Χάστε 8 κιλά σε 2 εβδομάδες χωρίς στερήσεις...Λαμπερή επιδερμίδα, τέλεια υγεία, άψογο σώμα

Ο γκουρού των σταρ Χόρχε Κρουζ υποστηρίζει ότι για να αδυνατίσουμε δεν χρειάζεται να γυρίσουμε την πλάτη στα αγαπημένα μας πιάτα, αλλά να περιορίσουμε τη ζάχαρη.

                Φωτογράφιση: Sierra Mario

Πολλές celebrities, ανάμεσά τους οι Τζένιφερ Άνιστον, Χάιντι Κλουμ και Χάλι Μπέρι, του χρωστούν την καλλίγραμμη σιλουέτα τους.

Πώς πήραν το όνομά τους γνωστές πρωτεύουσες ( Φωτό )

Γνωστές μητροπόλεις του κόσμου έχουν αποκτήσει το όνομά τους εξαιτίας κάποιου θρύλου ή μιας ιστορίας που ξετυλίχθηκε ακεί, από κάποιον θεό ή στρατηγό του παρελθόντος, ακόμα εξαιτίας ετυμολογικής προσέγγισης καθώς το όνομα κάποιων πρωτευουσών σημαίνει αυτό ακριβώς που είναι ή την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται…

Οι ομορφιές του πλανήτη Γη από ψηλά (εικόνες)

Ο άνθρωπος ζει και κινείται καθημερινά πάνω σε αυτό τον πλανήτη. Ισως όμως χρειάζεται να δει τη Γη από λίγο πιο μακριά για να αντιληφθεί τη μοναδική ομορφιά της.

Αυτό κάνει ο Γιαν Αρτους Μπερτράν τα τελευταία 20 χρόνια. Ο Γάλλος φωτογράφος προσπάθησε να κάνει το πορτραίτο του κόσμου, καταγράφοντας με αεροφωτογραφίες την εκπληκτική ομορφιά δασών, λιμνών, αλλά ακόμη και αστικών τοπίων.

Γιατί ο Ν.Χρουτσόφ είχε πει: "Τα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα;"

«Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα;» Άραγε τι εννοούσε;…

Τσαλατζερ και Κολούμπια καταστράφηκαν .

Με το όνομα "Απόλλων" πήγαν οι Αμερικανοί στην Σελήνη και με το όνομα "Κόσμος" οι ρώσοι έκαναν περιστροφές στη Γη.

Πικετί: Γαλλία και Γερμανία ζητούν από την Ελλάδα όσα δεν έκαναν για τα δικά τους χρέη

«Ειρωνεία» χαρακτήρισε σήμερα ο διάσημος Γάλλος οικονομολόγος, Τομά Πικετί, το γεγονός ότι στη Γερμανία και στη Γαλλία δεν εφαρμόστηκαν κατά τον 20ό αιώνα, όταν ήταν πολύ χρεωμένες, οι δραστικές λύσεις που οι ίδιες απαιτούν σήμερα από την Ελλάδα.
Πικετί: Γαλλία και Γερμανία ζητούν από την Ελλάδα όσα δεν έκαναν για τα δικά τους χρέη

Και εγένετο ελληνικό αεροπλάνο made in Φλώρινα..."Only the best become a Fighter Pilot. ( picture+video )

Γνωρίστε το ελληνικό αεροσκάφος που κατασκευάζεται στη Φλώρινα. Ο Άρχων είναι εδώ για να μείνει. Και τον "φτιάχνεις" και μόνος σου (Vids+Pics)

Ξέραμε τις πιπεριές Φλωρίνης. Τώρα μαθαίνουμε και τα αεροπλάνα made in Φλώρινα.

Γερμανικές ευκαιρίες για τα ελληνικά τρόφιμα

Το ελληνογερμανικό φόρουμ τροφίμων στο Λιτόχωρο Πιερίας έδωσε για δεύτερη φορά έναυσμα για μια στενότερη συνεργασία επιχειρήσεων και συνεταιρισμών των δύο χωρών. Η μεσογειακή διατροφή στο επίκεντρο.
Παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί στην ελληνική αγορά λόγω της έλλειψης ρευστότητας, οι ελληνικές εξαγωγές στη Γερμανία

Welt: «Μονομαχία Μέρκελ-Σόιμπλε για το Grexit»

Η εφημερίδα Die Welt του Βερολίνου υποστηρίζει ότι η καγκελαρία και το υπουργείο Οικονομικών ακολουθούν διαφορετική τακτική στο ζήτημα της Ελλάδας σε σχέση με ένα πιθανό Grexit.

Σύμφωνα με την Welt η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ δεν βλέπει ως εναλλακτική λύση μία έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, θεωρεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «σοβαρό διαπραγματευτή»

Οι εργολάβοι «απασφάλισαν» - Χτυπάνε τον Τσίπρα μέσω τρίτων ...Το κόλπο με τη DIGEA και η παράνομη εκπομπή

ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ… ΚΟΝΤΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
Η μανία με την οποία τα μέσα ενημέρωσης των εργολάβων και των μεγαλοεκδοτών «χτυπούν» την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό δεν έχει προηγούμενο. Με όχημα τις επιθέσεις εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Γιάνη Βαρουφάκη και του Παναγιώτη Λαφαζάνη προσπαθούν να «κοντύνουν» τον Αλέξη Τσίπρα.

Αύξηση τουριστών κατά 45,6% σε σχέση με πέρυσι - Mε 1,7 εκ μόνο το πρώτο τρίμηνο

Ξεπέρασαν τα 1,7 εκατομμύρια οι τουρίστες που επισκέφτηκαν τη χώρα μας στο πρώτο τρίμηνο του έτους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος η εισερχόμενη τουριστική κίνηση κατέγραψε αύξηση κατά 45,6% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Διθυραμβικά σχόλια από τους Βέλγους για τις ελληνικές θάλασσες - «Το 97% των θαλασσών είναι εξαιρετικής ποιότητας»

Το 97% των περιοχών κολύμβησης στην Ελλάδα διαθέτουν ύδατα «εξαιρετικής ποιότητας», σύμφωνα με την ετήσια έκθεση για την ποιότητα των υδάτων κολύμβησης που εκδίδουν ο ΕΟΠ και η Ε. Ε.
Στην έκθεση συγκρίνεται η ποιότητα των υδάτων κολύμβησης κατόπιν δειγματοληψίας σε περισσότερες από 21.000 παράκτιες και εσωτερικές περιοχές κολύμβησης σε όλη την Ε.Ε., την Ελβετία και την Αλβανία και αφορούν το έτος 2014.

Δύο Σιχ ταξιτζήδες στην Αθήνα ο Ατζέμπ & ο Τζασβάντ - Είναι οι πιο ήρεμοι οδηγοί στην πρωτεύουσα

Κυκλοφορώντας με ταξί στην Αθήνα σχεδόν καθημερινά, δεν ήταν δύσκολο να τους πετύχω. Την πρώτη φορά μπήκα στο όχημα του Ατζέμπ, τη δεύτερη στον Τζασβάντ και την τρίτη πάλι στον Ατζέμπ.
Δεν κρατήθηκα και άρχισα τις ερωτήσεις. Και ο Ατζέμπ όμως δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να περάσει στις συστάσεις. «Εχεις ακούσει για μας; Μας αναγνωρίζεις;» ρώτησε. «Είμαι Ινδός Σιχ και πιστεύω ότι όλοι είμαστε αδέλφια μεταξύ μας».

Κάντε μια βόλτα με το ιστορικό Μετρό της Μόσχας που έγινε 80 ετών

Αριστουργήματα ανάμεσα στους συρμούς: το Μετρό της Μόσχας, ένα από τα ιστορικότερα του κόσμου, κλείνει 80 χρόνια ζωής. Με την αφορμή σας προσκαλούμε σε μια περιήγηση
Επτά έως εννέα εκατομμύρια επιβάτες μετακινούνται καθημερινά με το μετρό της Μόσχας.

Μιχάλης Παπαγιαννάκης * O αριστερός της ανανέωσης και του Διαφωτισμού

Εξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη, του που άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα όχι μονο στον χώρο της Αριστεράς.

Εξι χρόνια συμπληρώνονται την Τρίτη από τον θάνατο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη, του ανθρώπου, του καθηγητή, του πολιτικού που άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα όχι μόνο στον χώρο της Αριστεράς αλλά και πολιτική σκέψη και δράση.

Εβαλε τα κλάματα και έπεσε στα πόδια του: η ατίθαση επισκέπτης του Ομπάμα

Η μικρή επισκέπτης, όχι μόνο δεν περνούσε καλά, όχι μόνο τσαντίστηκε, αλλά και το έδειξε...
Αυτή την αντίδραση δεν την περίμεναν ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπάρακ Ομπάμα και η Πρώτη Κυρία, Μισέλ, από επίσημο προσκεκλημένο τους.

Βαρουφάκης: Χωρίς συμφωνία, δεν πληρώνουμε το ΔΝΤ

Δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να πληρώνουμε τεράστια ποσά προς το ΔΝΤ, χωρίς μια συμφωνία, δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών και στέλνει μήνυμα προς τους εταίρους.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Ρίτσαρντ Κουέστ στο CNN, στην οποία εμφανίστηκε αισιόδοξος.

«Παρών» ψήφισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον διορισμό Ταγματάρχη... Ραχήλ Μακρή ο Λάμπης Ταγματάρχης απέτυχε στην προηγούμενη θητεία

Ο μαραθώνιος για την ΕΡΤ έσπασε όλα τα...κοντέρ!
Με «παρών» από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και «όχι» από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή στο πρόσωπο του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη ψηφίσθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.