Πέντε υπέροχα πράγματα που θα συμβούν στον οργανισμό σας αν κόψετε τη ζάχαρη

Το να βγάλετε εντελώς τη ζάχαρη από τη ζωή σας σαφώς και δεν είναι εύκολη υπόθεση, αν όμως μάθετε τα θετικά που θα προκύψουν από μια τέτοια δραστική αλλαγή ίσως προσπαθήσετε λίγο παραπάνω...
Οι ειδικοί συνιστούν στις γυναίκες να μην καταναλώνουν περισσότερες από 6 κουταλιές του γλυκού πρόσθετη ζάχαρη την ημέρα και στους άντρες 9.

Γιατί παίρνετε κιλά χωρίς προφανή αιτία – Τρεις απρόσμενες απαντήσεις

Εάν αρχίσατε να καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από ό,τι συνήθως ή αν μειώσατε την σωματική άσκηση, τότε δεν θα είναι έκπληξη αν η ζυγαριά σας αρχίσει να σας το... επισημαίνει αυτό.
 
Αλλά τι γίνεται αν κάνετε ό,τι ακριβώς κάνατε πάντα, αλλά το βάρος σας εξακολουθεί να αυξάνεται;
 
Αυτές είναι τρεις πιθανές αιτίες που οδηγούν σε αύξηση του βάρους, χωρίς να έχετε αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά σας:

Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Το σούσι βλάπτει την υγεία

Προειδοποίηση προς τους λάτρεις του σούσι απευθύνουν γιατροί στη Βρετανία, οι οποίοι επισημαίνουν τους κινδύνους από την κατάποση παρασίτων από το ωμό και το άψητο ψάρι, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το BBC.
Σε άρθρο τους στην British Medical Journal Case Reports οι γιατροί επισημαίνουν ότι η αυξημένη δημοτικότητα του σούσι στη Δύση ενδεχομένως να συνδέεται με την αύξηση παρασιτικών λοιμώξεων.

Πώς θα καταλάβεις ότι πίνεις όσο νερό πρέπει μέσα στην ημέρα;

Η ποσότητα του νερού που πίνεις καθημερινά μπορεί να θεωρηθεί ως βαρόμετρο για τη γενική εικόνα της υγείας σου. Σε ενεργοποιεί, ενισχύει τη διάθεσή σου, αντιμετωπίζει πονοκεφάλους, ενισχύει την πέψη και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει με τη διαχείριση του βάρους. Όμως, η ενυδάτωση δεν είναι τόσο καθαρή, όσο με το να πιεις οκτώ ποτήρια την ημέρα.
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ιατρικής, οι γυναίκες χρειάζονται περίπου 11 φλιτζάνια υγρών

Το 10% του τζίρου της Siemens πήγαινε στα κόμματα,Τάσος Τέλλογλου...

«Το δέκα τοις εκατό επί του τζίρου της στην Ελλάδα “δώριζε” η Siemens στα μεγάλα πολιτικά κόμματα» κατέθεσε στην δίκη για την σύμβαση «8002» του ΟΤΕ, ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, επικαλούμενος όσα είχαν ακουστεί στην δίκη για «τα μαύρα ταμεία» του γερμανικού κολοσσού, στο Μόναχο.
Ο δημοσιογράφος, που ασχολήθηκε επί σειρά ετών με την μεγάλη υπόθεση διαφθοράς με τις «ωφέλιμες πληρωμές» της Siemens,

Άναψε το σήμα της Ολυμπιακής στο Ελληνικό μετά από 20 χρόνια

"H φωταγώγηση του σήματος θα μας θυμίσει μνήμες μιας παλαιότερης εποχής. Μιας εποχής στα θετικά στοιχεία της οποίας, θα πρέπει να ξαναγυρίσει η Ελλάδα" ΄δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης (Vid-pics)
Μετά από 20 περίπου χρόνια φωταγωγήθηκε ξανά το παλαιό σήμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας που βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Μαρίνου Γερουλάνου.

Πυρηνικό σταθμό στον Δούναβη θέλει να φτιάξει η Βουλγαρία

Η Βουλγαρία αναζητά ιδιωτικές επενδύσεις για τη δημιουργία πυρηνικού σταθμού στον Δούναβη. Τηλεφωνική συνομιλία Μπορίσοφ - Πούτιν
Η Βουλγαρία αναζητά ιδιώτες επενδυτές για να χτίσει στον ποταμό Δούναβη έναν πυρηνικό σταθμό ο οποίος είχε ακυρωθεί πριν από πέντε χρόνια, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ κατά μια τηλεφωνική συνομιλία με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν χθες.

«Η Ελλάδα κορυφαίος τουριστικός προορισμός της σεζόν», γράφει γερμανική ιστοσελίδα

Η Ελλάδα ξυπνάει τη λαχτάρα των Γερμανών τουριστών αναφέρει γερμανική ιστοσελίδα
    Προτρέπει σε διακοπές Κρήτη, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονο

Συνεχίζονται τα κολακευτικά γερμανικά δημοσιεύματα για τον ελληνικό τουρισμό, ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν, με τις προβλέψεις να είναι άκρως ενθαρρυντικές.

«Ένα καλοκαίρι – ρεκόρ για τον τουρισμό στην Ελλάδα», λέει ο αυστριακός Τύπος

Σε ένα «καλοκαίρι – ρεκόρ» για τον τουρισμό στην Ελλάδα αναφέρονται σε σχετικά δημοσιεύματά τους, τόσο η μεγαλύτερης κυκλοφορίας αυστριακή Kronen Zeitung όσο και η θεωρούμενη ως η πλέον έγκυρη Die Presse.
«Σε εκτίναξη στα ύψη οι διακοπές στην Ελλάδα», τιτλοφορεί το δημοσίευμά της η Kronen Zeitung, στο οποίο υπογραμμίζεται πως η χώρα μας ελπίζει σε ένα νέο «καλοκαίρι – ρεκόρ», με έως και 30 εκ. επισκέπτες, κατά 10% περισσότερους από πέρυσι,

Μελανσόν: Δεν θέλω να αποδυναμώσω το Σοσιαλιστικό Κόμμα, θέλω να το αντικαταστήσω

 «Δεν θέλω να αποδυναμώσω το Σοσιαλιστικό Κόμμα, θέλω να το αντικαταστήσω» δήλωσε σήμερα από τη Μασσαλία ο ηγέτης του κόμματος της «Ανυπότακτης Γαλλίας» Ζαν-Λικ Μελανσόν, που επισημοποίησε την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές σε μια εκλογική περιφέρεια την έδρα της οποίας κατέχει ο Σοσιαλιστής Πατρίκ Μενουτσί.

«Δεν έρχομαι για τη μία ή την άλλη προσωπικότητα,

«Ο Μακρόν θα επιλέξει τη Λαγκάρντ ως νέα πρωθυπουργό»

Είναι φυσικό να μη θέλει ως πρωθυπουργό τον Βαλσς, σημειώνει ο Κάρλο Ντε Μπενεντέτι
  • Θεωρεί ότι η χώρα του θα αντιμετωπίσει ένα δύσκολο φθινόπωρο
Την πεποίθησή του ότι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα επιλέξει ως πρωθυπουργό την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, εξέφρασε σε συνέντευξή του στο ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι La7 ο εκδότης της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica και γνωστός επιχειρηματίας Κάρλο Ντε Μπενεντέτι.

Η στιγμή που ο Τζήμερος βγαίνει «σηκωτός» από το περιφερειακό συμβούλιο (video)

Τα όσα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με «πρωταγωνιστή» τον Θάνο Τζήμερο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, σκορπώντας κύματα αηδίας για τον «πολιτισμένο και προοδευτικό» επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι παριστάμενοι στο συμβούλιο, διώχνουν κυριολεκτικά σηκωτό τον Τζήμερο,

Αρχές Ιουνίου ο Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ για την Υγεία

Στις αρχές του επόμενου μήνα, ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματος για την Υγεία, όπως είπε από τη Θεσσαλονίκη ο βουλευτής Επικρατείας και αρμόδιος τομεάρχης, Βασίλης Οικονόμου.

Κρίσιμες επαφές Τσίπρα στην Κίνα με Λαγκάρντ, Πούτιν, Ερντογάν, Γκουτέρες , Τσινπίνγκ

 Ο Αλέξης Τσίπρας στη διεθνή συνάντηση κορυφής Belt and Road Forum for International Cooperation στην Κίνα
    Στόχος η προσέλκυση επενδύσεων

Στο Πεκίνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  συνοδευόμενος από τους υπουργούς Εξωτερικών και Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Κοτζιά και Νίκο Παππά, προκειμένου να συμμετάσχει στη διεθνή συνάντηση κορυφής Belt and Road Forum for International Cooperation που διοργανώνει η κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.