Αυτό είναι το αυτοκίνητο που επέλεξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ( foto-vds )

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να είναι διάσημος και επιτυχημένος, όμως ταυτόχρονα είναι και ένα παιδί 20 και κάτι ετών που χαίρεται πολύ, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, με κάποια πράγματα που μπορεί και αποκτά.Όπως για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο, για το οποίο ο ίδιος ο Στέφανος λέει πως περίμενε τέσσερις μήνες για να το παραλάβει. Το ωραίο είναι πως είναι τόσο ενθουσιασμένος παρ΄όλο που δεν οδηγεί, οπότε μπορούμε από τώρα να καταλάβουμε το θα γίνει όταν θα καθίσει ο ίδιος πίσω από το τιμόνι του Tesla Model 3.

Το Scania NXT δείχνει να είναι το τέλειο δημοτικό όχημα

O εξηλεκτρισμός έχει σίγουρα σαν πεδίο επέκτασης και τα επαγγελματικά οχήματα, αν και εκεί τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με τα επιβατικά. Και αυτό γιατί η τιμή παίζει καθοριστικό ρόλο, από τη στιγμή που πρέπει από τη λεiτουργία του οχήματος να προκύψουν κέρδη.

Εδώ λοιπόν οι εκάστοτε κρατικοί και δημοτικοί φορείς θα μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξάπλωση και τη διείσδυση της ηλεκτροκίνησης. Μάλιστα όπως δείχνουν τα πράγματα η σουηδική Scania, που ανήκει στο όμιλο της Volkswagen, μάλλον δήμους είχε στο μυαλό της εξελίσσοντας και παρουσιάζοντας το πρωτότυπο ΝΧΤ.