Justin Bieber και Taylor Swift "σάρωσαν" τα MTV Europe Music Awards

Η απονομή των ευρωπαϊκών βραβείων του MTV, με κεντρική παρουσιάστρια το πρώην μοντέλο, Χάιντι Κλουμ , είναι γεγονός. Το παγκόσμιο show απονομής βραβείων που γιορτάζει την καλύτερη μουσική της χρονιάς σε κάθε είδος και από κάθε γωνιά του κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στη Φρανκφούρτη και τα βλέμματα των music φανς ήταν  στραμμένα στο  ιστορικό Festhalle..


Το φετινό show, συνεχίζοντας την παράδοση,  αιχμαλώτισε για ακόμη μια χρονιά το ενδιαφέρον του κόσμου καθώς οι εμφανίσεις των superstars έκοψαν την ανάσα, επιβεβαιώνοντας ότι τα MTV EMAs είναι αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες βραδιές της μουσικής στον πλανήτη.  

Taylor Swift, Muse, No Doubt, Carly Rae Jepsen, Fun., Rita Ora, Alicia Keys, Pitbull, The Killers, Psy και Ludacris είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν επί σκηνής και ξετρέλαναν τον κόσμο με τις μουσικές τους.







Το βραβείο της καλύτερης τραγουδίστριας κέρδισε η 22χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της κάντρι ,Taylor Swift, «εκτοπίζοντας» τη Rihanna η οποία ήταν επίσης υποψήφια σε αυτή την κατηγορία. «Αυτό είναι το πρώτο μου Europe Music Award. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη»  δήλωσε η Taylor Swift , ευχαριστώντας τους φίλους της που ψήφισαν υπέρ της.

Ο Justin Bieber, το εφηβικό ίνδαλμα που προσπαθεί να παρουσιάσει ένα πιο ώριμο καλλιτεχνικό ύφος, κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο του καλύτερου τραγουδιστή, αν και δεν βρισκόταν στην τελετή απονομής. 

Η 26χρονη Καναδή Carly Rae Jepsen, κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς με την επιτυχία «Call Me Maybe».

Αναλυτικά οι νικητές των φετινών ΜΤV ΕΜΑs:

Βest Song: Carly Rae Jepsen - "Call Me Maybe"

Best Live: Taylor Swift 

Best Pop: Justin Bieber

Best New: One Direction

Best Female: Taylor Swift

Best Male: Justin Bieber

Best Hip Hop: Nicki Minaj

Best Rock: Linkin Park

Best Alternative: Lana Del Rey

Best World Stage: Justin Bieber

Best Push: Rita Ora

Biggest Fans: One Direction

Best Video: Psy "Gagnam Style"

Worldwide Act: Hang Geng (Kίνα)

Global Icon: Whitney Houston







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...