Βουτιά θανάτου για την "κόρη του μαφιόζου"

Συγκλονίζει την Ιταλία η αυτοκτονία της 24χρονης Maria Rita Logiudice, κόρης γνωστής οικογένειας της μαφίας Ντραγκέτα, της Νότιας Ιταλίας που βαρύνεται για πολλές υποθέσεις φόνων, ληστειών, εκβιασμών και άλλων εγκληματικών πράξεων.
Ο πατέρας της είναι στη φυλακή, εκκρεμεί δίκη του στο Εφετείο,   όπως και δύο θείοι της ενώ πολλοί είναι οι συγγενείς της που έχουν εκκρεμείς ποινικές υποθέσεις. Ο ένας εκ των θείων της θεωρείται αρχηγός της οργάνωσης.

Τα ΜΜΕ έθαβαν για χρόνια τα σκάνδαλα στην υγεία

Ένα κουβάρι- οικονομικών - πολιτικών - συγγενικών σχέσεων άρχισε να ξετυλίγεται στην κοινοβουλευτική συζήτηση για την εξεταστική των σκανδάλων της υγείας, προτού καν ξεκινήσουν οι εργασίες της.
Το κουβάρι αυτό που αφορά ένα σκάνδαλο μεγέθους 85 δισεκατομμυρίων ευρώ δεν προβλήθηκε ποτέ ως τέτοιο, για 10 και πλέον χρόνια από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αν απορεί κανείς γιατί συνέβη αυτό,

Ρόζενμπεργκ: Φωλιά σκανδάλων το ΚΕΕΛΠΝΟ

Σε ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά σκάνδαλα των τελευταίων χρόνων αναδεικνύεται ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσε επί χρόνια το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Eνδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε είναι ότι το 2009 το Κέντρο κατέβαλε σε ιδιωτική εταιρεία για τη λειτουργία της γραμμής για το κάπνισμα 1142 το ποσό των 600.000 ευρώ, ενώ το 2014, εν μέσω κρίσης, τα χρήματα που έδινε ξεπερνούσαν τις 150.000 ευρώ!

Βαριές ποινικές διώξεις σε βάρος 22 προσώπων για το σκάνδαλο της ΠΑΝΓΑΙΑ

Κατηγορούνται -κατά περίσταση- για απιστία και ηθική αυτουργία σ΄ αυτήν, σε βαθμό κακουργήματος, με βάση μάλιστα και τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, σχετικά με τις σκανδαλώδεις διαδικασίες πώλησης το 2013 σε ξένο fund της θυγατρικής εταιρείας της Εθνικής Τράπεζας «Πανγαία», η οποία είχε στο χαρτοφυλάκιό της 241 ακίνητα-φιλέτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Documentonews, ανάμεσα στα πρόσωπα που θα βρεθούν πλέον

Σαν σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι μπαίνουμε στα μνημόνια. ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΔΕΙΤΕ..

Ήταν ακριβώς πριν από επτά χρόνια, στις 23 Απριλίου 2010, όταν ο τότε πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, έκανε το διάγγελμα από το ακριτικό Καστελόριζο, για να ανακοινώσει την προσφυγή της χώρας για βοήθεια, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Στο Παρίσι η Κωνσταντοπούλου, στο πλευρό του Μελανσόν (εικόνα-video)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναχώρησε το πρωί της Κυριακής για το Παρίσι, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Μελανσόν για τις προεδρικές γαλλικές εκλογές.
Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» δημοσιοποίησε φωτογραφία από το «Ελ. Βενιζέλος», πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, μαζί με τον συνεργάτη της και ηθοποιό, Διαμαντή Καραναστάση.

Ο Κεφαλογιάννης, η μίζα από τη συνεργάτιδά του και η offshore της 83χρονης γιαγιάς

Στην πόρτα του οικονομικού εισαγγελέα οδηγεί ο άνθρωπος που τον υπηρέτησε επί 25 χρόνια, τον ευρωβουλευτή και πρώην υπουργό της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, εμφανίζοντάς τον να αποσπά τμήμα των μισθών συνεργατών του στο Ευρωκοινοβούλιο εν είδει μίζας, καταγγέλλοντας ότι η υπόθεση μιας offshore της γιαγιάς της συζύγου του ερευνήθηκε πλημμελώς αλλά και υποστηρίζοντας ότι το κλείσιμο της έρευνας για την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ επιτεύχθηκε με στοιχεία που δεν ήταν αληθινά.

Βελγικά ΜΜΕ έβγαλαν τα πρώτα exit polls των γαλλικών εκλογών – Συνεχής ενημέρωση

Τα πρώτα exit polls άρχισαν να εμφανίζονται, λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας
    Οι πρώτες εκτιμήσεις των αποτελεσμάτων θα ξεκινήσουν στις 21:00 το βράδυ
    Οι κάλπες άνοιξαν στις 8:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 19.00
    Οι Γάλλοι ψηφίζουν υπό καθεστώς έκτακτης ανάγκης

Συνεχίζεται κανονικά η εκλογική διαδικασία στη Γαλλία, όπου από το πρωί έχουν ανοίξει οι κάλπες στα 66.546 εκλογικά κέντρα για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Γαλλικές Εκλογές: Ψηφίζουν οι Γάλλοι των ΗΠΑ

Νωρίτερα από το άνοιγμα της κάλπης στη Γαλλία ξεκίνησαν να ψηφίζουν οι Γάλλοι πολίτες που διαμένουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από τους συνολικά 46,97 εκατ. ψηφοφόρους που είναι εγγεγραμμένοι στις εκλογικές λίστες, υπολογίζεται ότι 1,3 εκατ. βρίσκονται εκτός Γαλλίας. 

Γαλλικές εκλογές: Ουρά εκατοντάδων μέτρων για τους Γάλλους του Καναδά (pics&vid)

Στον ρυθμό των γαλλικών προεδρικών εκλογών φαίνεται ότι κινείται και ο Καναδάς.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μια τεράστια ουρά εκατοντάδων μέτρων σχηματίστηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά για τις προεδρικές εκλογές.

Η προσέλευση των ψηφοφόρων είναι μεγάλη έξω από τα εκλογικά κέντρα για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών και από ότι φαίνεται θα πρέπει να εφοδιαστούν με αρκετή υπομονή.

Γαλλικές Εκλογές: Η αναμέτρηση της κάλπης και τα προφίλ των 11 υποψηφίων

Οι Γάλλοι σήμερα καλούνται στις κάλπες για να ψηφίσουν τον 25ο Πρόεδρο της χώρας σε μια κρίσιμη στιγμή όχι μόνο για το μέλλον της Γαλλίας αλλά όλης της Ευρώπης.
Οι υποψήφιοι οι οποίοι αναμετρώνται στον πρώτο γύρο είναι ασυνήθιστα πολλοί, συγκεκριμένα 11.
Οι πολιτικές γραμμές ποικίλουν, ωστόσο προς το τέλος της προεκλογικής εκστρατείας -και μετά την απόφαση για Brexit- αυξήθηκαν οι φωνές υπέρ του Frexit.

French election 2017-Γαλλικές εκλογές: Η παγίδα των εσφαλμένων δημοσκοπήσεων

Οι περιπτώσεις στο παρελθόν που η κάλπη έδωσε εντελώς διαφορετική εικόνα από εκείνη των δημοσκοπήσεων και το αντίστροφο κλίμα που περιγράφουν τα γραφεία στοιχημάτων
Η εκλογική αναμέτρηση στη Γαλλία είναι ίσως η πιο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και ενδεχομένως και της Ευρώπης. Η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της ΕΕ περνά μια περίοδο κρίσης ταυτότητας, με την κοινωνία να βρίσκεται σε αναβρασμό,

French election 2017-Γαλλικές εκλογές: Γιατί ενδέχεται να μην έχουμε άμεσα ξεκάθαρο αποτέλεσμα;

Με τέσσερις υποψηφίους κοντά σε εκλογική δύναμη ικανή να τους δώσει το εισιτήριο για το β' γύρο, το εκλογικό αποτέλεσμα ίσως καθυστερήσει αρκετές ώρες
Οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία ξεκίνησαν, με τα εκλογικά κέντρα να έχουν ανοίξει σε όλη τη χώρα από τις 08.00 το πρωί. Πρόκειται για μια από τις πιο αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις στη χώρα των τελευταίων δεκαετιών,