Nέο πεντάθυρο Toyota Auris,βενζίνης και diesel..

Άρχισαν οι παραγγελίες του νέου πεντάθυρου Auris και η Toyota Ελλάς ανακοίνωσε τις τιμές πώλησής του στη χώρα μας. Με το βασικό κινητήρα 1.33, απόδοσης 99 PS, το μικρομεσαίο ιαπωνικό hatch κοστίζει 15.950 ευρώ στο επίπεδο εξοπλισμού Life, τιμή που υποχωρεί στα 14.990 ευρώ με το όφελος της απόσυρσης..

«Η Rihanna θα ήταν ιδανική για κορίτσι του Bond»

Ο Daniel Craig έδειξε την προτίμησή του
Την χαρακτήρισε πιο «άτακτη» από την Beyonce και δήλωσε πως την προτιμά για κορίτσι του Bond. Ο Daniel Craig σε συνέντευξη που παραχώρησε για το Skyfall, έπλεξε το εγκώμιο της Rihanna..

Δείπνο για τον Brian Austin Green και την Megan Fox,Πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση του γιου τους

Μόλις τον περασμένο μήνα υποδέχτηκαν τον γιο τους και από τότε δεν το έχουν κουνήσει από το σπίτι. Χθες το βράδυ, η Megan Fox και ο Brian Austin Green είπαν να βγουν και λίγο από το σπίτι για να ξεσκάσουν και πήγαν να δειπνήσουν σε γνωστό εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ..

Ο Γ. Παπανδρέου κερδίζει 1.000.000 δολάρια από τη συμφορά μας

Δίνοντας ομιλίες ανά την υφήλιο
Μπορεί η πολιτική του καριέρα να πνέει τα λοίσθια και να έχει περιοριστεί σε ρόλο κοµπάρσου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο κ. Γιώργος Παπανδρέου έχει για τα καλά ανοίξει τα φτερά του για µια διεθνή καριέρα, ως «ειδικός» επί των οικονοµικών καταστροφών σε χώρες µε πρόβληµα χρέους, έναντι πακτωλού αµοιβών.

«Το ζεύγος Μιχαλολιάκου μασαμπουκώνει 16.000 ευρώ το μήνα» video

Γεωργιάδης: Ο Κασιδιάρης προσπαθεί να τον «φάει» από τη Χρυσή Αυγή - Δείτε το βίντεο
Στα άκρα έφτασε και χθες στη Βουλή η σχέση που έχουν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης με το συνάδελφό του από τη Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη..

Οδομαχίες ξέσπασαν χτες στη Βαρσοβία, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να διασπάσουν το πλήθος εθνικιστών προκειμένου να αποφευχθεί σύγκρουση με αντιφασιστικές ομάδες..

Με εκτεταμένα επεισόδια και χρήση δακρυγόνων αλλά και πλαστικών σφαιρών από τις δυνάμεις της τάξης, συνοδεύτηκαν οι εορτασμοί της Ημέρας Εθνικής Ανεξαρτησίας στην Πολωνία..
FOTO  VIDEO>>>>

Ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ για τις χώρες των Βαλκανίων

Το άρθρο που ακολουθεί εκφράζει απόψεις της αμερικανικής κυβέρνησης.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αποφασισμένες να δουν όλες τις χώρες των Βαλκανίων να υλοποιούν τις προσδοκίες τους για ένταξη στην Ευρωπαϊκή και Ευρω-ατλαντική Κοινότητα. Η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, μετέβη την περασμένη εβδομάδα στο Βελιγράδι και την Πρίστινα..

ΙΣΠΑΝΙΑ Βάζουν φρένο στις εξώσεις μετά τις αυτοκτονίες

Τα μεγάλα πολιτικά κόμματα αλλάζουν το καθεστώς που διέπει τις εξώσεις στην χώρα της Ιβηρικής, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την οργή της κοινής γνώμης μετά από μία ακόμη αυτοκτονία γυναίκας που έχασε το σπίτι της λόγω τραπεζικών χρεών.
Βάζουν φρένο στις εξώσεις μετά τις αυτοκτονίες..

Προς άδοξο τέλος βαίνει η ένδοξη καριέρα του Ντέιβιντ Πετρέους, διευθυντή της CIA και στρατηγού εν αποστρατεία..

Προς άδοξο τέλος βαίνει η ένδοξη καριέρα του Ντέιβιντ Πετρέους, διευθυντή της CIA και στρατηγού εν αποστρατεία, ο οποίος και παραιτήθηκε από τη θέση του, μετά τις αποκαλύψεις ότι διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό.Οι αποκαλύψεις αυτές είναι πιθανό να εξελιχθούν και σε «ταφόπλακα» των πολιτικών του φιλοδοξιών, οι οποίες έφταναν και μέχρι τον Λευκό Οίκο, καθώς το όνομά του ακουγόταν μεταξύ αυτών που θα διεκδικούσαν το χρίσμα του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος το 2016..

Α. Σαμαράς : «Τα χρήματα θα έλθουν σύντομα, και με το παραπάνω»

Σφοδρή πολιτική επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε με την ομιλία του κατά την συζήτηση του προυπολογισμού ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς..

Αλ. Τσίπρας: «Ψηφίσατε τα μέτρα αλλά δεν πήρατε τη δόση»

Με σκληρή γλώσσα απευθύνθυκε ο πρόεδρος της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρας προς την κυβέρνηση στην ομιλία του στη συζήτηση για τον προυπολογισμό του 2013. Ο κ. Τσίπρας είπε πως το οξύμωρο δεν είναι ο προϋπολογισμός και τα νούμερά του,.

Ε. Βενιζέλος «12 προϋποθέσεις για την εθνική ανάκαμψη»

Το «ολοκληρωμένο Εθνικό Σχέδιο» για να γίνει η Ελλάδα μια «κανονική χώρα» και για την έξοδο από την κρίση παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επισημαίνοντας τις 12 εσωτερικές και εξωτερικές προϋποθέσεις για την «εθνική ανάκαμψη»...

Γ. Στουρνάρας : «Θα προτιμούσα να είχα καταθέσει έναν διαφορετικό προϋπολογισμό»

«Κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Τις τηρήσαμε και με το παραπάνω» επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και διαβεβαίωσε ότι «Η δόση, θα εκταμιευτεί το συντομότερο δυνατόν»..

Justin Bieber και Taylor Swift "σάρωσαν" τα MTV Europe Music Awards

Η απονομή των ευρωπαϊκών βραβείων του MTV, με κεντρική παρουσιάστρια το πρώην μοντέλο, Χάιντι Κλουμ , είναι γεγονός. Το παγκόσμιο show απονομής βραβείων που γιορτάζει την καλύτερη μουσική της χρονιάς σε κάθε είδος και από κάθε γωνιά του κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στη Φρανκφούρτη και τα βλέμματα των music φανς ήταν  στραμμένα στο  ιστορικό Festhalle..