Libération: «ΣΥΡΙΖΑ ή.. η ευκαιρία να αλλάξουμε την Ευρώπη»

Με κοινό άρθρο τους στην αριστερή γαλλική εφημερίδα Libération,  δύο Γάλλοι πανεπιστημιακοί χαρακτήρισαν την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ «γεγονός ευρωπαϊκής κλίμακας» στις εκλογές της 6ης Μαΐου στην Ελλάδα...

Κάμερον: "Ή βοηθάμε την Ελλάδα ή καταστρέφεται το ευρώ

Διαβάστε τι δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον προειδοποιώντας του Ευρωπαίους ηγέτες για το μέλλον της Ευρωζώνης..

Reuters: Δεν είναι μόνο οι Έλληνες που "σηκώνουν" τα χρήματά τους, αλλά και οι Ευρωπαίοι

Διαβάστε το άρθρο του Reuters το οποίο αποκαλύπτει ότι δεν είναι μόνο οι Έλληνες που σηκώνουν χρήματα από τις τράπεζές τους.

Τα νέα σενάρια για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη..

Αλέξης Τσίπρας, ο Έλληνας πολιτικός που κρατά στα χέρια του την τύχη του ευρώ

Διαβάστε τι αναφέρει για τον Αλέξη Τσίπρα ο βρετανικός Guardian αλλά και για μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

 "Η Μεγάλη Βρετανία δεν πρόκειται να ανακάμψει ποτέ εάν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ"..

Πανέμορφες και καλοπληρωμένες… Η Βραζιλία βγάζει καλλονές!

Η Βραζιλία εκτός από τη σάμπα είναι γνωστή και για την εξαγωγή μοντέλων. Οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας και οι μεγαλύτεροι οίκοι χρησιμοποιούν στις..

Mε τη νέα BMW M6 Coupe και BMW M6 Cabrio ανοίγει το δρόμο για την απόδοση στην πίστα, αλλά επίσης αντιμετωπίζει τον οδηγό σε μια μαγευτική εμπειρία οδήγησης στις καθημερινές διαδρομές

Η τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού στη νέα BMW M6 Coupe και BMW M6 Cabrio ανοίγει το δρόμο για την επιβολή απόδοση στην πίστα, αλλά επίσης αντιμετωπίζει τον οδηγό σε μια μαγευτική εμπειρία οδήγησης στις καθημερινές διαδρομές..

Έχουν σχέση από το 2006 Ντύνεται νύφη η Κριστίν Λαγκάρντ!

Με τα δεσμά του γάμου θα ενωθούν η «σιδηρά κυρία» του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και ο αγαπημένος της, Ξαβιέ Τζακάντι, όπως η ίδια αποκάλυψε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου .Σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους, η επικεφαλής του ΔΝΤ σύστησε τον επί..

Honda Πισωκίνητο, ηλεκτρικό και Honda!

Η Honda παρουσίασε ένα ηλεκτρικό, πισωκίνητο αυτοκίνητο, σε πρωτότυπη μορφή..

To πιο «καυτό» κορμί του Hollywood το 'χει... η Jennifer Nicole Lee

Απολαμβάνει να ξεσηκώνει τους θαυμαστές της και το καλογυμνασμένο της κορμί τη βοηθά πολύ σε αυτό!..

Σε δημοπρασία το κρυστάλλινο γάντι του Michael Jackson

Σε δημοπρασία βγαίνει το διάσημο γάντι του Michael Jackson που είναι κεντημένο με χιλιάδες κρυσταλλάκια. Αναμένεται να πιάσει τιμή περισσότερα από 310.000 ευρώ, ενώ..

Την αποθέωση από τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας, Hugo Chavez γνώρισε ο Pastor Maldonado για την εκπληκτική του νίκη στο ισπανικό Grand Prix.

Την αποθέωση από τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας, Hugo Chavez γνώρισε ο Pastor Maldonado για την εκπληκτική του νίκη στο ισπανικό Grand Prix...

O Nando Parrado, ένας από τους 16 επιζώντες στις Ανδεις το 1972, μιλά στο «ΒΗΜΑ» «Ψηφίστε αυτόν που αγαπά την Ελλάδα περισσότερο από τον εαυτό του»


O Nando Parrado είναι ένας από τους 16 επιζώντες, μετά την πτώση του αεροσκάφους (το οποίο μετέφερε την 62η μέρα της περιπέτειας..

To GPS του Αρμαγεδδώνα 47 χιλιάδες αστεροειδείς απειλούν τη Γη. Δέκα χώρες στο «κόκκινο».


Λονδίνο 

Ερευνητική ομάδα υπολόγισε τον αριθμό των αστεροειδών που μπορεί να αποτελέσουν πιθανή απειλή για τη Γη...

Η Honda Motor Co., Ltd. παρουσίασε το «έξυπνο σπίτι» που κατασκεύασε στην Ιαπωνική πόλη Saitama για τη δοκιμή του Honda Smart Home System (HSHS)

Τεχνολογία διαχείρισης οικιακής ενέργειας που χρησιμοποιεί αέριο, φωτοβολταϊκά πάνελ (ηλιακή ενέργεια) και την ενέργεια ηλεκτρικών οχημάτων...

Η Alfa Romeo στην τελετή αναβίωσης του 'Mille Miglia 2012'

Κατά το φετινό αφιέρωμα για τον ιστορικό αγώνα "Mille Miglia", η ομάδα Alfa Romeo Historic..

Η Hyundai Motor, επίσημος χορηγός του UEFA EURO 2012, ανακοίνωσε τα συνθήματα που επιλέχθηκαν από τον διαγωνισμό «Be There With Hyundai» να κοσμούν τα επίσημα λεωφορεία των 16 εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στο επερχόμενο UEFA EURO 2012 τουρνουά ποδοσφαίρου.

«Greece: Γεννημένοι μαχητές! Born fighters!»..

Οι φήμες επιβεβαιώνονται... Sean Penn-Petra Nemcova: Μαζί στις Κάννες

Μαζί στις Κάννες εμφανίστηκαν ο ηθοποιός Sean Penn και το μοντέλο Petra Nemcova, τους οποίους οι παπαράτσι συνέλαβαν να τρώνε στο εστιατόριο «Tetou»...

Ξενοδοχείο κάτω από το νερό στο Ντουμπάι!

Ένα από τα πιο φιλόδοξα κατασκευαστικά σχέδια στο Ντουμπάι παίρνει σάρκα και οστά. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Water Discus Hotel,..