Πρώτη συνάντηση Τσίπρα – Μητσοτάκη – Στο επίκεντρο Ασφαλιστικό, δημόσιο, τηλεοπτικές άδειες (vid)

«Να πάρεις θέση για το ΔΝΤ, να αποφασίσεις με ποιους είσαι», είπε ο Αλ. Τσίπρας στον Κ. Μητσοτάκη στη συνάντησή τους, σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Τσίπρας τόνισε στον Μητσοτάκη ότι «δεν μπορείς να λες ταυτόχρονα να αποσύρω το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και την ίδια στιγμή να επικροτείς το ΔΝΤ». Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Μαξίμου,

Οι δανειστές απαιτούν, να μεταβιβαστεί και το τελευταίο 10% του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom,

Λαβράκι» έβγαλε η Αναφορά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη δεύτερη λίστα προαπαιτούμενων, καθώς αποκαλύπτεται ότι αν και πήραμε το 1 δις ευρώ, υπάρχουν ακόμα 9 εκκρεμότητες, μεταξύ των οποίων και η πώληση του τελευταίου μετοχικού πακέτου που κατέχει το Δημόσιο στον ΟΤΕ! Όπως αναφέρεται στη σελίδα 7 της Αναφοράς, η κυβέρνηση είχε 18 εκκρεμότητες στο πεδίο των αποκρατικοποιήσεων, από τις οποίες οι 16 έκλεισαν ως τις 17 Δεκεμβρίου.

Πλειστηριασμούς για 14 ακίνητα ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ

Προς πώληση θέτει το ΤΑΙΠΕΔ μέσω ηλεκτρονικών δημοπρασιών 14 ακίνητα του ελληνικού δημοσίου σε Ρόδο, Μύκονο, Πήλιο, Ηλεία, Εύβοια, Αχαία, Σέρρες, Μυτιλήνη, Κατερίνη και Ιωάννινα. Προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών έως τις 31 Μαρτίου Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων λήγει στις 31 Μαρτίου.

Στις Βρυξέλλες η Άννα Καμμή κατά του ξεπουλήματος του αεροδρομίου της Μυκόνου

Όπως είχε προαναγγείλει η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου (ΚΕΠΟΜ), συνεχίζει τον αγώνα κατά του ξεπουλήματος των αεροδρομίων και ιδιαίτερα τη Μύκόνου, μαζί με πολίτες και ομάδες από όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό η δημοτική σύμβουλος Μυκόνου της ΚΕΠΟΜ, Άννα Καμμή, παραβρέθηκε στις Βρυξέλλες...

«Mamma Mia! Περισσότερα από 480 ξενοδοχεία στην Ελλάδα βγαίνουν προς πώληση σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα»

«Θα σας άρεσε να έχετε το δικό σας ξενοδοχείο στην Ελλάδα; Λοιπόν τώρα μπορείτε- και είναι πιο φτηνά από το να αγοράσετε ένα σπίτι». Με τη φράση αυτή αρχίζει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail με τίτλο: «Mamma Mia! Περισσότερα από 480 ξενοδοχεία στην Ελλάδα βγαίνουν προς πώληση σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα για μόλις 250.000 ευρώ καθώς η οικονομική κρίση συνεχίζεται».

Επιμένει ο Σκουρλέτης: «Η Eldorado μπήκε και σε χωράφια της πολιτικής...M’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια η Eldorado Gold #skouries

 Πώς έστησε την επιχείρηση εξαπάτησης των εργαζομένων και παραπλάνησης της κοινής γνώμης
Σκουρλέτης: Να καταλάβει η Eldorado Gold ότι η Ελλάδα δεν είναι μπανανία!!!
Αν θέλει διάλογο να πάρει πίσω την αναστολή των επενδύσεων»
«Προϋπόθεση για οποιονδήποτε διάλογο από εδώ και μπρος είναι να πάρει πίσω την απόφαση (για αναστολή των επενδύσεων) η εταιρεία.

Κίνα: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά

Λιγότερες από τρεις εβδομάδες έχουν απομείνει μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου που γιορτάζουν οι Κινέζοι την Πρωτοχρονιά τους.
Το νέο έτος που υποδέχεται η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας είναι το έτος του Πιθήκου.
Η χώρα χρησιμοποιεί επίσημα το Γρηγοριανό ημερολόγιο, ωστόσο για τον προσδιορισμό της Πρωτοχρονιάς χρησιμοποιεί το Σεληνιακό Ημερολόγιο.

Πόσες χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια πετάχτηκαν στα πόδια του Παντελίδη

Χαμένος κάτω από τα πανέρια με τα λουλούδια  εμφανίζεται σε φωτογραφίες ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, στην πίστα του κέντρου που τραγουδά στην Θεσσαλονίκη.
Οι φωτογραφίες με τον Παντελίδη να τραγουδάει την ώρα που η πίστα είναι γεμάτη από λουλούδια έγιναν αμέσως viral και τα σχόλια δεν άρχισαν να έρθουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Αγγελάκι της Victoria Secret παντρεύεται στη Μύκονο -Η Ελληνίδα πεθερά της [εικόνες]

..Ο λόγος για το γιο του δισεκατομμυριούχου Αιγυπτίου επιχειρηματία Χαμίντ ελ Σιάτι, Καρίµ ελ Σιάτι και το μοντέλο της Victoria’s Secret Αννα Μπεατρίς Μπάρος.Σύμφωνα με το Secret ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην χώρα μας, καθώς αυτή είναι η μεγάλη επιθυμία της μητέρας του γαμπρού που είναι Ελληνίδα.

Η κορμάρα σύζυγος του Μπάλντουιν κάνει γιόγκα με τα εσώρουχα στην… κουζίνα [εικόνες]

Άναψε φωτιές στο Instagram με τις σέξι στάσεις της η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν.

Η Χιλάρια Μπάλντουιν που είναι δασκάλα της γιόγκα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κάνει μία δύσκολη άσκηση. Σε κατακόρυφη στάση και με τα πόδια της σε απόσταση το ένα από το άλλο, η Χιλάρια απέδειξε πόσο καλή είναι στη δουλειά της. Ταυτόχρονα όμως προκάλεσε αίσθηση μια και δεν φορούσε τίποτα άλλο από τα εσώρουχά της και ένα στενό μπλουζάκι.

Φονική χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις Πέντε στρατιώτες της Λεγεώνας των Ξένων σκοτώθηκαν και 6 τραυματίστηκαν

Πέντε στρατιώτες, μέλη της Λεγεώνας των Ξένων της Γαλλίας, σκοτώθηκαν σήμερα το απόγευμα, ενώ άλλοι 6 τραυματίστηκαν όταν καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις, ενώ έκαναν ασκήσεις εκτός πίστας.
Οι 11 σκιέρ που παρασύρθηκαν μετείχαν σε μια ομάδα 50 στρατιωτών. Όλοι τους ήταν λεγεωνάριοι του 2ου Συντάγματος του Μηχανικού.

Euronews για την αδειοδότηση των καναλιών...«Πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες»

Αναλυτικό ρεπορτάζ με τίτλο «Προχωρά η διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών στην Ελλάδα», φιλοξενεί σήμερα το ευρωπαϊκό ενημερωτικό δίκτυο Euronews.
«Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που δεν έχει ποτέ υλοποιήσει επίσημη διαδικασία (σ.σ. σχετικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών), αλλά διατηρεί ένα καθεστώς προσωρινών αδειών», τονίζει το Euronews και προσθέτει:

Πέθανε ο Γκλεν Φρέι των Eagles Γεννημένος στο Νιτρόιτ, ο Φρέι ίδρυσε τους Eagles το 1971 στο Λος Άντζελες μαζί με τον Χένλει

Ο Γκλεν Φρέι, ο παραγωγικότατος κιθαρίστας, τραγουδιστής, στιχουργός και ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος Eagles, πέθανε χθες στα 67 του χρόνια, σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος, που είναι παγκόσμια γνωστό για το χιτ «Hotel California» και άλλες επιτυχίες.

Κόβουν τη χώρα στα δύο οι αγρότες για το Ασφαλιστικό

Σε γενικό ξεσηκωμό και διχοτόμηση ολόκληρης της χώρας καλούν οι αγρότες με αφορμή το Ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση. Οι μηχανές των τρακτέρ έχουν ήδη ξεκινήσει να ζεσταίνονται με τις κινητοποιήσεις απέναντι στο σχέδιο νόμου για την μεταρρύθμιση να προβλέπονται ιδιαίτερα δυναμικές.
Οι αγρότες δηλώνουν ότι ακόμα και με τις πλέον αντίξοες καιρικές συνθήκες θα τηρήσουν τις...