχουν τους άγνωστους στο ευρύ κοινό στόχους τους ψεκάζουν με χημικά και βιολογικά υλικά, μέσω των καυσαερίων αεροσκαφών. Μία άποψη είναι «για να ελέγχουν τους πληθυσμούς».