Αυτά είναι τα νέα υπερόπλα που αναπτύσσει η Ρωσία

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, ο ρωσικός στρατός είναι αποφασισμένος να εκσυγχρονίσει τις δυνάμεις του

ADVERTISEMENT
Η Ρωσία μπορεί να αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα με την οικονομία της αλλά αυτό δεν της απαγορεύει να προχωρά στον εκσυγχρονισμό του στρατού της.
Φυσικά τα προγράμματα χρειάζονται τα απαραίτητα κονδύλια για να συνεχίσουν.

Όλα τα γούστα κάλυπτε το κύκλωμα που ικανοποιούσε τους Σεΐχηδες και τους Κροίσους της Μυκόνου

Μοντέλα και ιερόδουλες πολυτελείας για όλα τα γούστα ακόμα και τα …πιο εκκεντρικά και εξεζητημένα, κόκα υψηλής καθαρότητας από την Βραζιλία, μεθαμφεταμίνες, σκανκ , πολυτελή γιοτ, τα καλύτερα τραπέζια στα πιο ακριβά κλαμπ και εστιατόρια της Μυκόνου, και διανυκτέρευση στις πιο απομακρυσμένες από βλέμματα και πολυτελείς βίλες,

Οι 17 πιο ξεχωριστές εθνικές σημαίες, η σύντομη ιστορία τους και οι άγνωστοι συμβολισμοί

Κάθε χώρα έχει μια σημαία στην οποία τα χρώματα και τα σύβμολα που έχει επιλέξει δεν είναι τυχαία αλλά έρχονται να εκφράσουν ιδέες, ιστορικά γεγονότα, πεποιθήσεις- κυρίως θρησκευτικές- ή να εξυμνήσει κατορθώματα και φυσικές ομορφιές. Αρκετές δυτικές σημαίες αποτελούν ουσιαστικά μια παραλλαγή της γαλλικής Tricolour η οποία ενέπνευσε πολλές χώρες εξαιτίας της επαναστατικής της καταβολής.

ΑΝΕΛ: Επικεφαλής επικοινωνίας του προεκλογικού αγώνα ο Τέρενς Κουίκ

Με απόφαση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου ο Τέρενς Κουίκ ορίστηκε σήμερα Τρίτη επικεφαλής της επιτροπής Επικοινωνίας του προεκλογικού αγώνα των ΑΝΕΛ.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Κουίκ ευχαρίστησε τον κ. Καμμένο για την

Επιστολή Μίκη στον Λαφαζάνη: Δεν μπορείς να χτυπήσεις το σύστημα μέσα από το σύστημα

Επιστολή προς τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη απέστειλε σήμερα Τρίτη ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, επισημαίνοντάς του χαρακτηριστικά: «Δεν μπορείς να χτυπήσεις το σύστημα μέσα από το σύστημα, γιατί τελικά θα γίνεις κι εσύ σύστημα».

Athens Beer Festival 2015 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 28 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου.

Η 15η Γιορτή Μπύρας ανοίγει τις πύλες της στις 28 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, όπου για δεκατρία βράδια οι λάτρεις της μπύρας θα δοκιμάσουν πάνω από διακόσιες ετικέτες κι εξήντα drafts από την ελληνική και διεθνή παραγωγή.
Τη μοναδική αυτή εκδήλωση, που προσελκύει  σταθερά πάνω από 40.000 και πλέον επισκέπτες κάθε χρόνο, θα παρουσιάσουν η Τζόυς Ευείδη και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ιγκλέσιας υπέρ ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε τον Τσίπρα και όλους εκείνους που είναι έτοιμοι να μοχθήσουν

Ο επικεφαλής του ισπανικού κόμματος των Podemos εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα "επειδή είδαν σ' αυτόν ένα λιοντάρι"

Ο ηγέτης του ισπανικού κόμματος Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, εξέφρασε την υποστήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε «λιοντάρι», καθώς και στον Τζέρεμι Κόρμπιν, που θεωρείται φαβορί για την ανάληψη της ηγεσίας του Εργατικού Κόμματος

Η ΕΡΤ απαντά στη Λαϊκή Ενότητα για τα περί μεροληπτικής μεταχείρισης

«Η ΕΡΤ τηρεί απαρέγκλιτα τη δημοσιογραφική δεοντολογία και τους ισχύοντες κανόνες περί ισότιμης και αναλογικής προβολής των θέσεων των κομμάτων και των εκπροσώπων τους, με βάση την κοινοβουλευτική τους δύναμη». Αυτή είναι η απάντηση της δημόσιας τηλεόρασης στις κατηγορίες της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη περί μεροληπτικής μεταχείρισης του κόμματος.

Ο Στουρνάρας «αδειάζει» τη Ζωή: Σου είχα δώσει 7 ημερομηνίες που μπορούσα και δεν με κάλεσες!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Διοικητική της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία του απεύθυνε πρόσκληση προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.
Ο κ. Στουρνάρας ενημέρωσε με επιστολή την κ. Κωνσταντοπούλου ότι δεν μπορεί να παραβρεθεί καθότι η πρόσκληση του εστάλη μια μόνο ημέρα πριν τη συνεδρίαση καθιστώντας αδύνατη την ακύρωση συναντήσεων που είχε ήδη προγραμματίσει.

Σελίν Ντιόν: Ο καρκινοπαθής άνδρας μου θέλει να πεθάνει στα χέρια μου [εικόνες]

Την τελευταία επιθυμία του άνδρα της, Ρενέ Αντζελίλ, να πεθάνει στα χέρια της αποκαλύπτει η Σελίν Ντιόν.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον άνδρα της, που πάσχει από καρκίνο, στην εφημερία «USA Today», περιγράφοντας την εξομολόγηση που της έκανε, λέγοντας της πως θέλει να πεθάνει στα χέρια της.

Συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιο είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ.Παυλόπουλος καλωρόσισε τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας και αναφέρθηκε στο έργο του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάνει περήφανο τον ίδιο αλλά και όλους τους Ελληνες

Λεουτσάκος: Θα επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε και εκλογικά με το ΚΚΕ

"Θα επιθυμούσαμε το ΚΚΕ να είναι μέσα εξαρχής στην πρωτοβουλία που παίρνουμε, στην Λαϊκή Ενότητα, να είναι μαζί σε ένα ευρύ λαϊκό μέτωπο. Όχι κατ’ ανάγκη να προχωρήσει, να συνεργαστούμε και εκλογικά ή έστω μετεκλογικά με όποια μορφή επιθυμεί" δήλωσε ο Στάθης Λεουτσάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8.

Τσίπρας σε Λαφαζάνη: Παναγιώτη έλα να σε κεράσω καφέ

Ο πρώτος στον οποίο τηλεφώνησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μόλις έλαβε τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ήταν ο Αλέξης Τσίπρας... για να εισπράξει ένα "όχι" και μια πρόσκληση για καφέ.
"Παναγιώτη μόλις παραδώσεις την εντολή, να έρθεις να σε κεράσω καφέ" είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Κωνσταντοπούλου: Λαϊκή και πραγματικά αντιμνημονιακή η επόμενη Βουλή

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη διάλυση της Βουλής, η οποία πιθανότατα να κλείσει την Παρασκευή οπότε και αναμένεται η πρόεδρός της Ζωή Κωνσταντοπούλου να ανοίξει τα χαρτιά της για την επόμενη ημέρα στην πολιτική σκηνή.
Το πρωί της Τρίτης, από το βήμα της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας η κ. Κωνσταντοπούλου εξέφρασε την άποψη ότι η επόμενη Βουλή θα είναι «λαϊκή και πραγματικά αντιμνημονιακή».

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας με τις εκλογές κρύβει τους λογαριασμούς πίσω από τις κάλπες

«Δεν είναι εικόνα σοβαρής χώρας αυτή. Εκλογές, δημοψήφισμα και ξανά εκλογές μέσα σε επτά μήνες, δεν έχει συμβεί πουθενά στον κόσμο. Είναι μία εικόνα που γελοιοποιεί τους Έλληνες» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Ionian Channel.
Παράλληλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού

Σκουρλέτης: Χωρίς το δημοψήφισμα θα είχε υλοποιηθεί το σχέδιο Σόιμπλε για Grexit (Video)

Χωρίς το δημοψήφισμα του 62% του ΟΧΙ, θα είχε υλοποιηθεί το σχέδιο Σόιμπλε», υποστήριξε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης.
Μιλώντας στο Mega, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε πως το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν ήταν «μαξιμαλιστικό», σημειώνοντας πως «δεν ήταν χαμένος ο αγώνας που έδωσε αυτή η πλευρά, δεν ήταν χαμένοι αυτοί οι μήνες».

Η Κωνσταντοπούλου εξετάζει περικοπές για τους ασυνεπείς βουλευτές

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μελετά πολύ σοβαρά την πρόταση της Ραχήλ Μακρή να «κόψει» τις αμοιβές έως το τέλος του μήνα των βουλευτών που δεν έρχονται στη Βουλή ή θεωρούν ότι η Βουλή δεν λειτουργεί, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ραχήλ Μακρή, εάν η κυρία Κωνσταντοπούλου κάνει δεκτή την πρότασή της, τότε ο καθένας βουλευτής θα χάσει περίπου 2.500 ευρώ.

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας κάνει τις εκλογές για να χάσει και για να φύγει

..«Ο Τσίπρας κάνει τις εκλογές για να χάσει και για να φύγει» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, χρεώνοντας την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες αποκλειστικά στα εσωκομματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τόνισε: «Αναρωτιέμαι...

«Εμείς μπορούμε» το προεκλογικό σύνθημα του Ποταμιού

«Εμείς μπορούμε» είναι το σύνθημα της προεκλογικής μάχης του Ποταμιού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος.
Υπό τον άνωθεν τίτλο άλλωστε, θα ξεκινήσει και η εναρκτήρια ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στα στελέχη του κόμματος, στις 20:00 το βράδυ, την Τετάρτη, στο Μουσείο Μπενάκη.

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει σταράτα για την επόμενη μέρα

Κάλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει σταράτα για την επόμενη μέρα απευθύνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε ανάρτησή του στο Twitter, εκτιμώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα διευρύνει το προβάδισμά του.
«Οι πολίτες ζητούν ρεαλισμό, πρόγραμμα τετραετίας και αλήθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διευρύνει το προβάδισμα του, αν μιλήσει σταράτα για την "επόμενη μέρα"», αναφέρει στο σχετικό tweet

Ο σκιτσογράφος Στάθης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας

Πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας θα είναι ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον γνωστό σκιτσογράφο επισφράγισε τη συμμετοχή του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.