ΣΥΡΙΖΑ: Η ΕΤ3 υποβιβάζεται σε απλό ανταποκριτικό γραφείο

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την ότι αποφάσισε να «αφανίσει εντελώς» τη δημόσια ραδιοτηλεόραση από τη Βόρεια Ελλάδα.

«Μόνον ως κοροϊδία μπορεί να εκληφθεί η προκήρυξη θέσεων εργασίας για τη λειτουργία του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα στη Θεσσαλονίκη, που, όπως γίνεται, υποβιβάζεται σε απλό ανταποκριτικό γραφείο.

Τι συμβαίνει με τον κ. Πρόεδρο; Ο κ. Κ. Παπούλιας αποχαιρέτησε από τώρα το προσωπικό της Προεδρίας και τους συνεργάτες του

Έκπληκτοι παρακολουθούσαν οι υπάλληλοι της προεδρίας της Δημοκρατίας τον κ. Κ. Παπούλια να τους... αποχαιρετά. Τους ευχαρίστησε μάλιστα και για τη συνεργασία τους, λέγοντας ότι είναι η τελευταία χρονιά που βρίσκεται μαζί τους. Ο ένας κοίταζε τον άλλον και όλοι μαζί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος συνέχιζε να τους αποχαιρετά, λέγοντας πόσο σπουδαία πέρασε στις δύο θητείες του. Ορισμένοι μάλιστα διερωτήθηκαν - υπάλληλοι της προεδρίας - τι σημαίνει αυτό.

Eλληνοαμερικανός παρουσιαστής τραγουδά περήφανος τον εθνικό ύμνο σε εκπομπή του ΝΒΑ

Αφορμή ήταν ο αγώνας των Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Memphis Grizzlies των Κώστα Κουφού και Νίκ Καλάθη. Στο ειδικό αφιέρωμα της εκπομπής The Starters του NBA.com για την «ελληνική σύγκρουση» στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ο ελληνικής καταγωγής παρουσιαστής Tas Melas είχε μια έκπληξη για όλους.

Τι κι αν αύριο κλείνει τα 50; Η Μισέλ Ομπάμα παρουσιάζεται σίγουρη για τον εαυτό της, άνετη, φιλόδοξη, δραστήρια και σε... μεγάλη φόρμα.

Αυτή είναι η εικόνα που αποκομίζει κανείς διαβάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ στο περιοδικό People, μια συνέντευξη που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα αύριο, ανήμερα των γενεθλίων της. Κρίνοντας από τα αποσπάσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Μισέλ ετοιμάζεται να γιορτάσει τα πεντηκοστά της γενέθλια απελευθερωμένη από... ηλικιακά κόμπλεξ.

RT: Arctic Rivalry: Battle for North Pole oil sparks fears of '21st-century Cold War'

Καθώς ο πάγος της Αρκτικής θάλασσας λιώνει  σε ένα ανησυχητικό ποσοστό, η πρόσβαση σε τεράστια αποθέματα πετρελαίου είναι γεγονός - και οι χώρες που συνορεύουν με την περιοχή Καναδάς Δανία Ρωσσία και Ηπα είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τη φέτα τις πίτας.

Σαμαράς στο Ευρωκοινοβούλιο: «Θα κάνω τα πάντα για εκλογές το 2016»

Επίθεση στην αντιπολίτευση: «Δεν αποτελεί εναλλακτική λύση, ακροβατεί ανάμεσα στον λαϊκισμό και στον συγκαλυμένο εξτρεμισμό» - Βέβαιος ο πρωθυπουργός ότι η πολιτική απόφαση για διευθέτηση του ελληνικού χρέους θα ληφθεί πριν τις ευρωεκλογές του Απριλίου - Σκληρή κριτική από τους ευρωβουλευτές Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς πέρασε τη δοκιμασία ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου,