Βενιζέλος προς Καμμένο: Αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις στα τέσσερα συγγνώμη! (Video)

«Φωτιά στα τόπια» έβαλε στην Ολομέλεια η τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ και κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου με την συνεδρίαση να ξεφεύγει από τα κοινοβουλευτικά όρια.
Ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τον ότι με τους χειρισμούς του ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο.

Μια πανέμορφη παρθένα, ένας Ρώσος μεγιστάνας, η Τζένιφερ Λόπεζ και ένας κιτς γάμος

Εάν βγάζεις 4,8 δις δολάρια το χρόνο, τότε στο γάμο του γιου σου φωνάζεις την Τζένιφερ Λόπεζ να τραγουδήσει Αυτό έκανε ο ζάμπλουτος, Ρώσος Μιχαήλ Γκουτσέριεφ που πάντρεψε τον δευτερότοκο γιο του. Και δεν έφερε μόνο την Λόπεζ, αλλά και την Μπιγιονσέ, τον Στινγκ κ.α

Σε ταβέρνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι βουλευτές του

Σε ταβέρνα γευμάτισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους βουλευτές του, μετά τη χθεσινή μάχη στη Βουλή. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παραβρέθηκε σε γεύμα εργασίας με την ΟΔΕ Κοινωνικών Υποθέσεων.

Παραιτήθηκε από την ΕΣΗΕΑ η Όλγα Τρέμη - Όλα όσα αναφέρει σε επιστολή της

Την παραίτησή της από μέλος της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ενωσης των δημοσιογράφων, Σταμάτη Νικολόπουλο, η Ολγα Τρέμη.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA υπέβαλλε την παραίτησή της από μέλος της Ένωσης, εξαιτίας της «εχθρικής συμπεριφοράς των οργάνων της ΕΣΗΕΑ».

Το ημερολόγιο μιας 29χρονης μητέρας στο 4ο στάδιο καρκίνου για την κορούλα της

Μια νεαρή μητέρα από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους σε τελικό στάδιο, και αυτό που τώρα επιθυμεί είναι να αφήσει στη λατρεμένη της κόρη ένα ημερολόγιο μέσα από το οποίο θα «ζει» για πάντα.


Η 30χρονη Marisa Calo, έμαθε πως πάσχει από καρκίνο του στήθους, σε τελικό στάδιο, τον Ιανουάριο του 2013 όταν ήταν μόλις 27 ετών.

Η 5χρονη ηρωίδα που βούτηξε στην πισίνα για να σώσει την λιπόθυμη μητέρα της

"Αν δεν ήταν εκεί θα είχα βρεθεί στον πάτο της πισίνας".

 Ως ηρωίδα αντιμετωπίζουν τα Αμερικανικά μέσα την 5χρονη Allison Anderwald από το Τέξας η οποία βούτηξε στην πισίνα του σπιτιού της θείας της προκειμένου να σώσει τη μητέρα της που είχε χάσει τις αισθήσεις μέσα στο νερό.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη

Η καλύτερη selfie ever...26χρονος επιβάτης πόζαρε με τον αεροπειρατή της Egyptair.

Την ώρα που η μητέρα του του έστελνε μηνύματα ζητώντας του να μην κάνει τίποτα που θα στρέψει πάνω του την προσοχή, ο 26χρονος είχε ήδη κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του, βγάζοντας φωτογραφία με τον Σεϊφ Ελντίν Μουσταφά που είχε «καταλάβει» το αεροσκάφος της Egyptair.

«Η μαμά μου είχε τρελαθεί από ανησυχία και με συμβούλευε να μην κάνω τίποτα, πώς να της έλεγα πως είχα ήδη βγάλει φωτογραφία με τον αεροπειρατή;», εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Sun.

Η αρχαία Ολυμπία από ψηλά με όλο το μεγαλείο του παγκόσμιου μνημείου (Φωτό+Βίντεο)

Η αρχαία Ολυμπία, το ιερό της αρχαίας Ελλάδας, είναι παγκοσμίως γνωστή ως η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το νέο βίντεο της fab drone αναδεικνύει το μεγαλείο του αρχαιολογικού χώρου από ψηλά, φωτίζοντας ένα μνημείο που κάθε χρόνο επισκέπτονται πολυάριθμοι τουρίστες και μαθαίνουν για τη σημασία του στην αρχαιότητα. Στην περιοχή λειτουργεί και το ομώνυμο μουσείο.

Το καλύτερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο είναι στην Ελλάδα γράφει το National Geographic

Το National Geographic δημοσίευσε τη λίστα με τα 10 καλύτερα βιβλιοπωλεία στον κόσμο. Η λίστα συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο που εκδίδει το δημοφιλές περιοδικό «Destinations of a Lifetime». Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ένα ελληνικό βιβλιοπωλείο, που βρίσκεται σε νησί του Αιγαίου.

Η τέχνη του δρόμου μέσα από 30 απίστευτα γκράφιτι - Έργα που έχουν καρδιά

Η οπτική επικοινωνία είναι εξαιρετικά ισχυρή και οι τοιχογραφίες είναι μια από τις ισχυρότερες μορφές οπτικής επικοινωνίας σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία.

Αυτό που ξεκίνησε ως τοιχογραφίες των ανθρώπων των σπηλαίων, ο οποίοι απεικόνιζαν την καθημερινή τους ζωή στους πέτρινους τοίχους, έχει εξελιχθεί σε μια περίτεχνη οπτική εξιστόρηση του κόσμου μας σε δρόμους και τοίχους.

ΔΙΕΘΝΗ Δημοσκοπικό προβάδισμα 8% υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ

To "ΝΑΙ" στην παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προβάδισμα 8 ποσοστιαίων μονάδων έναντι αυτών που πιέζουν για "Brexit", έδειξε δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα....

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γ. Βαρουφάκης: Αμισθί οι υπηρεσίες του Γκλεν Κιμ

Για τις αποδοχές του συμβούλου του, Γκλεν Κιμ, κλήθηκε να απαντήσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, διευκρινίζοντας ότι ο Κορεάτης οικονομολόγος πρόσφερε τις υπηρεσίες του αμισθί...

Επί  υπουργίας του κ. Βαρουφάκη, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κιμ αποδέχθηκε την πρόσκληση να βοηθήσει με την διαπραγμάτευση, εργαζόμενος αμισθί τους πρώτους μήνες,

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ν. Παππάς: Στενές σχέσεις της ΝΔ με το κύκλωμα δημοσιογράφων -εκβιαστών

Για «στενές οικονομικές και πολιτικές σχέσεις» της Ν.Δ. με το κύκλωμα των δημοσιογράφων – εκβιαστών, κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε γραπτή του απάντηση προς τον βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη...

Ο υπουργός επισημαίνει ότι «οι σημερινοί υπόδικοι είχαν τοποθετηθεί επί κυβέρνησης ΝΔ σε θέσεις – κλειδιά ΔΕΚΟ και τραπεζών μέσω των οποίων «μοίραζαν» διαφημιστικά κονδύλια».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Άγριο επεισόδιο Βενιζέλου - Καμμένου

Ανάρμοστες εκφράσεις ακούστηκαν χθες στη Βουλή, κατά τη διάρκεια έντονου λεκτικού επεισοδίου μεταξύ του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ...

Η ομιλία του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος χρησιμοποίησε απρεπείς εκφράσεις για να "απαντήσει".

ΠΟΛΙΤΙΚΗ K. Mητσοτάκης: Ζήτησε εκλογές, δεν έδωσε απαντήσεις

Αποφεύγοντας να απαντήσει επί της ουσίας στα ερωτήματα που εγείρονται για τις σχέσεις του κόμματός του με τη διαπλοκή σε μια σειρά υποθέσεων, ο πρόεδρος της ΝΔ, ζήτησε εκλογές και κάλεσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί...

«Αφού δεν μπορείτε να κυβερνήσετε να παραιτηθείτε. Να φύγετε πριν σπρώξετε την χώρα στην καταστροφή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ. Μητσοτάκης: Αφού δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, να παραιτηθείτε

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για δήθεν ανθρωπισμό της αριστεράς που βουλιάζει στις λάσπες της Ειδομένης και είπε, χαρακτηριστικά, ότι «με τις ανοησίες σας είναι βέβαιο ότι τους επενδυτές θα τους κάνετε μετανάστες»

«Για ανθρώπους σαν και εσάς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αλ. Τσίπρας: Εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ

Ευθεία επίθεση προς όλες τις κατευθύνσεις από τον πρωθυπουργό...

"Σήμερα σε αυτή τη συνεδρίαση θα ειπωθούν πάρα πολλά και μαζεμένα", προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για θέματα της Δικαιοσύνης, την οποία είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Φάκελος Διαπλοκή: Το ορεκτικό χθες στη Βουλή, μέχρι τον Μάιο το κυρίως πιάτο

Θυελλώδης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη και τη διαπλοκή, με τον πρωθυπουργό να προαναγγέλει εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ με πόρισμα τον Μάιο...

Οξύτατη επίθεση στη ΝΔ για παρεμβάσεις στον χώρο της Δικαιοσύνης, ειδικά την περίοδο της διακυβέρνησης Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,