Μαγευτικός, ιστορικός γαλλικός πύργος πωλείται 5,7εκ. δολάρια

Αν έχετε ονειρευτεί πώς θα ήταν η ζωή σε έναν πύργο του 16ου αιώνα, μπορείτε να το ζήσετε. Φτάνει να διαθέτετε 5,7 εκατομμύρια δολάρια...

Πώς θα σας φαινόταν αν ο χρόνος γύριζε πίσω στο 16ο αιώνα; Αν είχατε την ευκαιρία να ζήσετε σε έναν πύργο σαν αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες, αλλά με όλες τις ανέσεις του σήμερα;

Χιλιάδες παιδιά έφαγαν μολυσμένα τρόφιμα με Ηπατίτιδα Α

Αγωνία για χιλιάδες μαθητές, που κατανάλωσαν μολυσμένα με Ηπατίτιδα Α κατεψυγμένα φρούτα από τη Χιλή και την Κίνα. 15 τα κρούσματα μέχρι στιγμής
 εκάδες χιλιάδες παιδιά σε όλη την Αυστραλία είναι υπό παρακολούθηση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί από τον ιό της Ηπατίτιδας Α.

Στην «κατάψυξη» η Κύπρος-Χιονίζει και στη Λευκωσία

Στην «κατάψυξη» το νησί. Νιφάδες χιονιού και στην πόλη της Λευκωσίας. Χιονίζει επίσης στη Λεμεσό, στη Λάρνακα και στην Πάφο. Πολλά σχολεία παρέμειναν σήμερα κλειστά.
 
Από τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα στην Κύπρο είναι η σημερινή. Χιόνια πέφτουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές με αποτέλεσμα να παρατηρούνται προβλήματα στην κυκλοφορία.

Stiglitz-Πισσαρίδης: Grexit σημαίνει διάσπαση της Ε.Ε.

Δεκαοχτώ οικονομολόγοι επισημαίνουν με άρθρο τους στους Financial Times, ότι η ανάπτυξη στην Ελλάδα, σημαίνει ανάπτυξη και στην ευρωζώνη.
Κορυφαίοι οικονομολόγοι και πανεπιστημιακοί, μεταξύ των οποίων και οι Τζ. Στίγκλιτζ και Χρ. Πισσαρίδης, υπογράφουν άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στη βρετανική εφημερίδα Fianancial Times και ζητούν πραγματισμό στις διαπραγματεύσεις και επίτευξη συμφωνίας με την Ελλάδα.

Β. Κορκίδης:Η νέα ρύθμιση χρεών είναι η ευνοϊκότερη από τις 16 προηγούμενες

Ως την ευνοϊκότερη απ όλες τις ρυθμίσεις που ήρθαν τα προηγούμενα χρόνια χαρακτηρίζει ο Β.Κορκίδης την πρόταση της κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης εκφράστηκε άκρως θετικά για τη ρύθμιση που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για τις οφειλές σε εφορία και ταμεία.

Ο Αδ. Γεωργιάδης προβοκάρει το ΣΥΡΙΖΑ: Προσφέρομαι να εισηγηθώ το μνημόνιο

Ένα tweet σκέτη προβοκάτσια ανέβασε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το αίτημα παράτασης που υπέβαλλε η κυβέρνηση.
 Στα όρια της...προβοκάτσιας κινείται  το tweet που ανέβασε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το αίτημα παράτασης που υπέβαλλε η κυβέρνηση.

Τα «κινέζικα» του Τσίπρα στον Κινεζικό στόλο

Στην τελετή για την υποδοχή πλοίων του 18ου στόλου της Κίνας, μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, δηλώνοντας ότι η χώρα αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στις κινεζικές επενδύσεις.

Στην τελετή για την υποδοχή πλοίων του 18ου στόλου της Κίνας, παρέστη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μίλησε μάλιστα...«κινέζικα» ευχόμενος «προκοπή και ευημερία».

Δραγασάκης: Αν αρνηθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους BINTEO

«Αν υπάρξει άρνηση από το Eurogroup ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη του» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.
«Αν υπάρξει άρνηση από το Eurogroup ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη του» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης