Η άγρια Selena Gomez Η τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό - Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο

Την άγρια πλευρά της έβγαλε η Selena Gomez επάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Σίδνεϋ την Τρίτη το βράδυ.
Η τραγουδίστρια φορώντας μία διάφανη ολόσωμη φόρμα που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της και ψηλοτάκουνα ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια της δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό πάνω στη σκηνή.

Αύριο στην Αθήνα η Άννα Κορακάκη Επιστρέφει με ένα χρυσό κι ένα χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο

Η Άννα Κορακάκη και ο πατέρας της αναχωρούν από το Ρίο και η άφιξή της στην Αθήνα αναμένεται το πρωί της Πέμπτης (11:40).
Έχοντας στις αποσκευές της ένα χρυσό κι ένα χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο, μα πάνω από όλα την αγάπη και το θαυμασμό ενός ολόκληρου λαού, η Άννα Κορακάκη και ο προπονητής-πατέρας της αναχωρούν από το Ρίο σε λίγες ώρες.

Το project Belo είναι οχήματα ειδικού τύπου Made in Greece

Το ελληνικό αυτοκίνητο ή γενικότερα το ελληνικής κατασκευής όχημα είναι μια ιστορία με αρετές εκφάνσεις και προσπάθειες αλλά με περιορισμένο αποτέλεσμα. Ένας από τους λόγους της μη επιτυχίας για να το θέσουμε κομψά είναι το μικρό μέγεθος της ελληνικής αγοράς και για αυτό θεωρούμε σημαντικό πως η έρευνα που έγινε για το project Belo στο οποίο

Ρίο 2016: Αποκάλυψη εγκλήματος σε βάρος της Ελλάδας

Ότι οι ισχυροί αντιμετωπίζονται με «ευνοϊκότερη ερμηνεία» των νόμων είναι γνωστό και στα νήπια.
Ο κανόνας αυτός ισχύει και για τις μεγάλες χώρες.
Η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο κατέδειξε την επιλεκτική εφαρμογή των κανόνων σε σύγκριση με την Ελλάδα.

Το Ρίο, όπως μεταδίδουν όλες οι αποστολές και όλα τα Μέσα, είναι απολύτως ανέτοιμο να οργανώσει με αρτιότητα την μεγάλη διοργάνωση.

Ρίο 2016: Πράσινο το νερό στην πισίνα των καταδύσεων

Πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων πολλά είχαν γραφτεί για την ποιότητα των νερών στον κόλπο Guanabara, που αποτελεί τον «στίβο» στον οποίο δίνουν τη μάχη τους κολυμβητές και κωπηλάτες, όμως κανείς δεν περίμενε να δημιουργηθεί θέμα σε... πισίνα.
Συγκεκριμένα, η πισίνα των καταδύσεων στο Maria Lenk Aquatics Centre ξαφνικά έγινε πράσινη,

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Όταν το ένστικτο της επιβίωσης νικάει τον έρωτα

Οι σχέσεις και το πώς τις βλέπουν οι δύο πλευρές είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Κάποιοι βάζουν το έτερον ήμισυ πάνω από τον εαυτό τους.
 Κάποιοι άλλοι, τον εαυτό τους πάνω από τον έτερον ήμισυ.

Ο πρωταγωνιστής ενός βίντεο που προκαλεί καρδιοχτύπι, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Δεσμεύεται η περιουσία του Γ. Αλαφούζου

Με απόφαση του Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Αυγή", η εντολή εστάλη ήδη στα τραπεζικά ιδρύματα. Αιτία του μέτρου ήταν το γεγονός ότι όταν ο ιδιοκτήτης της Καθημερινής και του ΣΚΑΙ κλήθηκε να τεκμηριώσει το πόθεν έσχέση

Ερντογάν: Είμαι ευγνώμων στον Πούτιν

Μία ημέρα πριν από τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ότι επιθυμεί να ξαναρχίσουν οι τουρκορωσικές σχέσεις «από μηδενική βάση». Μάλιστα προαναγγέλλει συνεργασία της Τουρκίας με τη Ρωσία σε πολλούς τομείς.