Φωτιά σε πολυκατοικία 14 ορόφων στη Βαλένθια – Τουλάχιστον επτά τραυματίες

 Φωτιά σε πολυκατοικία 14 ορόφων στη Βαλένθια η οποία ξεκίνησε από τον τέταρτο όροφο. Η πολυκατοικία βρίσκεται στην περιοχή Καμπανάρ, στην οδό Μαέστρο Ροντρίγο.

Δέκα πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα βρίσκονται στο σημείο και η δήμαρχος Μαρία Χοσέ Καταλά ζητά από τους κατοίκους να μην πλησιάζουν.

Σήκωσε το γάντι από τον Τσίπρα ο Κασσελάκης: Προσφεύγω στα μέλη και στον κόσμο του κόμματος – «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε»

 «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», ήταν η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, σηκώνοντας το γάντι στην ηχηρή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στο παρά ένα του συνεδρίου του ζήτησε νέες εκλογές απο τη βάση για πρόεδρο του κόμματος.

Προσφεύγω στις ρίζες μου, στα μέλη και τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ είπε ο κ. Κασσελάκης ανάβοντας το… πράσινο φως για εκλογές στο κόμμα.

Βραζιλία-G20: Επικρίσεις για «απαράδεκτη παράλυση» του Σ.Α στον ΟΗΕ για τις συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας και στην Ουκρανία

 Ο επικεφαλής της βραζιλιάνικης διπλωματίας επέκρινε την Τετάρτη την «απαράδεκτη παράλυση» του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ενόψει των συγκρούσεων στη Λωρίδα της Γάζας και στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των υπουργών Εξωτερικών της G20, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.