Λεμονής: «Φεύγουμε ευχαριστημένοι»

Ο Τάκης Λεμονής δήλωσε ευχαριστημένος από όσα είδε από τον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό του από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Ερυθρόλευκων...
«Αν δούμε συνολικά και τα δύο παιχνίδια αισθανόμαστε ότι παίξαμε καλύτερα από την ΑΕΚ. Δύο είναι τα σημεία που πρέπει να σταθούμε. Το ένα είναι ότι φτιάξαμε τις φάσεις για να βάλουμε περισσότερα γκολ και καθοριστικός ήταν ένας άλλος λόγος...

Αραούχο: «Είμαι και πάλι χαρούμενος»

Ο MVP του σημερινού αγώνα αναδείχθηκε ο Αραούχο, ο οποίος ακόμη μία φορά τόνισε πως είναι χαρούμενος στην ΑΕΚ. «Ήμασταν σταθεροί. Το θέλαμε πάρα πολύ και περάσαμε στον τελικό. Τώρα όλοι κοιτάμε τον τελικό. Θα ήθελα εκείνη τον Παναθηναϊκό, αλλά εμείς πρέπει να παίξουμε καλά και να το πάρουμε όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος», είπε αρχικά και μετά έκανε ένα σχόλιο για τον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός τη νίκη, η ΑΕΚ την πρόκριση

Η ΑΕΚ έπαιξε με τη φωτιά σε έναν άθλιο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ, έχασε 1-0 απ'τον Ολυμπιακό, αλλά πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου χάρις στο 2-1 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι στο 90' ο Καρντόσο.
Το γκολ του Ρομαό στο 80' έκανε "ροντέο" τον ημιτελικό και την πρόκριση, αλλά η ΑΕΚ είχε την τύχη με το μέρος της στην κεφαλιά του Καρντόσο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Ξύπνησε αργά ο Ολυμπιακός, έχασε με 64-60 από την Εφές

Ο Ολυμπιακός άγγιξε άλλο ένα θαύμα δια χειρός Σπανούλη, όμως έχασε με 64-60 από την Εφές που προηγείται με 2-1 και έριξε τους ερυθρόλευκους στα σχοινιά.

 Ο Ολυμπιακός ξύπνησε "αργά" και παραλίγο να κάνει άλλο ένα θαύμα. Ο Βασίλης Σπανούλης το πήρε... πατριωτικά, είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, όμως το τρίποντό του βρήκε... δοκάρι.

Τριήμερο Πρωτομαγιάς: Δέκα προορισμοί στην Ελλάδα με λιγότερα από 100€

Μπορεί να μένουν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από το τριήμερο, ωστόσο οι προσφορές στο διαδίκτυο παραμένουν ανοικτές. Προλαβαίνεις να κλείσεις δωμάτιο με λιγότερα από 100€
Ως κλασικός άνθρωπος της διπλανής πόρτας πέρασαν οι μέρες και δεν σκέφτηκες να κοιτάξεις για δωμάτια την Πρωτομαγιά. Κάτι το Πάσχα που μόλις πέρασε, λίγο η επιστροφή στην καθημερινότητα και ο φόβος μην σου "στοιχίσει ο κούκος, αηδόνι" έφτασες στο παρά '5 του τριημέρου.

Το θωρηκτό «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» πάει για συντήρηση (Photos-Video)

Ξεκινούν από την Τετάρτη οι εργασίες συντήρησης στο θωρηκτό Γ. ΑΒΕΡΩΦ, στα ύφαλα και στα εξωτερικά καταστρώματά του, καθώς και στοχευμένες αναβαθμίσεις εσωτερικών χώρων, σε μία προσπάθεια να διατηρηθεί ο ρόλος του ως πλωτού μνημείου της ελληνικής ναυτικής Ιστορίας.

Καταρράκτες Σκρα, θησαυρός στο μαγευτικό Πάικο Φυσική ομορφιά που καθηλώνει - Δείτε τις φωτογραφίες

Στα βορειοδυτικά του νομού Κιλκίς βρίσκεται το ιστορικό χωριό Σκρα, γνωστό για μία από τις σημαντικότερες μάχες του Μακεδονικού Μετώπου κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Μάιο του 1918.
Σε απόσταση μόλις τριών χιλιομέτρων από το χωριό, στις πλαγιές του Πάικου, του βουνού που «μοιράζεται» στους νομούς Κιλκίς και Πέλλας, βρίσκονται οι περίφημοι καταρράκτες του Σκρα και η εντυπωσιακή λίμνη τους.

Το διαστημόπλοιο Cassini στο doodle της Google για το μεγάλο φινάλε πριν τη συντριβή

Το διαστημόπλοιο Cassini, το ρομποτικό διαστημικό όχημα, που εκτοξεύτηκε το 1997 για την εξερεύνηση του πλανήτη Κρόνου, των δορυφόρων και των δακτυλίων του ετοιμάζεται για το τέλος της πορείας του.

Αποτελεί κοινή προσπάθεια της αμερικανικής NASA και της ESA, της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος, μέλος της οποίας είναι και η Ελλάδα.

Η Πορτογαλία τίμησε την «Επανάσταση των Γαρυφάλλων»

Χιλιάδες Πορτογάλοι συμμετείχαν σε πορεία χθες στη Λισαβόνα για να εορτάσουν την Επανάσταση των Γαρυφάλλων το 1974 που έθεσε τέλος στη δικτατορία.
Η πορεία διέσχισε τη Λεωφόρο της Ελευθερίας (Avenida de Liberdade), όπως κάθε χρόνο, ενώ η πόλη είχε στολιστεί με κόκκινα γαρύφαλλα.

«Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις», το μεγάλο ετήσιο γαστρονομικό φεστιβάλ της πόλης

Με επτά επιτυχημένες διοργανώσεις στο ενεργητικό του, το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» έρχεται άλλη μια χρονιά στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.
Από τις 5 έως τις 7 Μαΐου 2017 περισσότεροι από 100 επιλεγμένοι Έλληνες μικροί παραγωγοί και τα καλύτερα προϊόντα τους βρίσκονται στην διάθεση του κοινού για να τα δοκιμάσει και αν επιθυμεί να τα αγοράσει επί τόπου.

Ανοιξιάτικος καφές σε πλατείες της Αθήνας

Υποδεχόμαστε τις ζεστές μέρες με δροσερό καφεδάκι σε αγαπημένες κεντρικές πλατείες της Αθήνας. Μικρές ή μεγάλες, mainstream ή εναλλακτικές, σε αυτές τις πλατείες-προορισμούς γράφονται καθημερινά οι ωραιότερες ιστορίες.
Ξεχωρίσαμε 10+1 στέκια που απλώνουν τραπεζάκια πάνω ή δίπλα σε αυτές και μας περιμένουν για να χαλαρώσουμε και να χαρούμε τη λιακάδα. Τι λέτε, λοιπόν; Πάμε πλατεία;

Το Beluga κάνει την Τρούμπα προορισμό διασκέδασης

Στη θέση του θρυλικού σινεμά «Φως», από τα πιο γνωστά και φημισμένα στην περιοχή της Τρούμπας, στον Πειραιά, από τον Δεκέμβριο του 2015 συναντάμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πιο ολοκληρωμένα all day στέκια της, άλλοτε κακόφημης και πλέον ανερχόμενης, γειτονιάς.

Ξανά μαζί στη σκηνή το θρυλικό συγκρότημα Bananarama- Video.

Ένα από τα μεγαλύτερα συγκρότηματα του ’80, οι Bananarama, ενώνονται ξανά, μετά από πολλά χρόνια, για μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο τον ερχόμενο χειμώνα.
Η Sara Dallin, Siobhan Fahey και Keren Woodward έκαναν το κοινό τους να παραληρεί πριν 37 χρόνια με τραγούδια όπως το Venus, Shy Boy και Love In The First Degree.

Το νέο τραγούδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου και το μήνυμά της

«Βγαίνοντας από το Survivor με περίμενε τελειωμένο και οπτικοποιημένο»
Με ένα νέο τραγούδι επανήλθε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στον λογαριασμό της στο Instagram, λίγα 24ωρο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και το παιχνίδι Survivor.

Στα 70 του, ο Ίγκι Ποπ τολμά να πειραματιστεί με την τζαζ

Ο βετεράνος της πανκ ροκ, Ίγκι Ποπ, γιόρτασε τα 70ά γενέθλιά του ανακοινώνοντας ότι τραγουδά σε έναν δίσκο πειραματικής τζαζ που θα κυκλοφορήσει σύντομα και συνεργάστηκε στη σύνθεση του σάουντρακ μιας γαλλικής ταινίας.
Ο Ίγκι Ποπ τραγουδά σε τρία κομμάτια του προσεχούς δίσκου του αμερικανού συνθέτη Τζέιμι Σαφτ, «Loneliness Road», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου.

Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του 70ου Φεστιβάλ των Καννών

Μετά την αποκάλυψη του φετινού προγράμματος και των ταινιών που θα διαγωνιστούν για τον Χρυσό Φοίνικα, όπου ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Γιώργος Λάνθιμος με την νέα του ταινία, «The Killing of a Sacred Deer», το 70ο Φεστιβάλ των Καννών ανακοίνωσε, σήμερα (25/4), την ολοκληρωμένη σύνθεση της κριτικής επιτροπής του.
Ειδικότερα, με πρόεδρο τον Ισπανό σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ,

«Μπαράζ» συλλήψεων στην Πελοπόννησο έπειτα από ελέγχους της αστυνομίας

Σε 58 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πελοπόννησο, έπειτα από ελέγχους που έκανε για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 118 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 58.

Στον «πάγο» βάζει τον γραμματέα της ΚΕ η Γεννηματά – Συγκάλεσε έκτακτο συνέδριο

Τα «βαρίδια» εντός του κόμματος θέλει να ξεφορτωθεί η Γεννηματά
    Με την κίνηση αυτή καταργεί την Κεντρική Επιτροπή
    Το συνέδριο της ΔΗΣΥ θα γίνει τέλη Ιουνίου
    Συνέδριο και για το ΠΑΣΟΚ μέσα στο φθινόπωρο

Σε μία κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στις τάξεις του κόμματος, προχώρησε η Φώφη Γεννηματά,

Ομόφωνο «ναι» των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην πρόταση Γεννηματά για Έκτακτο Συνέδριο

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη σημερινή της συνεδρίαση με ομόφωνη απόφασή της δηλώνει ότι «στηρίζει και θα αγωνιστεί για την επιτυχία του πολιτικού και προγραμματικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του κεντρικού συντονιστικού συμβουλίου μετά την εισήγηση της επικεφαλής της, Φώφης Γεννηματά».

Χαστούκι για Λεπέν το ποσοστό που πήρε στο Παρίσι

Ούτε καν το 5% "έπιασε" η Λεπέν στο Παρίσι. Μπορεί τα συνολικά της ποσοστά στην επικράτεια να ξεπέρασαν το 21% και να αύξησε τους ψηφοφόρους της από 6,4 εκατομμύρια στον πρώτο προεδρικό γύρο του 2012 σε περίπου 7,7 εκατομμύρια την Κυριακή, όμως το Παρίσι τής γύρισε επιδεικτικά την πλάτη.
Το ποσοστό της Λεπέν στο Παρίσι ήταν 4.9%, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα του α' γύρου των γαλλικών εκλογών.

Κλίμα πολέμου στον 38ο παράλληλο

Στη Νότια Κορέα έφτασε το πυρηνοκίνητο αμερικανικό υποβρύχιο USS Michigan, την ώρα που η Βόρεια Κορέα γιορτάζει την 85η επέτειο από την ίδρυση του Λαϊκού Στρατού
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει ζητήσει από τον ΟΗΕ την επιβολή επιπλέον κυρώσεων.

Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββίδης στην κούρσα για τον ΔΟΛ

Οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του ΔΟΛ πληθαίνουν ενώ πλησιάζει καιρός που θα δοθεί το ιστορικό συγκρότημα θα βγει σε πλειστηριασμό και βασικότεροι φέρονται να είναι οι εφοπλιστές Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης καθώς και ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης.

Τρισεκατομμύρια κρυμμένα στο υπέδαφος της Ελλάδας: Η αστρονομική αξία του ελληνικού ορυκτού πλούτου

Ένα από τα μεγαλύτερα, στον ευρωπαϊκό χώρο, κοιτάσματα χρυσού και άλλων ορυκτών υλών βρίσκεται στη ΒΑ Χαλκιδική όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν "θαμμένοι", περίπου 160 τόνοι χρυσού, 2.000 τόνοι αργύρου, σχεδόν 1,5 εκατομμύριο τόνοι μολύβδου και ψευδαργύρου και πάνω από 1 εκατομμύριο τόνοι χαλκού.
Τη διαπίστωση έκανε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ, καθηγητής Μιχάλης Βαβελίδης στο περιθώριο ημερίδας που διοργανώθηκε σήμερα,