Στα «μαχαίρια» για το πετρέλαιο Αργεντινή και Ισπανία


Πριν από μερικά χρόνια, ήταν η απόφαση της προέδρου Κριστίνα Φερνάντες να εθνικοποιήσει τις ελεγχόμενες από την Ισπανία Αργεντινές Αερογραμμές...

Αρχή με αποκλειστικότητες Με συνέντευξη Νασράλα η πρώτη εκπομπή του Τζούλιαν Ασάνζ

Ο δημιουργός του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, πήρε συνέντευξη από τον ακριβοθώρητο για τα μέσα ενημέρωσης Χάσαν Νασράλα, τον αρχηγό της Χεζμπολάχ, στην πρώτη από μια σειρά εκπομπών που μεταδίδεται από το αγγλόφωνο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT...

Σύμβολο έμπνευσης και αντίστασης κατά του Πινέρα Καμίλα Βαγιέχο, η κούκλα “Πασιονάρια” της Χιλής

Μαγνητίζει το φακό, τους διαδηλωτές αλλά και τον διεθνή Τύπο με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της. Έχει γίνει πρωτοσέλιδο στο Newsweek, ενώ πρόσφατα οι New YorK Times της έκαναν το προφίλ, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την επαναστάτρια χωρίς..

Διπλωματική ήττα των ΗΠΑ στη Σύνοδο των Αμερικανικών Κρατών Απορρίφθηκε το αμερικανικό ψήφισμα για συνέχιση του εμπάργκο στην Κούβα

Λα Παζ
Σε μια σπάνια επίδειξη ενότητας, τα κράτη που συμμετείχαν στη σύνοδο κρατών της Βορείου και Νοτίου Αμερικής, η οποία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στην πόλη Καρθαγένη της Κολομβίας, όχι μόνο δεν υπέκυψαν στη «γοητεία» του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα που ζητούσε να..

Candice Swanepoel: Μια ακόμα θεϊκή σιλουέτα πρόσθεσε στη συλλογή της η Victoria's Secret

H 23 ετών Candice Swanepoel από τη Νότιο Αφρική μοιάζει σαν άγγελος που έπεσε στη γη ποζάροντας με τα καινούργια μπικίνι της Victoria's Secret..

Ένα μεγάλο πράγμα για της γυναίκες της Λατινικής Αμερικής είναι ότι γενικά δεν φοβούνται να αναδείξουν το σώμα τους..2

Lisa Guerrero (Chile)

 ΝΟ:2  Υπάρχει κάτι σχετικά με της  γυναίκες  της  Λατινικής Αμερική που μας οδηγεί τρελός. Οι γοφοί ... ότι ... ότι προφορά πάθος!
Ευτυχώς για μας ο κόσμος σπορ είναι γεμάτος με σέξι Λατίνες, είτε είναι αθλητές, WAGs, ή ακόμα και sportscasters.
Για ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας (ξέρω ότι κάνετε κλικ σε παρουσιάσεις όπως αυτό για το ιστορικό περιεχόμενο), η περιοχή πήρε το όνομά του στη Λατινική Αμερική, επειδή οι ​​γλώσσες που ομιλούνται εκεί (ισπανικά, πορτογαλικά, γαλλικά) βασίζονται σε λατινικά..

Μόδα της άνοιξης Μια νέα τάση με διαχρονικά κομμάτια

Σε πολλά editorials και πασαρέλες του εξωτερικού κυριαρχεί για φέτος ένας πολύ κλασσικός συνδυασμός. Του ανοιχτόχρωμου beige συνδυασμένο με τζιν..

Πόλο: Η Εθνική «βούλιαξε» τον Καναδά και πλέει για Λονδίνο Σπουδαία νίκη (10-2) των «χρυσών» κοριτσιών στο προολυμπιακό τουρνουά

Τα διαπιστευτήριά της ως ένα εκ των φαβορί για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου κατέθεσε η εθνική πόλο γυναικών στο προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης. Αν το εντυπωσιακό 23-4 επί της..

Η τελευταία πτήση του Discovery Θα εκτίθεται μόνιμα σε Μουσείο της Ουάσιγκτον.VIDEO

Την τελευταία του πτήση πάνω σε ειδικά τροποποιημένο αεροσκάφος πραγματοποίησε την Τρίτη το παροπλισμένο πλέον διαστημικό λεωφορείο Discovery προς το Εθνικό Μουσείο Αέρος και Διαστήματος κοντά στην Ουάσινγκτον όπου θα εκτεθεί μόνιμα...

ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ενας ελληνοαυστραλός ετοιμάζεται (ξανά!) για το διάστημα

Ενας ελληνοαυστραλός ετοιμάζεται (ξανά!) για το διάστημα Με την ελληνική σημαία ραμμένη στο μπράτσο, το ασθενικό παιδί των φτωχών μεταναστών που μετατράπηκε σε κορυφαίο επιχειρηματία και κυνηγό της αδρεναλίνης ετοιμάζεται για το άλμα έξω από τον πλανήτηΜεσσήνιος, πρώην κάτοικος..

ΔΕΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑ Συντήρησαν 15 φωλιές λευκοπελαργών

Φωτογραφία αρχείου Επιχείρηση συντήρησης των φωλιών των λευκοπελαργών που επιλέγουν για… σπίτια, τους στύλους της..

Eπαναστατικό σπορ αυτοκίνητο που μετατρέπεται και σε ελικόπτερο και όχι μόνο VIDEO

Ομάδα σχεδιαστών και μηχανικών από την ολλανδία εργάζονται πάνω στην κατασκευή ενός νέου επαναστατικού τύπου οχήματος που μπορεί να κινείται στο έδαφος ως αυτοκίνητο αλλά και στον αέρα. Τα οχήματα αυτά έχουν..

Θλίψη σε όλη την Ελλάδα Πέθανε ο Δημήτρης Μητροπάνος

Συκλονίζει η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μητροπάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία».
Ο μεγάλος τραγουδιστής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Τρίτης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μητροπάνος υπέστη..

Οι φαντασιώσεις του Σίλβιο Στριπτιζέζ ντύνονταν... καλόγριες στα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα περίφημα μπούνγκα- μπούνγκα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Τα κορίτσια που συμμετείχαν στα «ροζ» πάρτι του πρώην ιταλού πρωθυπουργού έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν στο δικαστήριο του Μιλάνου..

Ελλάς το μεγαλείο σου... Οι υπήκοοι μας βρίζουν, οι βασιλείς μας αγοράζουν!

Μπορεί ο 11χρονος υπήκοός του Γιούρε Χέρμανς να ήθελε να “διώξει” την Ελλάδα από τo ευρώ, ζητώντας μάλιστα την αυστηρή τιμωρία των Ελλήνων που δεν θα δώσουν τα ευρώ τους όταν η χώρα πάει στη δραχμή, αλλά ο διάδοχος του ολλανδικού θρόνου αγοράζει Ελλάδα!..

Η αεροπορική εταιρεία Condor προσφέρει δωροεπιταγή 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει κράτηση για την Ελλάδα.

Η αεροπορική εταιρεία Condor προσφέρει δωροεπιταγή 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει κράτηση για την Ελλάδα. Η Condor..

Με τον μικρότερο γιό του στο γήπεδο Τρυφερός πατέρας ο David Beckham

O Cruz Beckham, ο μικρότερος γιος του γνωστού άσου του ποδοσφαίρου φαίνεται πως προετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματα και τη λαμπρή καριέρα του πατέρα του, αφού η αγάπη του για τη… στογγυλή θεά.είναι πολύ μεγάλη..

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται αυτή την ώρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος

PHGH

Πρόκειται για τον Τάουρ Ματάν Ρουάκ Νέος πρόεδρος στο Ανατολικό Τιμόρ

Ο Τάουρ Ματάν Ρουάκ εξελέγη πρόεδρος του Ανατολικού Τιμόρ στον δεύτερο γύρο των εκλογών οι οποίες διεξήχθησαν χθες, κατά τα προσωρινά αποτελέσματα με το σύνολο των ψήφων να έχει πλέον καταμετρηθεί.

Γουινέα-Μπισάου: Η στρατιωτική χούντα έκλεισε τα σύνορα

Η στρατιωτική χούντα των πραξικοπηματιών στη Γουινέα-Μπισάου , ανακοίνωσε αργά χθες το κλείσιμο των χερσαίων συνόρων, των χωρικών της υδάτων και του εναέριου χώρου της, μερικές ώρες αφότου η πρώην αποικιοκρατική επικυρίαρχος της χώρας Πορτογαλία..

Η ένταση κλιμακώνεται στα σύνορα μεταξύ του Σουδάν και του Νοτίου Σουδάν.

Η ένταση κλιμακώνεται στα σύνορα μεταξύ του Σουδάν και του Νοτίου Σουδάν. Περιφερειακή εμπειρογνώμονα Roland Marchal προειδοποιεί για "ολέθριες συνέπειες" εάν οι χώρες δεν τραβήξτε προς τα πίσω από το χείλος του all-out πόλεμο...

Dacia Το αυτοκίνητο της... κρίσης ετοιμάζει η Dacia

Ένα νέο προσιτό αυτοκίνητο εξελίσσουν οι άνθρωποι της Dacia. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του νέου μοντέλου θα είναι Citadine και θα έχει 5θυρο αμάξωμα και διαστάσεις ανάλογες μ’ αυτές του Renault Twingo..

Lancia Ερχεται η Lancia Flavia Cabrio

Την έκδοση παραγωγής του Flavia Cabrio Concept θα παρουσιάσουν οι άνθρωποι της Lancia στην έκθεση της Γενεύης. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα Chrysler 200 Convertible με διαφορετική εμπρός γρίλια και διαφορετικά σήματα...

Ο καναδικός δορυφόρος μεταφέρθηκε στο κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ

Στο κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ μεταφέρθηκε σήμερα ο καναδικός τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος Nimiq 6, η εκτόξευση του οποίου με ρωσικό πύραυλο «Προτόν-Μ» έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Μαΐου.Ο Nimiq 6 θα παρέχει απευθείας τηλεοπτικές εκπομπές και υπηρεσίες επικοινωνιών για χρήστες στον Καναδά. Εκτιμάται ότι το όριο λειτουργίας του δορυφόρου θα είναι όχι λιγότερο από 15 χρόνια.
πηγη