Υβριδική plug-in BMW 5!

H BMW Brilliance Automotive (η μονάδα παραγωγής της γερμανικής εταιρίας στην Κίνα) πρόκειται να αποκαλύψει στην έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης μία νέα υβριδική plug-in έκδοση που θα..

Το Fiat 500, τώρα και σε λιμουζίνα!

Ο βελτιωτικός οίκος Castagna Milano δημιούργησε μία από τις πιο ασυνήθιστες εκδόσεις του Fiat 500 που έχουμε δει. Για την ακρίβεια, όχι μία..

Επίσημo: Τα πάντα για την Ferrari 458 Spider!

Κάποια αυτοκίνητα σε κάνουν να θέλεις να επιστρέψεις στην παιδική σου ηλικία, τότε που το δωμάτιό σου ήταν γεμάτο αφίσες (γιατί να αποκτήσεις μια πραγματική Ferrari..

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Φαρμάκη Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία Αγγλούπα

Νέα επεισόδια στο σίριαλ του σοβαρού τραυματισμού της νεαρής ηθοποιού Γωγώς Φαρμάκη από το φίλο  της αδερφής της Αλέξανδρο Αγγλούπα, μετά  την κλίση που δέχθηκε από τη Δίωξη Εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής κατά Ζωής να δώσει συμπληρωματική κατάθεση...

.ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Μόντι: Δίνουμε μάχη για να αποφύγουμε τον γκρεμό της Ελλάδας

Μόντι: Δίνουμε μάχη για να αποφύγουμε τον γκρεμό της Ελλάδας «Η Ιταλία δίνει μάχη για να αποφύγει τον γκρεμό της Ελλάδας», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός από το μέγαρο Κίτζι, κατά τη διάρκεια..

Ρουμπινί: Η Ελλάδα εφάρμοσε μία επιτυχημένη αναδιάρθρωση

Ρουμπινί: Η Ελλάδα εφάρμοσε μία επιτυχημένη αναδιάρθρωση «Η στάση πληρωμών αποφεύχθηκε στην Ελλάδα και η χώρα εφάρμοσε μία επιτυχημένη αναδιάρθρωση - αν και υποχρεωτική - του δημόσιου χρέους της. Ένα καινούργιο Ευρωπαϊκό Δημοσιονομικό..

Ο ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Μ. ΛΑΜΑΡΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Η ξανθιά «κομμώτρια» του χρέους

Καθοριστική για την επιτυχή έκβαση του PSI ήταν η συνάντηση της Μ. Λαμάρς με τον επικεφαλής της BNP Paribas Ζ. Λεμιέρ Σε μια στιγμή που οι διαπραγματεύσεις για το κούρεμα των ομολόγων είχαν «βαλτώσει», η 63χρονη, κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας Lazard, ύστερα από μια 30λεπτη συνάντηση με τον επικεφαλής της γαλλικής τράπεζας bnp Paribas Ζ. Λεμιέρ έκλεισε το deal για το ελληνικό PSI..

Έγκυος η σύζυγος του στα 54της Περιμένει «διάδοχο» ο Βλαντιμιρ Πούτιν

Πάει για … διάδοχο ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στα 60 του. Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ η σύζυγος του Λιουντμίλα Πούτιν, διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, με στόχο αυτή την φορά ένα γιο.Η 54χρονη σύζυγος του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας,..

Για το πανάκριβο σαφάρι ελεφάντων Η δημόσια συγγνώμη του Χουάν Κάρλος

Ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος εξέφρασε σήμερα δημοσίως τη συγγνώμη του για το ταξίδι αναψυχής του στη Μποτσουάνα, κατά τη διάρκεια του οποίου υπέστη τραυματισμό ενώ βρισκόταν σε σαφάρι ελεφάντων και το οποίο δημιούργησε σάλο στην κοινή γνώμη της χώρας, εν μέσω κρίσης..

Πάνε πίσω ένα μήνα τη μείωση των συντάξεων ...κι όποιος τσιμπήσει!???????

Λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαίου, το υπουργείο Εργασίας ανακάλυψε "πρόβλημα" στο σύστημα της ΗΔΙΚΑ (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Κοινωνική Ασφάλιση) με αποτέλεσμα οι αποφασισμένες περικοπές στις κύριες και στις επικουρικές συντάξεις να μην ισχύουν από τον..

Ένα καραβάκι από άλλη εποχή ξεκίνησε εδώ και δύο εβδομάδες τα δρομολόγιά του στη λίμνη της Καστοριάς.

Ένα καραβάκι από άλλη εποχή ξεκίνησε εδώ και δύο εβδομάδες τα δρομολόγιά του στη λίμνη της Καστοριάς. Το «ΟΛΥΜΠΙΑ» δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της Καστοριάς, αλλά και στους κατοίκους της, να γνωρίσουν το ειδυλλιακό τοπίο της λίμνης και την πόλη από μια άλλη πλευρά...

Εμφύτευμα - «συναγερμός» για έμφραγμα Το AngelMed Guardian ειδοποιεί ως και ώρες νωρίτερα για επικείμενο επεισόδιο

Μια νέα hi-tech συσκευή η οποία εμφυτεύεται στο στέρνο μπορεί να σώσει ζωές σημαίνοντας… συναγερμό όταν ο ασθενής βρίσκεται προ των πυλών καρδιακού επεισοδίου.
3 στους 10 πεθαίνουν προτού ζητήσουν βοήθεια..

Το τέλος της φαλάκρας και των γκρίζων μαλλιών; Ατριχα ποντίκια απέκτησαν... μαλλιά με χρήση ενηλίκων βλαστικών κυττάρων του δέρματος

Λονδίνο
Ελπίδα για θεραπεία της φαλάκρας δίνουν ιάπωνες ερευνητές οι οποίοι επέτυχαν να κάνουν «καραφλά» ποντίκια να εμφανίσουν τρίχες μέσω της εμφύτευσης θυλάκων που είχαν δημιουργηθεί από βλαστικά..

Σε δημοπρασία του οίκου Christie's Το ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου αγόρασε το κύπελλο του Σπύρου Λούη

Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον που συγκέντρωσε η δημοπρασία του Κυπέλλου του Σπύρου Λούη, το οποίο τελικά κατακυρώθηκε  στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» , έναντι 450.000 λιρών (544.000 ευρώ), με τιμή εκκίνησης τα 140.000 ευρώ..

«Παρκαρισμένο» στις τράπεζες 1 δισ. ευρώ για τις επιχειρήσεις

Πιέσεις στις τράπεζες για να ανοίξουν τις κάνουλες της ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις ασκούν κυβέρνηση αλλά και η Task Force.
Στο υπουργείο Ανάπτυξης πραγματοποιήθηκε το πρωί σύσκεψη εκπροσώπων των ελληνικών τραπεζών με την..

Μιανμάρ: Στο εξωτερικό μετά από 24 χρόνια η Αούνγκ Σαν Σούου Κίι

Η Αούνγκ Σαν Σούου Κίι, η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης στη Μιανμάρ, θα ταξιδέψει εκτός της χώρας της για πρώτη φορά εδώ και 24 χρόνια, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας, η Σούου Κίι θα επισκεφθεί τη Νορβηγία τον Ιούνιο...

Όχι, δεν είναι έργο Αχμαντινετζάντ... Η επί Γης κόλαση βρίσκεται... στο Ιράν!

Η κόλαση της... Γης βρίσκεται σε έρημο του Ιράν. Όχι γιατί κάνει κουμάντο ο σκληροπυρηνικός ηγέτης της χώρας, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, αλλά γιατί οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στην έρημο Λουτ ξεπερνούν τους 70 βαθμούς..

Περίπου 800 τουρκικά σχολεία έχουν προγραμματίσει εκδρομές Εκατοντάδες τουρκικά σχολεία για διακοπές στην Ελλάδα

Μαζική εισροή τουρκικών σχολείων για διακοπές στην Ελλάδα προκαλεί η ενέργεια της Αθήνας να απαλλάξει από τη θεώρηση της βίζας τα παιδιά κάτω των 12 ετών..