Η Τζάκρη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα

Φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» το δικό της «όχι» για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Ζήτησε και αυτή άμεσες εκλογές
Κοινοβουλευτικά εμπόδια για την εκλογή του Πρόεδρου της Δημοκρατίας επιχειρεί να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με προσωπικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο αρχηγός του Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να «κλειδώσει» τον «μαγικό» αριθμό των 121 βουλευτών.

Προετοιμασία του αυτοκινήτου για το χειμώνα- “Παίζοντας” στα χιόνια...* Μία εφαρμογή για "Ασφαλή Οδήγηση"

Πώς συμπεριφέρεται ένα προσθιοκίνητο, ένα πισωκίνητο και ένα τετρακίνητο όχημα στο χιόνι; Τι θα πρέπει να ξέρουμε;
Οι περισσότεροι Έλληνες οδηγοί, ιδίως οι κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων, σπανίως έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με το χιόνι.

Τεχνολογία -Συγκρίνοντας τέσσερα από τα κορυφαία smartphones * Galaxy Note 4 vs iPhone 6 Plus vs G3 vs Xperia Z3

Εντυπώσεις μέσα από την καθημερινή χρήση και ειδική ανάλυση για τις φωτογραφικές επιδόσεις της κάθε συσκευής
Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: Το να συγκρίνεις τέσσερα από τα καλύτερα smartphones που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, σε μια φάση ωρίμανσης της βιομηχανίας των φορητών διασυνδεδεμένων συσκευών επικοινωνίας,

Μέσω offshore το νέο παλάτι του τέως * Aπο το Τατόϊ στο Πόρτο Χέλι, Με υπογραφή «H.M. King Constantine»

Αποκαλύπτουμε πώς πήρε την εντυπωσιακή βίλα του Αγά Χαν στο Πόρτο Χέλι με 5 εκατ. ευρώ μέσω νεοσύστατης υπεράκτιας κτηματομεσιτικής εταιρείας με έδρα τη Λευκωσία■ Με υπογραφή «H.M. King Constantine» η αγορά του χλιδάτου ακινήτου με την πριβέ παραλία, την 30μετρη πισίνα, τις 12 κρεβατοκάμαρες, τα σιντριβάνια και τα πλακάκια από το Μαρόκο.

Τζένιφερ Λόπεζ: Σέξι και προκλητική εμφάνιση στα American Music Awards ( picture+video )

Ανέβηκε στη σκηνή μόνο με το κορμάκι της και «τρέλανε» το κοινό 
Μία άκρως αποκαλυπτική και ταυτόχρονα προκλητική εμφάνιση πραγματοποίησε η Τζένιφερ Λόπεζ στην σκηνή των «American Music Awards».

Η γυμνή εμφάνιση των βραβείων ΑΜΑ * ( picture+video )

Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία του κοινού η τηλεπερσόνα που περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα διάφανο δίχτυ
Μπορεί στην Ελλάδα το όνομά της να μην ήταν γνωστό αλλά σίγουρα μετά την χθεσινή εμφάνιση στα AMA έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Η 45άρα Jennifer Lopez έκανε «σκόνη» την 22χρονη Selena Gomez!

Με μία σούπερ σέξι εμφάνιση η Λατίνα τραγουδίστρια τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της
Εχει δύο φορές τα χρόνια της Selena Gomez, όμως, η Jennifer Lopez απέδειξε ότι είναι δύο φορές πιο τολμηρή, όταν πρόκειται για μόδα.

Miley Cyrus: Γιόρτασε τα γενέθλιά της τόπλες και με ένα γιγαντιαίο ροζ πέος!

Η πρώην σταρ της Disney έγινε 22 χρονών και το... έκαψε μαζί με τον αγαπημένο της Patrick Schwarzenegger και εκλεκτούς φίλους με  μαριχουάνα και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης
Η Miley Cyrus προχώρησε τελικά τη ζωή της μετά τον δημόσιο χωρισμό της το 2013 με τον αρραβωνιαστικό της και πρωταγωνιστή των «Hunger Games» Liam Hemsworth.

ΕΜΥ: ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ TΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24-11-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ * Επίσημη Πρόγνωση 3-7 ημερών

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 24-11-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.

Πώς η Λίντσεϊ Λόχαν και η Τζένιφερ Λόπεζ έκαναν την Μύκονο τοπ προορισμό του 2015

Το  «νησί των Ανέμων» πρόκειται να γίνει ακόμα δημοφιλέστερος προορισμός από ό,τι ήδη είναι - Διεθνής ταξιδιωτική ιστοσελίδα προβλέπει αύξηση της ζήτησης για την Μύκονο σε ποσοστό 31% για το 2015
Μέχρι σήμερα η Σαντορίνη κρατούσε τα σκήπτρα του δημοφιλέστερου ελληνικού ταξιδιωτικού προορισμού, αλλά όπως φαίνεται το 2015  η Μύκονος θα γίνει ο τρίτος hot προορισμός σε διεθνές επίπεδο, μετά το Siem Reap στην Καμπότζη και το Fort Lauderdale στη Φλόριντα!

Η Καϊλή «αποστόμωσε» αμερικανό γερουσιαστή: «Δεν θα διευκρινίζω από ποια Μακεδονία είμαι!»

Πώς η ελληνίδα ευρωβουλευτής απάντησε αποστομωτικά στον αμερικανό πρόεδρο της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ, ο οποίος υπερασπίστηκε την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αποκαλώντας τα «Μακεδονία»
Μια άκρως δυναμική παρουσία είχε την Παρασκευή η ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, σε εκδήλωση στη Χάγη με αφορμή την 60η Ετήσια Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ.

Πιο επιτακτική από ποτέ γίνεται η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία ---Καθαρή λύση τώρα!

Πιο επιτακτική από ποτέ γίνεται η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία προκειμένου να δοθεί καθαρή δημοκρατική λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Η κυβέρνηση κλυδωνίζεται υπό το βάρος των σκληρών μέτρων για τις συντάξεις, τις απολύσεις και τη μείωση των μισθών στο Δημόσιο ζητώντας πίστωση χρόνου από την τρόικα για να αποφύγει την κατάρρευση.

Γεωργιάδης: Εκτός τόπου και επικίνδυνη η αμφισβήτηση Βενιζέλου από Παπανδρέου

«Εκτός τόπου και επικίνδυνη» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να αμφισβητήσει την ηγεσία του Βαγγέλη Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΟΠΛΑ - ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ - Μέλος της αλβανικής μαφίας ο μανιακός με το καλάσνικοφ

 Πόρτα πόρτα ψάχνουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής τον Αλβανό κακοποιό Αρβερ Μπάκο, που «γάζωσε» με καλάσνικοφ το καφέ-μπαρ στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 15 θαμώνες.κρησφύγετό του.
Ο δράστης της επίθεσης, Αρβερ Μπάκο
Ο δράστης της επίθεσης, Αρβερ Μπάκο

ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ- Λίστα με μεγαλοαγρότες που πήραν μέρος στο σκάνδαλο με τις επιδοτήσεις - Καλούνται να τα επιστρέψουν εντόκως

Απίστευτο… αγροτικό πάρτι με παράνομες επιδοτήσεις, αποκαλύπτουν τα στοιχεία για τις αποζημιώσεις που δόθηκαν το 2009 μέσω του ΕΛΓΑ, μέσω του περίφημου πακέτου Χατζηγάκη.

Ασφαλιστικό: Οριστικά τέλος σε συντάξεις με 15 έτη εργασίας

Παρελθόν θα αποτελέσει μέσα στο 2015 η δεκαπενταετία για τις συντάξεις. Ηδη στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα έχει κλειδώσει η σταδιακή
Τα νεα  gr

Αύριο στο Παρίσι το ραντεβού της κυβέρνησης με την τρόικα

Το πολυπόθητο ραντεβού της κυβέρνησης με την τρόικα για την αξιολόγηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας και τη διαπραγμάτευση για την επόμενη μέρα, κλείστηκε τελικά για αύριο Τρίτη, στο Παρίσι.